فروش و مراحل ثبت برند عسل
عسل یک ترکیب قندی غلیظ و محلول تو آب هست که برای تولید کردن یک کیلو عسل، زنبورعسل باید هزاران بار روی گلها بشینه و شهد گلها رو تو کیسه داخلی بدنش جمع بکنه. به اینصورت که زنبورعسل، شهد شیرین رو از گلها جمع میکنه و با تغییر ساختار، اونها رو به شکل محلولی غلیظ تبدیل میکنه. زنبورعسل، شهد گیاهها رو جمع میکنه و بهطور موقت تو عسلدانش نگهداری میکنه و تو هر پرواز برای جمعکردن شهد، حدود 40 میلیگرم شهد رو به کندو میبره. زنبور وقت برگشت و حمل شهد به کندو، تو راه کمی از آب شهد رو جذب، و از کلیه دفع میکنه و مقداری مواد تجزیه کنندهی قندی از عسلدان ترشح و به شهد اضافه میکنه. کارگر مزرعه، این شهد رو تو سلولها قرار میده و دوباره برای جمعکردن به سمت گلها برمیگرده. هنوز ثابت نشده که زنبورعسل میخوابه، بنابراین وقت شب فرصت خوبیه که عسل رو قوام بده، پس شهدهای ذخیره شده رو دوباره از انبارهای سلولها میمکن و به سلولها برمیگردونن. تو هر نوبت، مقداری دیاستاز به شهد اضافه میکنن و کمی از آب اضافی شهد رو به کمک کنارههای عسلدان جذب میکنن. این عمل تکرار میشه تا شهد، غلیظ و تبدیل به عسل بشه.
فواید و خواص درمانی عسل
کمک به درمان سرفه و سرماخوردگیتحقیقات نشان می دهند که عسل می تواند یک متوقف کننده خوب و موثر برای سرفه باشد. در یکی از مطالعات یافت شد که عسل می تواند سرفه های شبانگاهی را کاهش داده و خواب کودکان را بهبود بخشد. این مطالعه همچنین عنوان می دارد که عسل حتی می تواند به اندازه ی داروی ضد سرفه دکسترومتورفان موثر باشد. البته قبل از دادن عسل به کودکان خود با پزشک خود مشورت کنید. مخلوطی از آبلیموی گرم با عسل می تواند وی را درمان کند همچنین حالت احتقان در گلو را از بین برده و مانع است کم آبی شود. استفاده از عسل همچنین می تواند سرما خوردگی را تا دو روز کاهش دهد.
عسل برای تنظیم فشار خون:
در یکی از مطالعات که در سال 2011 منتشر شد، مشخص شد که عسل اثر مفیدی بر روی فشار خون بالا دارد. همچنین در یک آزمایش آثار مطلوبی بر روی موش های آزمایشگاهی که کالری زیادی مصرف کرده بودند، داشت.عسل برای التیام سوختگی ها و زخم ها:
در زخم ها و به خصوص، استفاده زودهنگام از عسل می تواند ریسک زخم شدن و تغییر شکل ها را کاهش دهد. در مورد سوختگی های کوچک، می توانید ابتدا بلافاصله با ریختن آب و کاهش دمای آن، مقداری عسل بر روی قسمت آسیب دیده بریزید. عسل همچنین می تواند به درمان زخم معده و زخم های مزمن کمک کند.مزیت های ثبت برند عسل
یکی از اصلی ترین و بارزترین خصوصیت برند ثبت شده وجه تمایزی است که با سایر محصولات مشابه به دست می آورد به این معنی که ، یک علامت و برند ثبت شده می تواند کالا و محصولات یک شخص حقیقی یا حقوقی را از هم متمایز کند .
بعلاوه اینکه یک برند ثبت شده باعث ایجاد کیفیت در کالا می شود .
چرا که تولید کنندگان جهت فروش بیشتر و جلب رضایت مشتریان خود سعی بر آن دارند که کیفیت محصولات خود را بهبود دهند
ازمزایای ثبت برند عسل می توان به موارد ذیل اشاره کرد :
متفاوت شدن از سایر محصولات مشابهبالا رفتن کیفیت کالا که نتیجه آن ایجاد محبوبیت بین مشتریان می شود
پیشرفت کاری و هویت بخشی به محصول تولیدی
جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی سایرین از محصولات برند
امکان ایجاد تبلیغات و بازاریابی صحیح و پربازده ، اشاره کرد .
مراحل ثبت برند
- تهیه تمام مدارک و مستندات لازم
- ایجاد حساب کاربری در سایت مرکز مالکیت معنوی
- تنظیم اظهارنامه و ارسال الکترونیکی برای معاونت ثبت علامت تجاری
چنانچه قصد ثبت داخلی یا خارجی داشته باشیم هر کدام از این درخواست ها به اداره کل مربوطه واصل می گردد. - برسی توسط کارشناس اداره، رئیس اداره که با پاسخ های زیر روبرو خواهیم بود:
- تایید اظهارنامه و ورود به مرحله بعد
- ابلاغیه رد اظهارنامه با ذکر دلایل قانونی
- ابلاغیه رفع نقص که در مدت ۳۰ روز باید ان نقص را رفع نمود
- تایید توسط کارشناس اداره ورود به مرحله انتشار روزنامه رسمی آگهی تقاضای ثبت علامت تجاری
متصدی این امر سازمان روزنامه رسمی کشور است که با هزینه متقاضی آگهی را چاپ می کند. - در صورت عدم اعتراض به تقاضای ثبت توسط هیچ شخصی لازم است تشکیل پرونده انجام گیرد.
تشکیل پرونده حضوری و فیزیکی با پرداخت هزنیه حق الثبت همراه است. - بعد از طی کردن مراحل اداری لازم است روزنامه رسمی اگهی ثبت علامت تجاری منتشر گردد.
- اخذ سند برند که نمایانگر مشخصات برند و مالک برند می باشد.
مدارک لازم جهت ثبت برند عسل :
مدارک لازم برای اشخاص حقیقی:کپی شناسنامه و کارت ملی مالک یا مالکین برند
ارائه تصویر برند
ارائه مجوز مربوط فعالیت (جواز کسب ، جواز تاسیس،…)
مدارک لازم برای اشخاص حقوقی:
کپی شناسنامه و کارت ملی یکی از اعضاء صاحب امضاء شرکت
روزنامه رسمی آخرین تغییرات شرکت
ارائه تصویر برند
ارائه مجوز مربوط فعالیت (جواز کسب ، جواز تاسیس،…)