6 مزیت برای داشتن وبسایت برای کسبوکارتان
دنیای امروز دنیای ارتباطات و فناوری اطلاعات است و به عقیده خیلی از کارشناسان در موج سوم که فضای ارتباطات است، قرار داریم.
در عصر ارتباطات فضای مجازی یا اینترنت بستریشده است که در آن دادهها و اطلاعات ردوبدل میشوند. داشتن حضوری فعال در اینترنت، الزامی است چراکه اکثراً در این بستر فعال هستند.
همچنین برای هر کسبوکار الزامی است که در اینترنت و تبلیغات مجازی فعال باشد، چراکه بقیه کسبوکارهای رقیب بهشدت در حال گسترش خدمات اینترنتی خود هستند.
داشتن وبسایت یکی از بهترین راههای حضور فعال در اینترنت به شمار میرود.
وبسایتها درواقع فضایی هستند که اطلاعات طبقهبندیشده در آن برای خرید، مطالعه و ارائه خدمات موجود میباشند.
یک سایت از فضای میزبانی که هاست نامیده میشود و یک دامنه تشکیل میشود.
هزینه راهاندازی یک وبسایت یا فروشگاه اینترنتی بسیار پایینتر از فروشگاههای واقعی است، به همین دلیل اکثر کسبوکارها، وبسایتی را برای خود راهاندازی میکنند تا بتوانند با استفاده از آن برند سازی کنند و با هزینه کمتر به تبلیغات بپردازند.
ضرورت داشتن وبسایت، بر هیچ کسبوکاری پوشیده نیست. اگر شرکتها و سازمانها این نکته را نادیده بگیرند، فضای بزرگ و پر بازدهی را برای تبلیغات و برند سازی از دست دادهاند.
درحالیکه رقبای آن شرکت، در حال نتیجه گرفتن از تبلیغات اینترنتی است.
مزایای داشتن وبسایت برای کسبوکارها
داشتن وبسایت در حوزه تخصصی کاری به شما کمک میکند که نتایج زیادی را آن ببینید ازجمله :
• صرفهجویی در هزینهها
داشتن وبسایت به شما کمک میکند که در فضای اینترنت حضورداشته باشید. با توجه به مبلغ کمی که در این راه هزینه میکنید، قطعاً نتایج بزرگتری از آن خواهید یافت که این امر بهمنزله صرفهجویی در هزینه تبلیغات خواهد بود.
• افزایش درآمدها
اینترنت میتواند بازار بزرگی برای فروش محصولات شما باشد. قطعاً افراد زیادی از کاربران اینترنت هستند که خریدهای خود را بهصورت اینترنتی انجام میدهند.
تبلیغات و سرمایهگذاری روی این بخش با هزینه بسیار کمتر از فضای واقعی، سبب میشود تا شما بتوانید سود عالی از فروش اینترنتی کسب کنید.
برای تشویق به خرید اینترنتی محصولات، میتوانید تخفیفهای ویژه برای کاربران در نظر بگیرید.
مشتریان خود را ازنظر میزان خرید تقسیمبندی کنید تا بر طبق رتبهشان بیشتر تخفیف بگیرند.
این امر سبب بازاریابی برای شما شده و باعث افزایش فروش شما و درنتیجه افزایش درآمد خواهد شد.
• تعامل با مشتری
وقتی شما یک بستر آنلاین برای ارتباط مشتریان در نظر گرفته باشید، مردم میتوانند بهتر با شما در ارتباط باشند و شما در رابطه با مباحث مختلف میتوانید با آنها تعامل برقرار کنید.
این تعامل برای برند سازی و کسبوکار شما بسیار مفید است و باعث حفظ مشتریان قدیمی و جذب مشتریان جدید میگردد.
• برند سازی
یکی از مهمترین مزیتهای داشتن یک وبسایت برای کسبوکار، برند سازی است. برند سازی اینترنتی فراگیر است و میتواند نام شما را بر سر زبانها بیندازد.
اما وقتی شما بخواهید در فضای واقعی این کار را بکنید علاوه بر هزینه و سرمایهای که باید بگذارید، وقت زیادی هم صرف خواهد شد تا تبدیل به یک برند معتبر شوید.
شما میتوانید با تولید محتوا و سئو وبسایت که هزینه زیادی برای شما نخواهد داشت، به توسعه کسبوکار خود در گوگل بپردازید و کمکم برند شما در میان مردم دیده خواهد شد.
• بازاریابی اینترنتی
یکی از انواع روشهای بازاریابی، بازاریابی اینترنتی است که میتوان با طراحی یک وبسایت برای کسبوکار، به این کار پرداخت.
بازاریابی اینترنتی شامل بازاریابی محتوا، بازاریابی تصویر، بازاریابی ویدئویی، بازاریابی ایمیلی و بهینهسازی موتور جستجو است که دارای ترفندهایی برای افزایش فروش بهصورت اینترنتی با هزینه کم است.
• فضای نامحدود برای ارائه و نمایش محصولات
شما میتوانید محصولات خود را در سایت یا فروشگاه اینترنتی خود قرار دهید و این کار را بدون محدودیت انجام دهید.
درواقع فضایی که برای وبسایت شما است، میتواند تا هزاران محصول را همراه با عکس و تصویر در خود جای دهد و در صورت نیاز با گسترش این فضا، میتوانید محصولات بیشتری را در آن جای دهید.
این امر در حالی است که برای داشتن فضای واقعی برای محصولات باید علاوه بر تأمین امنیت آن، هزینه زیادی نیز برای نگهداری و معرفی آن کنید.
ضرورت داشتن وبسایت برای توسعه کسبوکار
نمیدانم که آیا وبسایت دارید یا نه؟ اما این را خوب میدانم که اگر در فضای مجازی و اینترنت با یک سایت فعال باشید، نتیجه آن را حتماً گرفتهاید.
دیده شدن در اینترنت آنچنان سخت نیست و شما میتوانید با رعایت چند نکته به سطح اول نتایج برسید.
ضروریترین نکتهای که باید در مورد یک وبسایت بدانید این است که شما باید در همه زمینههایی که رقبایتان فعال هستند، فعال باشید.
با توجه به بررسیهای انجامشده اکثر کسبوکارهایی که در خارج از فضای اینترنت برند شده بودند، بهاینعلت که روی بازار اینترنتی سرمایهگذاری نکرده بودند، مشتریان بسیاری را از دست میدادند.
شاید فروشگاهی بسیار بزرگ برای عرضه محصولات خود داشتند، اما از سایت بیبهره بودند.
اخیراً همه کسبوکارهایی که حتی برند هستند و نیازی هم به برند سازی در اینترنت ندارند، به این نتیجه رسیدند که باید در فضای مجازی و اینترنت حضورداشته باشند.
عدم حضور در اینترنت و نداشتن یک وبسایت اینترنتی، برند آنلاین شما را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
علاوه بر اینکه مشتریان اینترنتی خود را که مایل هستند از شما بهصورت اینترنتی کالا یا خدمات دریافت کنند را از دست میدهید، برند شما در سایتهای گوناگون دستبهدست میشود و آنها با نام شما محصولات خود را به فروش خواهند رساند.