برندینگ مجدد

تاریخ : 1348/11/10 نویسنده :admin3 بازدیدها : 387 موضوع : مقالات برند



در زمان برندینگ مجدد به این 5 نکته ضروری توجه کنید

تصمیم برندینگ مجدد شرکت، می تواند تأثیر عمیقی بر مشتریان کنونی شما بگذارد. استارت آپ های جدیدتر که تغییر را زودتر انجام می دهند، احتمالا «میراث» زیادی برای نگه داشتن ندارند، اما در یک شرکت کامل و با داشتن دنبال کنندگان قوی، تغییر یک عنصر کلیدی برند می تواند مخاطبان اصلی شما را شوکه کند.

بنابراین، زمانی که قصد تغییر بزرگی مانند عرضه محصولات، لوگو یا نام شرکت را دارید، در نظر گرفتن نحوه واکنش مشتریان گذشته و کنونی اهمیت بسیاری دارد. ناتوانی در انجام این کار می تواند باعث افت شهرت و اعتبار شرکت و اعتماد میان شما و افرادی که شرکت شما را می شناسند و دوست دارند، شود.

تام کانوسکی، مدیر ارشد بخش توسعه کسب وکار در شرکت درایو سیستمز (Derive Systems) می گوید: «یکی از چالش ها (در برندینگ) حفظ ارزش است». « (ممکن است) باعث شود مشتریان احساس کنند اعتمادشان زیر پا گذاشته شده است».

چه برندینگ مجددتان در حال اجرا باشد و چه هنوز در مرحله برنامه ریزی باشید، برای مقابله با این چالش، به یک استراتژی بازاریابی محکم احتیاج دارید. متخصصان بازاریابی در شرکت هایی که برندینگ مجدد قابل توجهی را تجربه کرده اند، برخی نکات را برای اعلام و ارتقای انتقال برند شما بدون از دست دادن مشتریان ثابت، به اشتراک می گذارند.

مشتریان را در جریان بگذارید

از نظر استیو راکمن، کارمند ارشد بازاریابی در TruFusion، گفت وگو و مشارکت مداوم، مهم ترین عامل در ترغیب مشتریان و محافظت از برندتان در زمان برندینگ مجدد است. راکمن می گوید: مشتریان شما باید از تغییرات آگاه بوده و در صورت امکان، در فرآیند حضور داشته باشند.

به گفته راکمن، «در زمان ایجاد چنین تغییر بزرگی در برند شرکت خود، تقاضای بازخورد از مشتریان و قرار دادن آنها در جریان امور، همیشه مؤثر است».

جنیفر جکسون، نایب رئیس بخش توسعه در Hungry Howie’s، اضافه کرد که مشتریان این حق را دارند که بدانند چرا برندینگ مجدد شما اهمیت دارد.

جکسون می گوید: «شاید بهتر باشد که یک مطلب چاپی درمورد تفاوت و دلیل اهمیت تغییر برای رشد و احیای برند را انتشار دهید». این کار می تواند از طریق نمایش «تغییر» جدید شرکت به مشتریان تان، موقعیت خوبی برای توسعه برندینگ نیز باشد.

تأکید بر فواید برندینگ مجدد

زمانی که مشتریان را از قصدتان برای برندینگ مجدد آگاه کردید و دلیل اهمیت این کار را برایشان توضیح دادید، به آنها فرصت داده اید که بفهمند چرا این کار، کار درستی است.

کیم کانرز، مدیر بخش استراتژی در Blue Fountain Media می گوید: «اگر به دلیل یک خرید یا ادغام، قصد برندینگ مجدد دارید، شرکت کوچک شما باید کارهایی انجام دهد تا به مشتریان (و کارمندان) اطمینان دهد چیزهایی را که از برند شما دوست دارند از دست نخواهند داد».

کانرز چنین بیان کرد که باید خطرات بالقوه برندینگ مجدد را کم اهمیت جلوه داد و بر فواید آن تأکید کنید. برای مثال، در مورد تملک یک شرکت بزرگ تر، ممکن است مشتریان موجود، نگران از دست دادن توجه ویژه و کارمندان، نگران از دست دادن شغل شان باشند. کانرز تعیین شرکت جدید مادر را در قالب یک شرکت چتری (حمایتی) توصیه می کند که فواید یک شبکه ملی توسعه یافته نظیر منابع چندگانه، چابکی و برنامه مدیریت منابع انسانی یک سازمان معتبر را داشته باشد.

