برندینگ و تاثیر آن در فروش

تاریخ : 1399/19/04 نویسنده :admin3 بازدیدها : 218 موضوع : مقالات برند




برندینگ

برندینگ دانشی است که با برتری دادن به یک برند باعث افزایش اعتبار و شهرت آن برند در بازار رقابت میشود، اعتبار و شهرت یک برند به طور مستقیم می تواند منجر به فروش بیشتر و قیمت گرانتر محصولات و خدمات شود.

تاثیر برندینگ در فروش

دیگر  برندسازی روش هوشمندانه  تجارت و تولید ثروت است.
برند تجربه و تصویری از محصول و خدمت مشخص است که مصرف کنندگان با آن در ارتباط هستند، نام تجاری از طریق اسم، لوگو، شعار یا طراحی شرکتی که صاحب آن است، شناسایی می شود. برندسازی زمانی صورت می گیرد که این تجربه و تصویر بازاریابی شود، و اینگونه توسط افراد بیشتری قابل تشخیص خواهد بود. و در میان شرکت های متنوع و مختلفی که همین محصول و خدمت را ارائه می دهند، به واسطه ی محصولات و خدمات مشخصی شاسایی می شود.
تبلیغات یکی از فعالیت های حرفه ای در برند سازی محسوب می شود، تبلیغات علاوه بر آنکه موجب شناسایی برند توسط مصرف کنندگان می شود، شهرت و استانداردهای خوبی برای برند خلق می کند که شرکت ها باید آنها را حفظ کنند و بهبود ببخشند. برند سازی در حوزه ی بازاریابی اینترنتی هم از اهمیت بالایی برخوردار است و به شرکت ها اجازه می دهد شهرت خود را از طریق گسترش محصولات و خدمات شان، بهبود بخشند و بر درآمد خود بی افزایند.


راه های ساخت برند

تعیین کنید مشتریان چه چیز کسب و کار شما را بیشتر دوست دارند. نقاط قوت شما در چیست؟ و چه چیزی برند شما را برجسته می کند؟
پیام برندی خلق کنید که حاوی اهدافی که برای مصرف کنندگان دارید، باشد (یعنی چیزی که در آن بهترین هستید) پیام برند عموما بر اساس تعهدات برند شکل می گیرد، شما به مشتریان تان چه تعهدی داده اید؟ و آیا تعهدات خود را محقق ساخته اید؟
اطمینان حاصل کنید که المان های بصری تان با پیام برند هم خوانی داشته باشد. اگر نوید نوآوری را به مشتریان تان داده اید اصلا خوب نیست که از عکس های خاکستری و خسته کننده استفاده کنید.
برای نحوه ی لباس پوشیدن و رفتار کارکنان تان استانداردی را تعریف کنید که از تعهد برندتان حمایت کند. و مطمئن شوید که آنها فهمیده اند برندتان چیست و از چه چیزی پشتیبانی می کند.
جلوه های بصری خود را در تمام ابزاری که به کار می گیرید، از تبلیغات گرفته تا پاکت خرید، مورد استفاده قرار دهید.


انواع برندسازی یا برندینگ (Branding):

تاکنون دسته بندی های مختلفی از انواع برندسازی توسط اساتید این حوزه ارائه شده است و اگر بخواهیم برجسته ترین نوع این دسته بندی ها را برشماریم به شرح زیر است:
  1. برند سازی مشارکتی یا Co-Brandin:مشارکت با برندی دیگر جهت دست­یابی به هدف
  2. برند سازی دیجیتالوب سایت، رسانه­ های اجتماعی، بهینه سازی موتور جستجو، استفاده از وب برای تجارت
  3. برند سازی شخصی یا personal beranding: روش­ هر فرد برای ایجاد اعتبار و شهرت برای خودش
  4. برند سازی علّی: برندتان را با یک نیت خیر خواهانه همسو کنید؛ یا مسئولیت اجتماعی شرکت
  5. برند سازی کشوری: تلاش برای جذب توریست و کسب و کار


زمانی که برندتان را تعریف کردید بایستی برای توسعه آن نیز برنامه داشته باشید. نمونه ای از این برنامه در زیر‌ آمده است:

یک لوگو زیبا طراحی کنید و آن را در همه جا به اشتراک بگذارید.
پیام های برندتان را بنویسید. با کدام پیام‌های کلیدی می خواهید با مخاطبانتان ارتباط برقرار کنید؟ تمام کارمندانتان بایستی با معیارهای برندتان آشنایی داشته باشند.
برندتان را کامل کنید. برندسازی به تمام قسمت‌های کسب‌وکارتان گسترش خواهد یافت. چطور به تماس‌های تلفنی‌تان پاسخ می‌دهید. کارشناسان فروش شما چطور با مشتریانتان صحبت می‌کنند. لحن ایمیل‌هایتان چگونه خواهد شد؟ و بسیاری موارد دیگر که شامل می‌شود.
یک صدا “voice” برای شرکتتان ایجاد کنید که نمایانگر برندتان باشد. این صدا بایستی در تمامی نوشته هایتان و کمپین‌های تبلیغاتی شما حضور داشته باشد. آیا برند شما دوستانه است؟ آیا به صورت رسمی ارتباط برقرار می‌کنید.
یک شعار خوب برای شرکتتان انتخاب کنید .یک شعار رسا و زیبا و کامل برای برندتان انتخاب کنید که نمایان‌گر ضرورت استفاده از برندتان باشد.
اقلام اداری آماده و استاندارد برای اقلام بازاریابی خود طراحی کنید. از سبد رنگ یکسان، لوگو یکسان استفاده کنید. نیاز ندارد که خیلی خاص به نظر برسید فقط کارتان را مداوم و پایدار انجام بدهید.
در مورد برندتان راستگو باشید. اگر قول برندتان را نتوانید به مشتریانتان برسانید،‌ آنها دوباره از شما خرید نمی‌کنند و یا شما را به بقیه معرفی نمی‌کنند.
روی برندتان مداوم کار کنید. من مخصوصا این را در انتها قرار دادم زیرا شامل تمام موارد بالا می‌شود. این مهمترین نکته ای است که برایتان نوشته ام. اگر نتوانید این کار را به درستی انجام بدهید در توسعه برندتان ناموفق خواهید شد.

خصوصیات یک برند خوب

  1. از لحاظ قانونی، قابلیت پشتیبانی داشته باشد.
  2. تلفظ نام برند باید ساده و روان باشد.
  3. مشتری بتواند نام برند را، به راحتی به حافظه خود بسپارد.
  4. شناسایی و تشخیص آن کار دشواری نباشد.
  5. جلب توجه کند.
  6. مزایای استفاده از محصول را در خود داشته باشد.
  7. پیام محصول و یا شرکت تولید کننده را به مشتری برساند.
  8. موقعیت محصول را در میان محصولات رقیب مشخص سازد.



09177755652