فروش برند،داستان برند اچ پی

تاریخ : 1399/22/09 نویسنده :admin3 بازدیدها : 323 موضوع : مقالات برند



اچ‌پی (HP) که با نام هیولت پکارد (Hewlett-Packard) هم شناخته می‌شود، برندی آمریکایی بود که از سال ۲۰۱۵ به دو شرکت خصوصی مجزا با نام‌های HP Inc و HP Enterprise تقسیم شد. در این مقاله، به بررسی تاریخچه‌ی برند اصلی یعنی همان اچ‌پی می‌پردازیم که البته تاریخچه‌ی مشترک هر دو شرکت جدید نیز خواهد بود.
اچ‌پی به‌عنوان شرکت فعال در حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات شناخته می‌شود که فعالیتی بین‌المللی داشته و دفتر مدیریتی آن در پالو آلتو کالیفرنیا یا همان سیلیکون‌ولی مشهور واقع است. این شرکت که امروزه به‌عنوان طراح، سازنده و فروشنده‌ی محصولات سخت‌افزاری،‌ نرم‌افزاری و خدمات تجاری متعددی شناخته می‌شود، کار خود را از یک گاراژ کوچک با ظرفیت یک خودرو در همین پالو آلتو شروع کرد.

بیل هیولت و دیوید پکارد مؤسسان اچ‌پی بودند. اولین محصولات تولیدشده توسط این شرکت، دستگاه‌های اندازه‌گیری الکتریکی بودند. این شرکت در نزدیک به یک قرن فعالیت خود، سال‌های اوج و فرود بسیاری داشته و در بازه‌هایی به‌عنوان برترین فروشنده‌ی کامپیوتر در جهان نیز شناخته شده است. اچ‌پی حتی به‌ خاطر رشد و درآمد بالا در سال ۲۰۰۹ در رتبه‌ی ۹ لیست فورچن ۵۰۰ قرار گرفت.

تاریخچه‌ی تأسیس

همان‌طور که گفته شد، تاریخچه‌ی اچ‌پی با سیلیکون‌ولی گره خورده است. این شرکت در منطقه‌ای تأسیس شد که امروزه به‌ عنوان پیشگام خط مقدم دنیای فناوری و محل تولد اکثر فناوری‌های ساختارشکن امروزی شناخته می‌شود. البته در دهه‌ی ۱۹۳۰ که بیل هیولت و دیو پکارد در دانشگاه استنفورد با هم آشنا شدند، این منطقه بیشتر به کشاورزی و باغبانی معروف بود و این دو متخصص، اولین نشانه‌های فناوری را به آن وارد کردند.
این دو دانش‌آموخته‌ی استنفورد برای شروع کار خود از یک گاراژ کوچک در خیابان ادیسون پالو آلتو استفاده کردند. مکانی تاریخی که امروز به‌ عنوان محل تولد سیلیکون‌ولی شناخته می‌شود. این دو نفر پیش از تأسیس شرکت خود در شرکت‌های متفاوتی کار می‌کردند. دیو در جنرال الکتریک کار می‌کرد و با وجود دور شدن نسبی از بیل و ازدواج در نیویورک، هنوز با او در تماس بود. در نهایت استاد آنها، فرد ترمن پیشنهاد داد که این دو نفر، شرکت مستقل خود را با تمرکز بر فناوری‌های جدید تأسیس کنند.پس از این پیشنهاد، دیو به همراه همسرش و کمی تجهیزات ساخت‌وساز مانند دریل به کالیفرنیا رفت. بیل در آن زمان به‌ دنبال محلی برای زندگی این زوج جوان بود و توانست خانه‌ای را در پلاک ۳۶۷ خیابان ادیسون به قیمت ۴۵ دلار در هر ماه اجاره کند. دیو و همسرش در اتاق اصلی خانه زندگی می‌کردند و بیل نیز در کلبه‌ای کوچک در حیاط پشتی ساکن بود. اما نقطه‌ی مثبت اصلی این خانه، گاراژ کوچک آن بود که برای شروع این دو مهندس، عالی به‌نظر می‌رسید.

