معرفی برترین و موفق ترین برندهای شامپو در بازارهای جهانی

تاریخ : 1348/11/10 نویسنده :admin3 بازدیدها : 615 موضوع : مقالات برند



معرفی برترین و موفق ترین برندهای شامپو در بازارهای جهانی

 

اهمیت مو و مدل آرایش آن در زیبایی ظاهری از یک سو و حضور برندهایی که شمارش آنها عملا غیر ممکن شده است از سوی دیگر؛ پروسه انتخاب شامپو و اعتماد به یک برند را به دغدغه مهمی برای مصرف کننده مبدل ساخته است.

انتخاب یک شامپوی مناسب برای بسیار از افراد به عنوان یک چالش بزرگ خودنمایی می کند! اهمیت مو و مدل آرایش آن در زیبایی ظاهری  از یک سو و حضور برندهایی که شمارش آنها عملا غیر ممکن شده است از سوی دیگر؛ پروسه انتخاب شامپو و اعتماد به یک برند را به دغدغه مهمی برای مصرف کننده مبدل ساخته است.
اما به هر ترتیب برخی از برندها با توجه به سابقه و موفقیت در جلب اطمینان مصرف کنندگان، در این بازار میدان داری می کنند که در ادامه این مطلب به تعدادی از برترین آنها اشاره می شود.

بیوتیک

محصولات محافظت موی این برند بر اساس علم آیورودا(علم باستانی و کهن به معنی “علم زندگی”) که هندی ها بدان توجه ویژه ای دارند؛ تولید می شود و ازاین رو فاقد عناصر شیمیایی مضر است. در تهیه شامپوهای بیوتیک از مواد طبیعی مانند ترکیبات حنا، آویشن، سیب سبز، پوست درخت گردو و … استفاده می شود.
اداره کنندگان این برند با ترکیب علم آیورودا و فناوری روز سوئیس محصولات مطمئن را به بازار ارائه می دهند.


هیمالایا هربالز

محصولات این برند نیز براساس مطالعات و فرمول های دانش آیورودا تهیه می شود. شامپوهای هیمالایا دارای ترکیبات طبیعی آلوئه ورا، آملا و سایر موادی هستند که برای انواع مو مناسب خواهند بود. استفاده مداوم از شامپوی این برند رطوبت مو را تضمین می کند و البته نقش مهمی در ترمیم موهای آسیب دیده نیز دارد.

کلینیک پلاس

شامپوهای کلینک پلاس دارای فرمول غنی شده با روغن بادام و پروتئین شیر هستند. این برند شهرت زیادی به خاطر قابلیت ویژه در کنترل شوره سر دارد. نکته قابل توجه در رابطه با کلینک پلاس ریشه های  هندی و سابقه ۲۵ ساله آن در تولید محصولات مراقبت از مو است.

هد اند شولدرز

محققان شرکت پروکتر اند گمبل برای اولین بار در سال ۱۹۵۰ تصمیم به ساخت شامپو جدید ضد شوره سر گرفتند. آ‌ن‌ها پس از نزدیک به یک دهه تحقیق، موفق به ساخت فرمولی جدید شدند که روی شامپو قرار می‌گرفت. شامپوی این برند اولین با ر در سال ۱۹۶۱ به بازار معرفی شد و هم اکنون تا نامی از یک شامپوی ضد شوره خوب به میان می آید یکی از اولین انتخاب ها قطعا هد اند شولدرز خواهد بود.

سان سیلک کو کرییشن

وقتی یک برند سابقه ای بالغ بر ۶۰ سال داشته باشد قطعا نامی مطمئن در نزد مصرف کنندگان خواهد بود. انواع مختلف شامپوهای سان سیلک در حفاظت از موی سر تخصص دارند. سان سیلک کو کرییشن یکی از بهترین انتخاب ها و پرطرفدارترین ها نزد مصرف کنندگان است.

پنتن

برای مقابله با موهای آسیب دیده، گرفتار مو خوره، سوخته بر اثر رنگ مو و … بهترین گزینه شما محصولات پنتن خواهند بود. روغن آرگان و سایر مواد مغذی موجود در شامپوهای پنتن وظیفه ترمیم مو از ریشه تا نوک را برعهده دارند. این قابلیت ها برای برندی که از سال ۱۹۴۵ و با کشور سوئیس وارد میدان رقابت شده مورد چندان دور ازانتظاری نیست.

تِرِسِمِی

برندی آمریکایی با سابقه ای ۷۰ ساله در مراقبت از مو است. متخصصان مو در سراسر جهان محصولات این برند را توصیه می کنند. حتی پس از یکبار شستشو با تِرِسِمِی حس تازگی و طراوات را در موی خود تجربه خواهید کرد.

