چگونگی طراحی لگو برای برند و نقش برندسازی در کسب و کار

تاریخ : 1348/11/10 نویسنده :admin3 بازدیدها : 303 موضوع : مقالات برند



چگونه می توانیم یک لوگوی جذاب برای برندمان طراحی کنیم؟

لوگوی یک برند برای هر کسب وکاری مهم ترین جلوه بصری به منظور برقراری ارتباط با مشتریان است. به منظور فهم بهتر این موضوع به لوگوی نایک یا تمساح برند Lacoste نگاه کنید.

اگرچه این لوگوها بسیار ساده طراحی شده اند، با این حال تأثیرگذاری و زیبایی خاص خود را دارند. دلیل موفقیت خارق العاده چنین لوگوهایی در دو المان مهم خلاصه می شود: توانایی به یادآوری سریع از سوی مخاطب در کنار ویژگی منحصر به فردشان در خاطره انگیزی برای مخاطب.

یافتن لوگوی قدرتمند

قدرت اصلی لوگو در زمینه تأثیرگذاری بر روی مخاطب در طراحی آن نهفته است. بر این اساس هر جنبه لوگوی برندمان باید به دقت طراحی شود. به این ترتیب در نهایت اثر هنری ما به طور کامل برندمان را بازنمایی خواهد کرد. از همه مهم تر، یک لوگوی زیبا برند خود را از سایر رقبا جدا می کند. در چنین شرایطی مخاطب به سرعت نام و لوگوی برند ما را در ذهن نگه خواهد داشت. چنین اتفاقی در زمینه تبلیغات و بازاریابی برای ما مزیت بسیار بالایی به همراه دارد.

5 راهکار مهم و کاربردی در طراحی لوگوی جذاب برای برندمان

اگر شما نیز نسبت به آنچه یک لوگو را خاطره انگیز و به یاد ماندنی می کند، کنجکاو هستید، به مطالعه این مقاله ادامه دهید. در سایر بخش های مقاله حاضر به بررسی پنج نکته مهم در زمینه خاطره انگیز ساختن یک لوگو خواهم پرداخت.

1. طرح تان را ساده نگه دارید

براساس مطالعات سایت ما به یاد ماندنی ترین لوگوها معمولاً ساده ترین ها در طراحی هستند. اگرچه در نگاه نخست لوگوهای پیچیده و چند وجهی نمای زیباتری دارند، اما ذهن انسان به هنگام ذخیره اطلاعات همیشه داده های ساده تر را بهتر به خاطر می سپارد. همچنین به هنگام یادآوری چنین اطلاعات ساده ای با سرعت بسیار بیشتری بازیابی می شوند. به طور معمول لوگوهای ساده شامل طرحی ابتدایی در کنار نام برند هستند. به این ترتیب در عین سادگی ویژگی منحصر به فردی را در لوگوی خود خواهیم داشت. پرسش اصلی در اینجا چگونگی استفاده درست از فرآیند طراحی لوگو برای ساخت نمونه ای ساده و جذاب است.

در مورد لوگوهای ساده، فرآیند طراحی با ایده ای خلاقانه شروع می شود. به طور کلی، لوگوهای تک وجهی بر روی یک سمبل مرتبط با زندگی روزمره مردم تکیه دارند. همچنین در این زمینه پیام اصلی برندمان نیز باید در لوگو بازنمایی شود. توجه داشته باشید که لوگوی شما محل تبلیغات نیست، فقط باید ارزش پایه ای برندمان را از طریق آن به مخاطب منتقل کنیم. خوشبختانه در زمینه طراحی لوگو دست ما بسیار باز است. به منظور موفقیت هرچه بیشتر در این فرآیند نکات ذیل را در خاطر داشته باشید:

• از چهار کلمه یا کمتر در لوگوی تان استفاده کنید.

• رنگ ها در جلب نظر مخاطب نقش مهمی دارد. به منظور موفقیت هرچه بیشتر باید حداکثر از چهار طیف رنگی در لوگوی مان استفاده کنیم. در غیر این صورت تمرکز مخاطب به هم خواهد خورد.

• فقط از یک المان یا فیلتر برای طرح تان استفاده کنید.

• از هیچ طرح بزرگ یا بیش از اندازه برجسته در طرح تان استفاده نکنید. این کار باعث عدم توجه مخاطب به سایر بخش های ظریف طرح تان خواهد شد.

