ثبت برند فست فود،فروش برند فست فود
فست فود چیست ؟
فست فود به غذاهایی که پخت آنها سریع انجام میشود یا به زبان دیگر غذاهایی که سریع آماده و طبخ میشوند فستفود میگویند. فست فود در مورد غذاهای خانگی به کار نمیرود بلکه بیشتر اشاره به غذاهایی میکند که در رستورانها تهیه میشود. انواع ساندویچ، همبرگر، چیزبرگر و دیگر انواع برگرها، ماهی و میگوی سوخاری، هات داگ، فیله استیک گوشت یا مرغ، سیب زمینی سرخ کرده، مرغ سوخاری، ناگت مرغ، تاگو (نوعی غذای مکزیکی) انواع پیتزا و سالاد در فهرست منوی فست فود به چشم می خورد.چرا فست فود ؟
منوی فست فود جذاب و رنگارنگ است و طیف وسیعی از خوراکی ها را دربر میگیرد. قیمت مواد غذایی در فست فود ارزان تر از سایر رستورانها است. در فست فودها غذای از پیش آماده را در مدت کوتاهی بعد از سفارش به مشتری تحویل میدهند. هیچ لذتی بالاتر از طعم غذایی لذیذ زیر دندان نیست. غذا خوردن برای ما ایرانیها یک تفریح است. تفریحی شیرین، ترش، شور یا ملس.مزایای فست فود :
- فست فود و صرفه جویی در زمان:
- فست فود و قابلیت دسترسی آسان:
- فست فود و غذای سالم:
- فست فود و ایجاد فرصتهای شغلی:
مزایای ثبت برند فست فود
مانند بقیه ثبت برند ها، با ثبت برند فست فود می تواند دارای حق انحصاری نسبت به برند خود شود و حق استعمال انحصاری علامت تجاری را به دست آورد. به این ترتیب تمامی موسسات و تاجران، برای اینکه از برندشان سوءاستفاده و تقلب نشود، برای ثبت علامت تجاری اقدام می کنند. با ثبت برند مشتریان می توانند به راحتی برند و محصول موردنظر خود را شناسایی کرده و از بین کالاهای متنوع، کالای موردنظر خود را انتخاب کنند. دیگر مزیت های ثبت برند عبارتند از:
جلوگیری از استفاده کالاهای مشابه از علامت تجاری شما
ایجاد ارزش افزوده ی سهام برای سهامداران
امکان راحت تر برای دریافت وام
تشویق شرکت ها برای بهبود کیفیت محصولات
جلوگیری از سوءاستفاده افراد متقلب در این زمینه
سالم بودن شرایط برای رقابت رقبا در زمینه برند فست فود
ابزاری برای بازاریابی محصولات
اعطای نمایندگی فروش در شهرستان ها
تضمین لازم به مصرف کنندگان برای اعتماد، انتخاب و تشخیص برند مناسب
ایجاد شهرت برای محصولات و خدمات شما
مدارک ثبت برند اشخاص حقیقی
- کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی
- در صورتیکه در طرح برند یا علامت تجاری مورد تقاضای وی از حروف لاتین استفاده شده باشد باید متقاضی دارای کارت بازرگانی باشد و اصل و کپی برابر با اصل آن را ارائه کند.
- فرد متقاضی باید دارای فعالیت اقتصادی باشد. برای اثبات این منظور باید یک مدرک شغلی ارائه کند. این مدرک میتواند جواز کسب، پروانه فعالیت، گواهی فعالیت در حوزهای خاص از نهاد یا موسسات معتبر یا هر مدرک شغلی معتبر دیگر باشد.
- فرد متقاضی باید از علامت تجاری مورد نظر خود برای ثبت، نمونههایی را هم ارائه کند. این نمونه باید در قالب تصویر یا نمونه گرافیکی در ابعاد ۱۰ سانتی متر در ۱۰ سانتیمتر آماده و ارائه شود.
- در صورتیکه کار ثبت علامت تجاری او را وکیل یا مشاوری انجام میدهد باید وکالتنامه وی را هم در قالب کپی برابر اصل ضمیمه کند.
مدارک ثبت برند اشخاص حقوقی
- کپی برابر اصل مدارک شناسایی مدیرعامل به عنوان نماینده اصلی شرکت برای ثبت علامت تجاری شامل کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی او.
- کپی برابر اصلی از روزنامه تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت که بیش از دو سال نباید از آن گذشته باشد.
- اشخاص حقوقی برای ثبت برند خود در طبقات مورد درخواست باید گواهی یا مدرک یا مدارکی را ارائه کنند که نشاندهنده موضوع فعالیت شرکت با موضوع درخواست ثبت برند باشد. برای این منظور هرگونه اعلامیه و پروانه بهره برداری، پروانه ساخت از نهادی خاص یا گواهی ثبت اختراع و…، میتواند جوابگو باشد.
- در صورتیکه طرح ارائه شده برای ثبت به عنوان برند دارای علامتی و حروف لاتین باشد باید شرکت صاحب کارت بازرگانی بوده و یک نسخه کپی برابر اصل از آن ارائه نماید.
- از نمونه برند مورد درخواست برای ثبت باید نمونه کپی یا نمونه گرافیکی یا تصویری گویا در ابعاد حداکثر ۱۰ سانتی متر در ۱۰ سانتی متر ارائه شود.
- وکالتنامهای هم باید از وکیل یا مشاور حقوقی در صورتیکه او کار ثبت برند ار انجام میدهد ارائه شود.