کانوسکی که شرکتش، این مسئله را پس از ادغام موفق سه شرکت تکنولوژی خودرو تجربه کرد، اضافه می کند: « روی روابط، اعتماد و میراث ارتباط هایی که قبلا ساخته شده، سرمایه گذاری کنید تا چشم انداز بلندمدت شرکت را به اشتراک گذاشته و خطوط تجاری را با مسیر برندینگ همتراز کنید».

پیام رسانی و ارتباط خود را دائمی کنید

جکسون می گوید: «تلاش برندینگ مجدد معمولا با دوره ای از تغییر، رشد و تکامل در کسب وکار همراه است. تصمیمات بازاریابی شما باید از این مرحله به بعد، چشم انداز شما برای شرکت را به درستی نشان دهد».

به گفته او، «باید مطمئن شوید که همه افراد یک نظر واحد دارند، بنابراین ثبات در پیام رسانی و ارتباط یک امر ضروری است».

کانرز به این موضوع اشاره می کند زمانی که شرکت، برندینگ دوباره انجام دهد، باید اطمینان داشته باشد که تمام برند – چه آنلاین و چه آفلاین- با هم همراستا باشند.

به گفته کانرز: «مسائل زیادی در برندینگ مجدد وجود دارد از جمله نام گذاری، لوگو، راهنماهای رنگ / تصویرسازی، URL، کانال های اجتماعی، مستندات چاپی و بسیاری چیزهای دیگر». «ثبات، کلید مسئله است».

قابل اعتماد باشید

کانوسکی به این اشاره می کند که اگرچه ممکن است به خاطر بازاریابی هویت جدید برندتان هیجان زده باشید، اما برای حفظ ارتباط تان با سهامداران کنونی، باید هر کاری که می کنید با ارزش های اصلی تان سازگار باشد. همچنین راکمن می گوید شرکت هایی که در حال برندینگ مجدد هستند باید درمورد تجربه کلی مشتری و درک مشتریان از برند فکر کنند.

راکمن می گوید: «باید طرحی را انتخاب کنید که تجربه مشتری را به بهترین شکل نشان دهد. توجه کنید که می خواهید برندتان، چه چیزی درمورد کسب وکارتان نشان دهد».

پاملا وبر، کارمند ارشد بازاریابی در 99designs – یک بازار طراحی گرافیک آنلاین- می گوید برندینگ مجدد، تعادل میان کسی که بودید و کسی که می خواهید باشید است. شما درحال برداشتن یک قدم به جلو هستید، اما نباید آنقدر دور شوید که برند جدیدتان با افرادی که شما را به چیزی که اکنون هستید تبدیل کرده اند، هم مسیر نباشد.

وبر می گوید: «شما نمی خواهید دیدگاه تان درمورد آنچه را که هستید از دست بدهید». «نوآوری و تکامل را که با مشتری یا محصول جدید همراه است با آغوش باز بپذیرید، اما به اصول خود پایبند بمانید. مراقب باشید هرکاری که به عنوان بخشی از برندینگ مجدد انجام می دهید، برای شما، کارمندان تان و مشتریان تان معتبر و قابل اعتماد باشد.

از موافقت تیم تان اطمینان داشته باشید

اگرچه در زمان برندینگ مجدد، تمرکز بر سهامداران خارجی اهمیت دارد، اما نباید تیم داخلی را که در انجام این کار کمک کردند فراموش کرد. یک برندینگ مجدد موفق نیازمند این است که هر فردی که به شرکت شما مرتبط است از جمله کارمندان تان، با این کار موافق باشند.

وبر خاطر نشان کرد که مدیران کسب وکار، برندینگ مجدد شرکت را به تنهایی انجام نمی دهند. امکان این وجود ندارد که بازخوردها و ایده های همه افراد را به کار گرفت، اما می توان صدای تمام کارمندان را شنید.

به گفته وبر: «افراد، باورهای متفاوتی درباره مسیر کسب وکار شما دارند».

«هر کسی نظری دارد و ممکن است از نظر عاطفی اهمیت زیادی به برندینگ مجدد بدهد».

در آخر با ایجاد و ارائه یک برنامه واضح برای برندینگ مجدد، مطمئن شوید که تمام اعضای تیم تان با این مسئله موافقت دارند.





09177755652