گاراژ جدید بیل و دیو به‌ غیر از فضا، زمین بتنی و میز کار ساده، امکانات دیگری نداشت. این دو نفر نمونه‌های اولیه‌ی محصولات خود را در این فضای کوچک ساختند و به‌عنوان اولین محصول، یک دستگاه پزشکی با قابلیت تولید حرارت تولید کرده و آن را به کلینیک پالو آلتو فروختند. دستگاه دیگر، برای کمک به منجمان ساخته شد و به آنها در نصب دقیق تلسکوپ کمک می‌کرد.
علاوه‌ بر این محصولات، اولین نوآوری‌ها و اختراعات نیز به‌مرور جای خود را در آن گاراژ مشهور پیدا کردند. اختراعاتی جالب که بعضا ارتباطی نیز با هم نداشتند. یک تیونر سازدهنی، سنسور شاخص برای استفاده در سالن‌های بولینگ و چشم الکتریکی برای استفاده در سیفون سرویس بهداشتی، از اختراعات اولیه‌ی این گروه کوچک بودند.

ترمن یک کرسی تدریس در دانشگاه استنفورد برای دیو مهیا کرد و بیل نیز به‌عنوان دستیار تحقیقاتی به کار خود ادامه می‌داد. در آن زمان، جریان اصلی درآمد برای شرکت، توسط همسر دیو یعنی لوسیل تأمین می‌شد که به‌عنوان منشی در استنفورد کار می‌کرد. علاوه‌ بر گاراژ، بخش‌های دیگر خانه مانند اجاق گاز و میز پذیرایی نیز به‌مرور به کمک شرکت آمدند. پس از مدتی بیل نیز ازدواج کرد و کلبه‌ی کوچکش در حیاط پشتی به دفتر شرکت تبدیل شد.دیو و بیل همیشه عقیده داشتند که باید محصولی با ارزش افزوده‌ی بالا برای مشتریان خود تولید کنند. اولین قدم بزرگ آنها در این مسیر، طراحی و ساخت دستگاهی برای اندازه‌گیری فرکانس صدا بود. این دستگاه اولین خط تولید جدی این شرکت کوچک را به‌وجود آورد. نام این اسیلاتور نیز Model 200A انتخاب شد. آنها با این نام می‌خواستند خود را شرکتی بزرگ و باسابقه با خط تولید متنوع نشان دهند.

اولین محصول این استارتاپ، از لحاظ قیمت و کیفیت، رقبای آن زمان خود را کنار زد. محصولات دیو و بیل تنها ۵۵ دلار قیمت داشت و بهترین ابزار برای تولید فرکانس با کیفیت بالا به‌شمار می‌رفت. درحالی‌ که محصولات آن زمان بازار، کیفیتی ناپایدار و قیمت بالای ۵۰۰ دلاری داشتند.
در آن زمان مهندسان صدا از اسیلاتورها برای آزمایش فرکانس‌های صوتی استفاده می‌کردند و یکی از مهندسان شرکت بزرگ والت دیزنی به محصول 200A علاقه‌مند شد. بیل و دیو تغییراتی در طراحی و کارایی محصول خود ایجاد کردند و با عقد قراردادی با دیزنی، ۸ محصول جدید با نام 200B به آنها فروختند.

سرانجام پس از مدتی فعالیت به‌ صورت پروژه و محصولات اولیه،‌ بیل و دیو سرمایه‌های کسب‌شده را جمع‌آوری کردند و در اول ژانویه‌ی سال ۱۹۳۹ شرکت خود را تأسیس کردند. انتخاب بین نام هیولت-پکارد یا پکارد-هیولت نیز با استفاده از سکه معلوم شد و در نهایت، نام هیولت-پکارد برای شرکت جدید انتخاب شد. بیل و دیو یک سال دیگر در گاراژ خود کار کردند تا این که با استخدام دو کارمند جدید،‌ نیاز به گسترش احساس شد و شرکت هیولت-پکارد به دفتر جدید خود در Page Mill Road نقل مکان کرد.