2. لوگو باید با هویت برندتان در تعامل باشد

شکی نیست که لوگوی ما باید هویت برندمان را بازنمایی کند. به منظور موفقیت در جلب نگاه مخاطب هر لوگویی باید معنای خاصی داشته باشد. این معنا باید به طور کامل با هدف اصلی آن هماهنگ باشد. به منظور طراحی هرچه بهتر لوگوی مان باید از رنگ های معنی دار برای انتقال مفاهیم مد نظرمان استفاده کنیم. حوزه روانشناسی رنگ ها در اینجا بسیار به کارمان خواهد آمد. توجه داشته باشید که طراحی لوگوی ما نباید بیش از اندازه به لوگوی سایر برندها شبیه باشد. این کار علاوه بر پیگیری های حقوقی جذابیت کمتری در مخاطب بر می انگیزد.

پرسش پیرامون میزان ارتباط لوگوی مان با هویت برند در زمینه اصلاح طرح مان کمک فراوانی خواهد کرد. به این ترتیب در نگاه نخست مخاطب باید به درستی زمینه فعالیت شما را درک کند. به منظور موفقیت در این راه توصیه های ذیل را در نظر داشته باشید:

• برای بازنمایی قدرت در لوگو باید خطوط صاف و شکسته به طور منظم استفاده کنیم.

• به منظور بازنمایی ماهیت سنتی برندمان باید از خطوط منحنی و فونت معمولی استفاده کنیم.

• بازنمایی صمیمیت در لوگوی ما از طریق خط های هندسی و دایره ای نمایش داده می شود.

• ماهیت مدرن برند ما با استفاده از خطوط درهم به تصویر کشیده می شود.

3. انتخاب هوشمندانه رنگ ها

از نگاه یک مخاطب عادی رنگ های مورد استفاده در لوگوی یک برند شاید کاملاً تصادفی انتخاب شده باشد. با این حال از نظر کارشناسی هیچ المانی در یک لوگو تصادفی نیست. رنگ نیز به دلیل تأثیر گذاری بصری بالا همیشه پس از بررسی های کارشناسی انتخاب می شود. با انتخاب درست رنگ برند ما فرصت بهتری برای جلب نظر مخاطب خواهیم داشت. به عنوان مثال در صنعت فست فود رنگ قرمز و زرد شهرت بالایی دارد. این امر به دلیل تأثیر چنین رنگ هایی بر روی سیستم عصبی مرتبط با هضم غذاست. به این ترتیب مخاطب با مشاهده این رنگ ها علاقه بیشتری به میل غذا خواهد داشت.

از آنجایی که یک لوگو باید همیشه ساده طراحی شود، طیف رنگی مورد استفاده در آن باید به حداکثر سه مورد محدود شود. همچنین توجه داشته باشید که طرح های برجسته و سه بعدی امروزه طرفدارهای کمتری دارد. سادگی یک لوگو همیشه در گرو استفاده از طرح های صاف و رنگ های محدود است. به این ترتیب ساختار ذهنی ما آن را بسیار راحت تر در خاطر نگه می دارد.

به عنوان نمونه ای موفق لوگو برند اپل را در نظر بگیرید. این لوگو صرف نظر از سادگی بسیار جالبش دقیقا با نام برند هماهنگی دارد. به این ترتیب یک کاربر به محض مشاهده این لوگو یاد برند اپل می افتد. چنین خلاقیتی بی شک تأثیر انکارناپذیری در موفقیت این غول تکنولوژی در عرصه بازاریابی و تبلیغات دارد.

4. پرهیز طراحی لوگو به دست خودمان

بسیاری از برندها در زمینه طراحی لوگوی خودشان اقدام به کنار هم قرار دادن المان های مختلف از دل ویدئوهای هنری یا کارهای دست ساز می کنند. اگرچه ایده های ما به عنوان صاحب یک کسب و کار نقش مهمی در خلق لوگوی برندمان دارد، اما طراحی آن براساس طرح های ابتدایی یا رایگان در اینترنت اصلاً فکر خوبی نیست. برخلاف بسیاری از اجزای یک برند، لوگو باید برای طولانی مدت دست نخورده باقی بماند. به این ترتیب پس از طراحی آن امکان بازنگری یا طراحی دوباره در کوتاه مدت وجود ندارد. پس به هنگام طراحی باید حداکثر دقت و توان مان را صرف کنیم. فقط در این صورت در آینده از طرح فعلی مان پشیمان نخواهیم شد.

