فروش برند/برندینگ کسب و کار کوچک

تاریخ : 1400/19/06 نویسنده :admin3 بازدیدها : 208 موضوع : مقالات برند



برندینگ کسب و کار کوچک چه میزان اهمیت دارد؟ برندینگ یا همان برندسازی همانقدر که برای کسب و کارهای بزرگ مهم است برای کسب وکارهای کوچک نیز اهمیت دارد. در واقع، بسیاری از برندهای شرکتی سعی می کنند بیشتر شبیه شرکت های کوچک باشند. تا برای مصرف کنندگانی که ترجیح می دهند از برندهای مستقل حمایت کنند، جذاب به نظر برسند.
 
 

ایجاد هویت برند

 

بسیاری از صاحبان کسب و کارهای کوچک می دانند که برندینگ برای کسب و کارشان ضروری است. اما تعداد قابل توجهی از آنها واقعا نمی دانند چرا.

 

آنها ارتباط بین کسب و کارهای موفق و برندسازی قوی را تشخیص می دهند. و مشتاق اند تا برندی بسازند که موفقیت های مشابهی را برای آنها به ارمغان آورد. همچنین درک می کنند که برندینگ  فقط یک لوگو و نحوه ی دیده شدن آنها در خارج از گود نیست. اما  تعداد بسیار کمی متوجه می شوند که برندهای موفق، برندینگ را  در قلب کسب و کار قرار می دهند. بنابر این برندینگ کسب و کار کوچک نیز از این قاعده مستثنا نیست.
 
برندینگ روشی برای تعریف کسب و کار برای خودتان، تیم تان و مخاطبان خارجی تان است. برندینگ را می توان “هویت” کسب و کار نامید. اما تنها با فهمیدن این نکته که برند در بردارنده ی  هسته ی مرکزی کسب و کار و ارزش آن نیز هست، نه فقط ظاهر آن. امروزه مشتریان همه ی کسب و کارها بسیار باهوش هستند. به طوری که می توانند از روش های بسیاری استفاده کنند. و  تلاش های شرکت ها را برای بهتر کردن، تغییر دادن و یا جذاب کردن روش ها فروش رصد نمایند.
 
 
 

مزایا برندینگ کسب و کار کوچک

 
مزایای برندی که به صورت استراتژیک تعریف شده می تواند مشابه همان مزیت هایی باشد که افراد هنگام دوست شدن  با یکدیگر به دست می آورند. وقتی مشتریان از نظر احساسی با برند ارتباط برقرار کنند منجر به فروش بیشتر و برجسته شدن برند خواهند شد. زیرا ارزش و باورهای یک برند را به اشتراک می گذارند. این مسئله همچنین می تواند به وفاداری، حمایت منجر شود و حتی زمانی که رقبا به تخفیف های تبلیغاتی متکی هستند از قیمت های اقلام شما محافظت نماید. همچنین می تواند پلتفرم ایده آلی را به شما بدهد که با آن می توانید پیشنهادات و دامنه ی فعالیت خود را گسترش دهید.
 
 
 

شیوه های برندینگ کسب و کارهای کوچک

 
در اینجا ده نکته درباره چگونگی پیاده سازی موفق برندینگ کسب و کار کوچک ارائه شده است. با پدیده فکر مهتر همراه باشید.
 
 
1.با تعریف برند خود شروع کنید
 
محصول و یا خدمات کسب و کار خود را بررسی کنید. فضای موجود برای محصول در بازار را دقیقا مشخص نمایید. نیاز و نگرانی های احساسی و منطقی مشتریان خود را جستجو کنید. کاراکتر برند شما باید کسب و کارتان را ارتقا بخشد. با پایه مشتری تان ارتباط برقرار کرده و شما را در بازار متمایز کند.
 