نکته‌ی قابل توجه این است که اچ‌پی از همان سال‌های اولیه، توجه ویژه‌ای به کارمندان و حقوق آنها داشت. آنها در سال ۱۹۴۰ ایده‌ی اهدای سهام را اجرا کرده و در سال ۱۹۴۲ نیز به‌عنوان یکی از اولین شرکت‌ها، برنامه‌ی بیمه‌ی سلامتی کارمندان را طراحی کردند. 

گسترش فعالیت

اولین تغییر ساختاری به‌صورت ثبت قانونی شرکت در سال ۱۹۴۷ انجام شد و دیوید به‌ عنوان رئیس و بیل به‌عنوان معاون شرکت انتخاب شد. دهه‌ی ۱۹۵۰ با رشد سریع برای اچ‌پی و منطقه‌ی پالو آلتو همراه بود. باغ‌هایی که زمانی به‌ عنوان هویت این منطقه شناخته می‌شدند، به‌مرور جای خود را به خیابان‌ها و شرکت‌هایی دادند که برای کشف فرصت جدید تأسیس شدند.
در آن سال‌ها ورود اچ‌پی به زمینه‌های جدید صنعت فناوری مانند امواج مایکروویو نیز کلید خورده بود. حرکت بعدی فعالیت جدی‌تر در زمینه‌ی اندازه‌گیری فرکانس‌ها بود که در سال ۱۹۵۱ و با معرفی شمارنده‌ی فرکانس سریع 524A انجام شد.

جمعیت شهر در طول یک دهه بیش از دو برابر شد و پالو آلتو به‌ مرور مسیر خود را برای تبدیل شدن به مرکز فناوری طی می‌کرد. سال ۱۹۵۷، نقطه‌ی عطف بعدی در تاریخ اچ‌پی بود و آنها در ۶ نوامبر آن سال، عرضه‌ی عمومی سهام با مبلغ ۱۶ دلار برای هر سهم را اجرا کردند. این ipo به دو دلیل انجام شد. دلیل اول توسعه‌ی ملکی و سرمایه‌ای شرکت و دلیل دوم، ایجاد امکان برای به‌اشتراک‌گذاری سهام میان کارمندان بود. در سال ۱۹۶۱ سهام اچ‌پی وارد بازار بورس نیویورک شد.
از محصولات ماندگاری که در آن سال‌ها توسط اچ‌پی معرفی شدند، می‌توان به اولین اسیلوسکوپ این شرکت در سال ۱۹۵۶ اشاره کرد که خط محصولات اندازه‌گیری و آزمایش این شرکت را بیش از پیش قوی کرد. سینتسایزر فرکانس HP 5100A محصول بعدی شرکت بود که در سال ۱۹۶۳ قدرت آنها را در این بخش از صنعت به رخ کشید.