بی شک هر مدیرعاملی علاقه زیادی به دخالت در فرآیند طراحی لوگو دارد. با این حال بعضی از کارها به دلیل اهمیت شان باید به صورت تخصصی انجام شوند. طراحی لوگو یکی از مهم ترین این کارهاست. توصیه من در اینجا پرهیز از اعمال نفود یا تأثیرگذاری بر تیم طراحی در فرآیند تولید اثرشان است. به این ترتیب در نهایت ما اثری کاملاً حرفه ای را خواهیم داشت.

خوشبختانه امروزه آژانس های هنری بسیاری در زمینه طراحی لوگو فعالیت دارند و این آژانس ها با کادری حرفه ای در ازای دستمزدی اندک کار شما را انجام خواهند داد. در صورت داشتن بودجه ای مناسب توصیه من به شما همکاری با یکی از این آژانس هاست. در غیر این صورت باید زمان نسبتا زیادی را برای آشنایی با شیوه طراحی لوگو صرف کنید.

5. اطمینان از انعطاف پذیری لوگوی برندمان

یکی از مهم ترین ویژگی های هر لوگویی امکان استفاده از آن در محیط ها و شرایط گوناگون است. به این ترتیب به هنگام طراحی لوگوی برندمان باید این نکته را در نظر داشته باشیم. همچنین به هنگام استفاده از لوگوی برندمان در محیط های مختلف شاید نیاز به اندکی دست کاری هم باشد. به این ترتیب در بیلبوردهای خیابانی نوع نورپردازی و رنگ های لوگوی ما باید اندکی تیره باشد. این امر در شبکه های اجتماعی کاملاً برعکس است. چنین نکات ریزی به طور معمول با توجه به توصیه های کارشناس طراحی برندمان به راحتی قابل اعمال است.

برندسازی اینترنتی چه نقشی در رونق کسب و کار دارد؟  

برندسازی اینترنتی چه نقشی در رونق کسب و کار دارد؟

برندسازی اینترنتی یا دیجیتالی به معنی استفاده از اینترنت و فضای مجازی در راستای معرفی خدمات و یا محصولات یک کسب و کار است. که با نام های برندسازی دیجیتالی یا برندینگ آنلاین نیز شناخته می شود.

اهمیت برندسازی اینترنتی در رونق یک کسب و کار

اگر شما دارای کسب و کار خصوصی خودتان هستید حتما با مفهوم برندسازی آشنایی دارید. برندسازی اینترنتی به طور کلی به معنای تمام راه‌ و روش‌های اینترنتی و آنلاینی است که باعث می‌شود مشتریان نام شرکت شما و محصول یا خدمات‌تان را بشناسند و آن‌ را تهیه کنند. از طریق برندسازی شما می‌توانید ظاهری قوی و مثبت به شرکت و کمپانی خود بدهید.
هدف اصلی برندسازی این است که با ارائه محصولات و خدمات با ویژگی‌های خاصی که کمپانی قول آن‌ها را داده مشتریان بیشتری را جذب و حفظ کند. برندسازی به شما کمک می‌کند یک برند منحصر به فرد داشته باشید. برندی که به رقابت با کمپانی‌ها و محصولات مشابه بپردازد و در میدان رقابت از آن‌ها پیشی بگیرد. توسط برندسازی شما می‌توانید با هزینه‌ای کمتر، مشتریان بیشتری را جذب و حفظ کنید. برندهایی که از مراحل اول عبور کرده و قدمی فراتر بردارند می‌توانند رابطه‌‌ی احساسی ویژه و طولانی مدتی با مشتریان خود ایجاد کنند. هنگامی که برندی به این مرحله برسد، به عنوان “Lovemark” یا برند محبوب شناخته می‌شود.