 
2.هنگام ساخت برند، آن را یک فرد در نظر بگیرید
 
هر یک از ما فردی هستیم که شخصیتش از باورها، ارزش ها و اهداف تشکیل شده است؛ یعنی چیزهایی که تعریف می کنند ما چه کسی هستیم. و با چه کسی ارتباط برقرار می کنیم. شخصیت ما مشخص می کند در موقعیت های مختلف چگونه رفتار می کنیم. چگونه لباس می پوشیم و چه می گوییم. البته برای مردم این مسئله بصری است. و بسیار کم پیش می آید که شما به شخصیت خودتان توجه کنید. اما وقتی که یک برند می سازید، لازم است که خودتان را درک کرده باشید.
 
 
3.بدانید که چه چیزی کسب و کار شما را پیش می برد
 
باور کسب و کار شما چیست. هدف آن چیست. و چه کسانی قهرمان برند کسب و کار هستند. این چیزها می توانند موقعیت احساسی برند شما را تشکیل دهند. و برای ارتباطات برند به  هویت و کاراکتر آن  اشاره نمایند.
 
 
 
4.هدف تان ایجاد روابط بلندمدت با مشتریان باشد
 
به پیشنهادات خود رنگ و لعاب کاذب ندهید. و انتظاراتی را که موجب عدم تحقق وعده ها می شوند، بر انگیخته نکنید. با برندینگ صادقانه اعتماد سازی را انجام دهید. در معرفی شرکت خود صریح و در مورد ارزش هایی که روزانه ارائه می دهید صادق باشید.
 
 
5.با تن صدای ثابت و مطلوب با مشتریان خود صحبت کنید
 
این مسئله کمک می کند که ویژگی های کسب و کار تقویت شده و پیشنهادات شفاف سازی شوند. طوری که  مشتریان دقیقا بدانند چه انتظاری باید  از محصول یا خدمات داشته باشند.
 
 
6.پیام یکسانی را بارها و بارها و به روشی یکسان تکرار نکنید
 
مرتباً ایجاد پیام های کلیدی خود را با هم به کار ببرید. تا یک هویت منسجم ایجاد کنید.
 
 
7.سعی نکنید که از برندهای زنجیره ای یا مارک های بزرگ تقلید کنید
 
تلاش کنید تا هویت متمایز خود را شکل دهید. یک جریان مصرف کننده بزرگ در حال حرکت به سوی موسسات مستقل هستند. و چندین زنجیره در واقع تلاش می کنند تا احساس استقلال را برای داشتن بخشی از بازار تقلید کنند. اپراتورهای مستقل به خوبی می توانند موقعیت خود را برای جذب مشتریانی که به دنبال چیزی اصیل تر و معتبرتر هستند، به کار گیرند.
 
 
8.خلاق، جسور و با شهامت باشید – بخاطر چیزی که به آن اعتقاد دارید، ایستادگی کنید
 
برند های بزرگ لایه های بزرگی از تشریفات اداری دارند که مانع از انعطاف پذیری و پاسخ به نیازهای همیشگی مشتریان می گردد. این لایه های تصمیم گیرنده موجب می شود که آنها جسارت و شهامت لازم برای پشتیبانی از برند را نداشته باشند.
 
 
9.همیشه در هنگام برقراری ارتباط با مشتریان، برند خود را در نظر بگیرید
 
غرور خود را از دست ندهید. و موقعیت برند خود را با تخفیف بی قید و شرط تضعیف نکنید. سعی کنید به جای کاهش قیمت ها، پیشنهاد های بهتر و بیشتری ارائه دهید. تبلیغات فرصتی برای تقویت ماموریت برند شماست.
 
 
10.صرفا روش قدیمی چاپ لوگوی روی همه چیز، کافی نخواهد بود
 
آینده ی برند سیال و جذاب است. – به فهم و ذکاوت مشتریان خود احترام بگذارید. و همه چیز را در مقابل چشمانشان قرار ندهید. تهمیدات جدیدی  به کار گیرید. و اجازه دهید تا مشتریان خودشان در مورد برند شما اطلاعات کسب کنند. این روش باعث تقویت و پرورش نمایندگانی می شود که از صحبت کردن در مورد چیزی که کشف کرده اند، لذت می برند.



09177755652