اولین شرکتی که به‌صورت خرید به مجموعه‌ی اچ پی اضافه شد، F. L. Moseley نام داشت. آنها در صنعت گرافیک فعال بودند و پایه‌های ورود اچ‌پی به صنعت تولید پرینتر را در سال ۱۹۵۸ بنا کردند. فعالیت‌های بین‌المللی اچ‌پی نیز در همین سال‌ها شروع شد و آنها در اولین قدم یک مرکز بازاریابی در ژنو و یک کارخانه‌ی تولیدی در بوبلینگن آلمان تأسیس کردند. هدف بعدی آسیا بود که در سال ۱۹۶۳ و با تأسیس شرکتی با نام  Yokogawa-Hewlett-Packard محقق شد. البته مرکز تولیدی اصلی پیش از آن و در سال ۱۹۵۷ در پارک تحقیقاتی استنفورد در پالو آلتو راه‌اندازی شده بود.خرید بزرگ بعدی در تاریخ اچ‌پی، زمینه‌ها را برای ورود آنها به صنعت پزشکی هموار کرد. این شرکت در سال ۱۹۶۱ شرکت Sanborn را خریداری کرد که پس از مدتی، یکی از پردرآمدترین زمینه‌های فعالیت این شرکت را شامل شد. البته در سال ۲۰۰۰ این بخش از شرکت جدا شد. گسترش فعالیت‌های اچ پی در زمینه‌های مختلف باعث شد تا این شرکت در سال ۱۹۶۲ به لیست مشهور فورچن ۵۰۰ راه پیدا کرده و در رتبه‌ی ۴۶۰ قرار گیرد.
یکی از محصولات انقلابی HP که در سال ۱۹۶۴ متولد شد، ساعت اتمی این شرکت با نام 5060A بود که استانداردی جدید را در تنظیم ساعت جهانی و بین‌المللی ارائه کرد. دو سال بعد، آزمایشگاه‌های تخصصی این شرکت برای تحقیق و توسعه و هموار کردن مسیرهای جدید تجارت، تأسیس شدند. از اولین دستاوردهای این مراکز تحقیق و توسعه می‌توان به لامپ‌های LED تجاری اشاره کرد که اولین بار توسط اچ‌پی معرفی شدند. از اولین کاربردهای این لامپ‌ها می‌توان به صفحات نمایش با قابلیت نشان دادن اعداد و حروف و چراغ‌های راهنمایی اشاره کرد.
سال ۱۹۶۶،‌ میزبان یکی از نقاط عطف مهم دیگر تاریخ اچ‌پی نیز بود. این شرکت در آن سال اولین کامپیوتر خود را با نام HP2116A معرفی کرد که به‌ عنوان ابزاری همه‌کاره برای کنترل و تنظیم دستگاه‌‌‌های مختلف قابل برنامه‌ریزی اچ‌پی کار می‌کرد. این کامپیوتر یکی از اولین نمونه‌های Plug and Play تاریخ بود که با تعداد زیادی تجهیزات و دستگاه‌های آزمایشی HP هماهنگ می‌شد. کامپیوتر اچ‌پی به مشتریان امکان می‌داد تا تنظیمات دستگاه‌ها را با برنامه‌های جدید انجام دهند.

دو سال بعد، اچ‌پی بار دیگر خود را به‌عنوان پیشگام صنعت فناوری به جهان معرفی کرد. آنها اولین کامپیوتر شخصی تاریخ را که یک ماشین‌‌حساب مهندسی رومیزی بود، در این سال و با نام HP 9100A معرفی کردند. این ماشین حساب، برنامه‌ها را روی کارت‌های مغناطیسی ذخیره می‌کرد و در حل مسائل مهندسی و ریاضی، سرعتی ۱۰ برابر رقبای آن سال‌ها داشت.
صنعت لیزر نیز از نفوذ قوی این شرکت آمریکایی در امان نماند. آنها در سال ۱۹۷۱ یک ابزار اندازه‌گیری دقیق بر مبنای این فناوری تولید کردند. این ابزار به‌سرعت جای خود را در صنعت تولید ریزپردازنده‌ها باز کرد. با استفاده از همین فناوری، کمی بعد ابزارهای نظارتی الکترونیکی بر مبنای لیزر نیز معرفی شدند.