روش های برند سازی اینترنتی

نظریات مختلفی از هدف برندسازی آنلاین وجود دارد. برخی ها این هدف را هر چه بیشتر در معرض دید قرار دادن برند روبروی بازدیدکنندگان اینترنتی می دانند. ما در برندسازی آنلاین با استفاده از ابزارهای اینترنتی اقدام به شناساندن برند خود به توده ای از افراد می کنیم. مخصوصاً آنهایی که بیشتر با محصولات و خدمات ما کار دارند.
بر همین اساس تکنیک های زیادی برای برندسازی اینترنتی و یا برندسازی آنلاین وجود دارد که هر کدام دارای مزایا و معایبی هستند و در مجموع به بیشتر دیده شدن علامت تجاریِ ما کمک می‌کنند. برند یا علامت تجاری به مجموعه ای از حروف، اعداد، نمادها، رنگ ها، تصاویر و صوت ها گفته می شود که وقتی شخصی یک یا چند تا از آنها را با هم می‌نگرد، شرکت یا محصولات ما را به یاد خواهد آورد.

برندسازی اینترنتی از طریق طراحی وب سایت

بله  طراحی وب سایت یکی از روش های  برند سازی اینترنتی است و البته برای رسیدن به این هدف می بایست بر روی وب سایت تمرکز کافی داد و روزانه و به طور مستمر بر روی آن فعالیت نمود. امروزه با گسترش کاربران اینترنت وب سایت به یکی از بهترین بسترهای تبلیغاتی تبدیل شده است و می توان با حضور قدرتمند و دائمی در اینترنت برند سازی نمود و با توجه به بکر بودن این محیط به نسبت سایرهای زمینه های تبلیغاتی هزینه های تمام شده فعالیت در این فضای مجازی بسیار پایین تر نسبت به سایر زمینه ها می باشد.

برندسازی اینترنتی به وسیله ی شبکه های اجتماعی

اهمیت شبکه های اجتماعی چون اینستاگرام و تلگرام را در برندسازی آنلاین نمی توان نادید گرفت. هر شبکۀ اجتماعی میلیون‌ها کاربر دارد که امکانی را برای ساخت برند برای ما فراهم می کند. هر نوع شبکۀ اجتماعی که شما فکرش را بکنید، قابلیت کار کردن را دارد. اما معمولاً هر شبکۀ اجتماعی دارای یک نوع کارکرد خاصی است که افراد با علاقه‌مندی‌های یکسان را کنار یکدیگر جمع می‌کند. البته بیشتر این شبکه ها حالت عمومی دارند و افراد با یک نوع گرایش کنار یکدیگر جمع می شوند. ما باید به دنبال گرایش های مرتبط با کسب و کار خود باشیم تا در امر برندسازی آنلاین موفق تر عمل کنیم.
در حال حاضر هم شبکه های اجتماعی مبتنی بر گوشی های هوشمند بازار را قبضه کرده اند که برای بیشتر دیده شدن باید بتوانید از آنها هم استفاده کنید. چرا که به دلیل سهولت کاربردپذیری شان، در زندگیِ تمام اقشار جامعه وارد شدند. به عنوان مثال تلگرام را در نظر بگیرید که چطور کانال های آن توانسته به یک رسانۀ عظیم تبدیل گردد. شما هم باید قادر باشید از این رسانه برای معرفیِ برند خود استفاده کنید. دیگر شبکه های اجتماعی هم چنین قابلیتی را دارند.

برندسازی اینترنتی با ساخت اپلیکیشن موبایلی

شاید از خودتان بپرسید که آیا برند من برای موفقیت واقعا به یک اپلیکیشن موبایل احتیاج دارد؟ خب این سوال بستگی به خیلی موارد دارد. اما با یک نگاه به زندگی امروزه‌ی مردم می‌توانید ببینید که موبایل یکی از وسایل اصلی زندگی هر کسی شده است. موبایل‌های امروزی توانایی اجرا کردن انواع اپلیکیشن‌ها با اهداف و طراحی‌های مختلف را دارند. یک برند قوی باید از وسیله‌ای که این‌چنین در میان مردم محبوب است، در نقشه‌ی برندسازی خود بهره ببرد.


مشاور بزرگترین سایت در خصوص خرید و فروش برند،واگذاری برند،برند آماده خشکبار و حبوبات، برند آماده برای فروش برند مواد غذایی،فروش برند مواد شستشو، فروش برند مواد ضد عفونی ، فروش برند خوراکی و .... جهت ارتباط با مجموعه مشاور برند با مشاوران مجموعه مشاور برند در 24 ساعت از شبانه روز میتوانید در ارتباط باشید.



09177755652