داو

این شامپو با اصلیت انگلیسی برای سال ها در بازار جهانی حضور داشته و محصولاتش در بیش از ۸۰ کشور فروش دارند. شامپوی داو با فرمول ملایم خود حسی از لطافت را در مو ایجاد کرده و با رساندن مواد مغذی اثر ترمیم کنندگی نیز دارد.

ماتریکس بایولیج

وقتی از یک فرمول حرفه ای برای مراقبت از مو صحبت می کنیم، جائی است که می توان توصیه ای از ماتریکس بایولیج را داشت. محصولا این برند با فرمول غنی از انواع روغن های مفید یک راهکار مناسب برای موی آسیب دیده است.

لورئال پاریس

در سال ۱۹۰۹ توسط شیمی‌دان فرانسوی؛ اوژن شولر، در شهر پاریس تأسیس شد و تا به امروز یکی از پرچمداران بازار محصولات آرایشی و بهداشتی است. شامپوهای تولیدی  این برند با تکیه بر این سابقه و تجربه، دارای بهترین فرمول برای حفظ سلامت مو و حل مشکلات مرتبط با آن هستند.


داستان برندسازی و آشنایی با کمپین های تبلیغاتی برند داو “Dove”

سنگ بنای برند داو Dove در سال ۱۹۵۴ با تولید قالب‌های صابونی که فرمول اولیه آن‌ها در ارتش آمریکا ایجادشده و مخصوص پوست‌های خشک و حساس می‌بود، گذاشته شد.

موضع یابی نام برند Dove توسط David Ogilvy طراحی شد. او در این اقدام به شوخی بیان می‌کند: «من می‌توانستم این محصول را به‌عنوان ماده‌ی شوینده برای تمیزی دست مردان کارگر موضع یابی کنم.»
بااین‌حال او می‌دانست که با نگریستن دقیق به محصولات Dove مفاهیمی همچون: لطافت و نرمی، لوکس بودن و… در ذهن تداعی می‌گردد، به همین دلیل می‌توان گفت این محصول برای خانم‌ها مناسب‌تر است که به‌این‌ترتیب جایگاه این محصول برای جنس لطیف شناخته شد و برند Dove مبارزه‌های تبلیغاتی‌اش را با شعار «Dove تنها یک صابون نیست، بلکه کرم پوست شماست» آغاز نمود.
 