دهه‌ی ۱۹۷۰ با توسعه‌ی هرچه بیشتر فعالیت‌ها در خارج از مرزهای ایالات متحده همراه بود تا اینکه در سال ۱۹۷۵، اچ‌پی به یک شرکت کاملاً بین‌المللی تبدیل شده و درآمد آنها از منابع خارجی،‌ از درآمد داخل آمریکا بیشتر شد. در همان سال‌ها و با افزایش سریع فعالیت شرکت‌های فناوری در منطقه‌ی پالو آلتو و سانتا کلارا، اصطلاح سیلیکون‌ولی نیز توسط رسانه‌ها متولد شد.HP همراه با توسعه‌های زیرساختی و ورود به بازارهای جدید،‌ مبانی مدیریتی را نیز از توسعه بی‌بهره نمی‌گذاشت. آنها به‌عنوان اولین شرکت آمریکایی در سال ۱۹۷۳ قانون ساعت کار منعطف را در شرکت اجرا کردند که یک حرکت انقلابی در جهت بهبود شرایط نیروی انسانی بود. به‌علاوه، بیل و دیو به‌عنوان بنیان‌گذاران شرکت،‌ حضور در بخش‌های تولید و دیدار مستقیم با کارمندان و کارگران را جزو برنامه‌ی روتین خود قرار داده بودند.

سلطه بر بازار الکترونیک

ورود اچ‌پی به بخش‌های جدید بازار الکترونیک هیچ‌گاه در قرن بیستم متوقف نشد. آنها پس از موفقیت در عرضه‌ی اولین کامپیوتر شخصی،‌ حوزه‌ی کسب‌وکار را هدف قرار دادند و در سال ۱۹۷۲، اولین کامپیوتر مخصوص این حوزه را با توانایی پردازش داده به‌صورت غیرمتمرکز با نام HP 3000 معرفی کردند.
تجربه‌ی بالا در تولید محصولات کامپیوتری،‌ اچ‌پی را در بازار ماشین‌حساب‌ها نیز به بازیگری بزرگ تبدیل کرده بود. آنها در همان سال، اولین ماشین حساب مهندسی دستی جهان را با نام HP-35 به بازار عرضه کردند که یک محصول انقلابی در این بازار بود. رسانه‌ی فوربز به‌ سرعت این محصول را در لیست انقلابی‌ترین محصولات کل تاریخ جای داد. دو سال بعد، نسخه‌ی قابل برنامه‌ریزی این ماشین‌حساب نیز با نام HP-65 به بازار عرضه شد.در میان شرکت‌های فعال در دنیای فناوری و الکترونیک، رقابتی جدی بر سر اولین بودن در تولید دستبندهای هوشمند وجود دارد. در این میان کاسیو محصولات متنوعی معرفی کرده اما اچ‌پی نیز از این رقابت دور نبوده است. آنها در سال ۱۹۷۷ محصولی با نام HP-01 معرفی کردند که ترکیبی از ساعت مچی، ماشین‌حساب و تقویم شخصی بود.

کامپیوترهای شخصی اچ‌پی نیز در سال‌های گسترش سلطه‌ی این شرکت بر بازار، با پیشرفت‌های قابل توجهی روبرو بودند. HP-85 یکی از این محصولات بود که با پیشرفت‌هایی جدی به بازار عرضه شد. بخش ماشین‌حساب‌ها نیز با معرفی محصول اختصاصی کسب‌وکارها و مأموریت‌های مالی به نام HP-12C شاهد پیشرفت جدیدی بود. پیشرفت بعدی در این زمینه، معرفی یکی از اولین کامپیوترها همراه با نام HP-75C بود که قابلیت اتصال به درایوهای کاست دیجیتال و همچنین پرینتر را داشت.اچ‌پی در سال ۱۹۸۳ اولین کامپیوتر شخصی مجهز به صفحه‌نمایش لمسی خود را با نام HP-150 معرفی کرد. در ادامه‌ی این پیشرفت‌ها، اولین لپ‌تاپ این شرکت نیز در سال ۱۹۸۴ و با نام HP-110 به بازار عرضه شد. صرف‌نظر از تمامی این محصولات، یکی از مهم‌ترین پیشرفت‌های اچ‌پی که به لطف آزمایشگاه‌های تخصصی آن اجرا شد، فناوری جوهرافشان یا Inkjet بود که در سال ۱۹۸۴ در پرینترهای این شرکت استفاده شد تا کیفیت بالای پرینت شخصی به کاربران ارائه شود. در همان سال پرینتر شخصی لیزری این شرکت نیز با برند HP LaserJet معرفی شد.

پیشرفت‌های اچ‌پی در معرفی محصولات و فناوری‌های جدید در شاخه‌های مختلف الکترونیک در سال‌های پایانی دهه‌ی ۱۹۸۰ نیز ادامه داشت. آنها اولین سرور جهان مجهز به پردازنده‌های با فناوری x86 را در سال ۱۹۸۹ معرفی کردند. این سرورها که با نام Compaq System Pro عرضه شدند، نقطه‌ی عطفی در بهبود خدمات سرورهای از لحاظ پایداری،‌ ظرفیت و قدرت پردازش بودند.

نوآوری‌های سال‌های پایانی قرن بیستم

با شروع دهه‌ی ۱۹۹۰، تمرکز اچ‌پی روی پرینترها و خصوصا بازار مصرف‌کننده بیش از پیش شد. آنها در سال ۱۹۹۱ پرینتر رنگی HP DeskJet 500C را معرفی کردند که با به‌کارگیری نتایج تحقیقات بخش آزمایشگاهی، مصرف و هزینه‌ی رنگ آن به مقدار قابل‌توجهی کاهش یافته بود. در واقع این محصول، انقلابی را در صنعت پرینترهای رنگی مخصوص مصرف‌کننده ایجاد کرد و خرید آنها را برای قشر گسترده‌تری از مردم ممکن ساخت.
در همان سال، پیشرفت بزرگ دیگری این بار در صنعت کامپیوترهای همراه محقق شد. HP 95 LX یک محصول همراه بود که با قدرت بالا کارهای یک کامپیوتر شخصی را به‌ خوبی انجام می‌داد. فعالیت در این بخش با جدیت بیشتر در سال‌های بعدی ادامه یافت و در سال ۱۹۹۳، OmniBook 300 با ظرفیت بالای باتری، یک محصول پرطرفدار در بازار لپ‌تاپ‌ها شد. در همان سال، دیو پکارد از سمت ریاست هیئت مدیره‌ی اچی‌پی استعفا داد. او در سال ۱۹۹۶ از دنیا رفت.

توسعه‌ی فعالیت‌ها و تمرکز بر بخش پرینتر و دستگاه‌های مشابه، اچ‌پی را به بازیگر اصلی این صنعت تبدیل کرده بود. آنها در سال ۱۹۹۴ اولین محصول چندکاره‌ی تجاری را با نام OfficeJet به بازار عرضه کردند که ترکیبی از دستگاه‌های پرینتر، فاکس و فتوکپی بود. اولین محصول جدی با تمرکز روی کاربران خانگی نیز یک سال بعد به‌صورت یک کامپیوتر مجهز به کیس و با نام Pavilion PC معرفی شد. برند پاویلیون در سال‌های بعد در بسیاری از محصولات این شرکت استفاده شد.
تمرکز اچ‌پی بر محصولاتی همچون پرینتر، کامپیوترهای شخصی، فناوری‌های نورپردازی و پردازش، باعث شد تا آنها بخش قدیمی خود را در حوزه‌ی ابزارهای اندازه‌گیری از شرکت جدا کنند. این بخش در سال ۱۹۹۹ و تحت عنوان Agilent Technologies از اچ‌پی جدا شد.