اولین تبلیغ شرکت Dove در سال ۱۹۵۷

آگهی افراد را به شستن نیمی از صورتشان به‌وسیله ی صابون عادی و نیمی دیگر با صابون Dove تشویق می‌کند تا تفاوت در صاف و نرم بودن پوستشان را احساس کنند.
کسب‌وکار Dove با توسعه و ورود به بازار کشورهای جدید و توسعه به حوزه‌های محصولات جدید، رشد یافت. برند Dove کمپینی را بانام «زیبایی طبیعی» از سال ۲۰۰۴ آغاز کرده است. کمپین بر مبنای این بود که تفاوت‌های طبیعی و فیزیکی همه زنان را تحسین کند و الهام‌بخش آنان در حس راحتی با خود و اعتمادبه‌نفس بیشتر باشد، نتایج تحقیقات این کمپین و گروه خلاقیت در طول ۳ سال نشان داد که تنها ۴% از زنان خود را زیبا می‌پندارند و اکثریت آن‌ها در مقابل تبلیغات مد و زیبایی خود را ناامید و سرخورده می‌دانند. به همین دلیل کمپین روی چند اصل ازجمله: پرهیز از عمل جراحی زیبایی و استفاده از لوازم‌آرایشی غیرطبیعی و گسترش اعتمادبه‌نفس میان خانم‌ها، تمرکز داشته است و متعهد است تا به خانم‌ها برای شناختن زیبایی‌های منحصربه فرد و پنهان‌‌شان از طریق عرضه‌ی محصولاتی که مراقبت از زیبایی طبیعی را عرضه می‌کنند کمک کند.
در همین راستا کمپین با در نظر گرفتن اهداف مسئولیت اجتماعی تلاش می‌کند تا بگوید: تمام انسان‌ها زیبا هستند، تنها کافی است که بدان باور داشته باشند. این برند با خلاقیتی زیبا یک رویدادهای جهانی را نیز با کمپین خود هم‌جهت می‌کند به‌طور مثال با فراگیرشان چالش مانکن Mannequin Challenge  در بین مردم، شرکت‌ها و برندها نیز از سواری بر این موج جهانی بی‌نصیب نماندند؛ اما برند Dove در راستای رویکرد خود مبنی بر زیبایی باطنی خانم‌ها و نه اندام و ظاهرشان، بادید متفاوتی این چالش را وایرال کرده است. آن‌ها از این فرصت استفاده کردند و در کمپین تبلیغاتی چالش مانکن خود این‌گونه عمل کردند که بجای مانکن شدن، مانکن‌ها را به حرکت وادارند. چالش مانکن Dove این بار علیرغم دیگر چالش‌ها خارج از قاعده بازی انجام شد ولی نشان داد آنچه به یاد می‌ماند زیبایی ظاهری، رنگ و سایز نیست و قابلیت افراد تنها به بدن آن‌ها ختم نمی‌شود. برند Dove با استفاده از پوسترهای تبلیغاتی که خانم‌هایی با چهره‌های عادی در آن‌ها دیده می‌شوند در توضیح این دیدگاه که «زیبایی واقعی خود شما هستید» گام برمی‌دارد.
برند Dove با لوگویی که سیاهه‌ای از یک پرنده است (کلمه Dove برگرفته از کبوترهای بومی اروپا است). کمپین را در نقاط مختلف جهان با استفاده از زبان و فرهنگ هر منطقه و ارائه‌ی ویژگی‌های متمایز در هر منطقه اما با هویت برند یکسان و مشابه اجرا کرده است. به‌عنوان‌مثال معرفی این برند در سوئد به‌گونه‌ای بود که بر ارزش‌های محصول در تغذیه و ترمیم پوست تأکید داشت، زیرا که برای زنان سوئدی این موضوع جذابیت بیشتری دارد. تبلیغات Dove در این کشور بر اساس ایده «چشمه Dove» به زنان سوئدی معرفی شد چراکه فراوانی چشمه‌ها در آن کشور این مفهوم را برای افراد ملموس‌تر و جذاب‌تر می‌نماید.
به طورکلی در ۶۰ سال گذشته Dove تعریف گسترده ای از زیبایی ارائه داده است، از کمپین« my beauty, my say» مشتمل بر آگهی تبلیغاتی «Beauty on your own terms» گرفته تا تجربه ی اجتماعی آن و به چالش کشیدن زنان در کمپین تبلیغاتی «Choose beautiful»، پیام Dove راجع به زیبایی درونی همواره از طریق تلاش های آن در حوزه ی بازاریابی به گوش مخاطبان می رسد. اکنون این برند یک قدم فراتر نهاده و برای اولین بار Dove با پیام خود اندام های مختلف را در قالب تغییر طراحی بسته بندی می ستاید.
 که در ابتدا فعالیتش را با تولید قالب‌های صابون آغاز نموده بود، به‌تدریج محصولاتی مانند شامپو، دئودرانت، نرم‌کننده و انواع کرم‌ها را نیز تولید نمود؛ همان‌طور که مدیر برند این شرکت Silvia Laynado بیان کرده است، ورود آن‌ها به حوزه‌ی محصولات جدید حرکتی آهسته و طبیعی است به‌گونه‌ای که مصرف‌کنندگان با مشاهده‌ی آن محصولات جدید، شگفت‌زده نمی‌شوند. به عبارتی Dove توانست با موفقیت از یک برند تک‌محصولی به دامنه‌ی محصولات مرتبط راه یابد و جذابیت برند خود را برای مصرف‌کنندگان افزایش دهد. قدرت این برند اصلی‌ترین عامل موفقیت Dove در توسعه‌ی محصولاتش است.
برند Dove که اصلیت آن متعلق به انگلستان است، یکی از ۴۰۰ برند معروف متعلق به شرکت Unilever است. Unilever شرکت بریتانیایی هلندی است که مالک شمار زیادی از نام‌های تجاری بین‌المللی درزمینهٔ مواد غذایی، نوشیدنی‌ها، محصولات مراقبت‌های شخصی، شوینده‌ها و لوازم‌آرایشی بهداشتی است. از نام‌های تجاری متعلق به Unilever می‌توان به: سیگنال، کنور، مگنوم، لوکس، سانسیلک، رکسونا، کلییر، دامستوس، سیف و … اشاره کرد.
Unilever برای اینکه بتواند بر روی نام‌های تجاری برتر خود تمرکز نماید درصدد برآمد با اعلام این مطلب به ۱۱۰ کسب‌وکار زیرمجموعه خود،۱۲۰۰ نام تجاری با نرخ اندک سود و کم‌فروش خود را به قیمت ۷۲ میلیارد یورو به فروش برساند. سپس آن دسته از نام‌هایی که از پتانسیل رشد بالا برخوردار نبودند، رها کرد. Unilever باقدرت بخشیدن به برند Dove، کسب‌وکاری را ایجاد کرد که فروش سالیانه آن به مرز ۲٫۵ میلیارد یورو فراتر رفت. در طول سال‌های دهه ۱۹۹۰، رشد سالیانه فروش محصولات این برند، در حدود ۲۵% بوده و امروزه نیز از رشد بالایی برخوردار است، به عبارتی این برند در طول دوران حیات خود، در رشد سودآوری روندی صعودی داشته است و با ارائه‌ی گزینه‌هایی جهت توسعه و رشد در بازار کشورهای جدید و انتخاب مسیرهای درست و خلاقانه به موفقیت‌های چشم‌گیری دست‌یافته است.



09177755652