سال‌های اخیر و وضعیت کنونی برند اچ‌پی

نزدیک به دو دهه از قرن ۲۱ گذشته و اچ‌پی در این سال‌ها فراز و فرودهای متعددی را مشاهده کرده است. آنها با شروع قرن ۲۱ با برنامه‌ای جدی وارد حوزه‌ی نانوتکنولوژی شدند. تیم‌های بزرگی از شیمی‌دان‌ها، فیزیک‌دان‌ها، مهندسان و دانشمندان علوم کامپیوتر برای به‌کارگیری فناوری‌های مولکولی و نانو در صنعت کامپیوتر، در این شرکت گردهم آمدند.
یکی از دستاوردهای این تیم تحقیقاتی،‌ چگال‌ترین حافظه‌ی الکترونیکی تا آن زمان بود. این دستاورد، یک حافظه‌ی ۶۴ بیتی بود که با استفاده از سوئیچ‌‌های مولکولی کار می‌کرد. ابعاد این حافظه به‌قدری کوچک بود که بیش از ۱۰۰۰ عدد از آن در سر تار موی انسان قابل پیاده‌سازی بودند. اتفاق مهم دیگر در شروع این قرن، ادغام دو شرکت بزرگ اچ‌پی و Compaq بود که در سال ۲۰۰۲ انجام شد. این شرکت جدید بیش از یک میلیارد کاربر داشت و در ۱۶۲ کشور جهان فعالیت می‌کرد. نماد سهام شرکت نیز برای نشان دادن این ادغام به HPQ تغییر کرد.

تمرکز جدی اچ‌پی روی خدمات سرورها و مراکز داده در دهه‌ی ۲۰۰۰ نیز ادامه داشت. آنها دستاوردهای متعددی از جمله ماژول‌های بلید سرور HP Proliant معرفی شدند که انعطاف‌پذیری، مقیاس‌پذیری و کاهش فضا در طراحی سرور را به‌همراه داشتند و تا سال ۲۰۰۵، بیش از ۱۰ میلیون عدد از آنها فروخته شد. Blade System فناوری بعدی در این زمینه بود که بیش از پیش،‌ فرآیند پیاده‌سازی سرورها و پایگاه‌های داده را آسان می‌کرد. برای اجرای هرچه بهتر ساختارهای سروری، اچ‌پی محصولات دیگری همچون سیستم‌های هوشمند خنک‌سازی را نیز معرفی کرد تا سبد کاملی از خدمات و محصولات را در بخش سرور ارائه دهند.
دهه‌ی ۲۰۰۰ علاوه‌ بر معرفی محصولات و فناوری‌های جدید، با خرید و ادغام شرکت‌های متعدد با اچ‌پی نیز همراه بود. آنها علاوه‌ بر کامپک، شرکت‌های متعددی همچون Snapfis در حوزه‌ی خدمات عکس آنلاین، Scitex vision در حوزه‌ی پرینترهای عریض و فوق عریض، Mercury در حوزه‌ی نرم‌افزارهای مخصوص کسب‌وکار، EDS در حوزه‌ی خدمات فناوری، 3Com در حوزه‌ی سوئیچ‌های مخصوص شبکه، 3PAR در حوزه‌ی خدمات ذخیره‌سازی و ArcSight و Fortify در حوزه‌ی امنیت را خریداری کردند.

در آن سال‌ها محصولات مخصوص مصرف‌کننده نیز با سرعت و دقت بالایی توسط اچ‌پی به بازار عرضه می‌شدند. یکی از این محصولات به‌یادماندنی، کامپیوتر All in one این شرکت با نام TouchSmart PC بود که در سال ۲۰۰۷ معرفی شد. برند Voodoo دو سال بعد توسط اچ‌پی خریداری شد تا محصولات این شرکت در بازار لپ‌تاپ‌ها با طراحی و کیفیت بالاتری عرضه شوند. از همان سال، برند Envy به‌‌عنوان یکی از خطوط تولید لپ‌تاپ اچ‌پی معرفی شد.با شروع دهه‌ی ۲۰۱۰، فعالیت اچ‌پی در تمامی زمینه‌ها از خدمات و محصولات سرور تا محصولات مخصوص مصرفت‌کننده، وارد فاز جدید و حرفه‌ای‌تری شد. آنها اولین نمونه‌های از خدمات و محصولات سرورهای نسل جدید را با تمرکز بر کمترین آسیب به محیط زیست در سال ۲۰۱۱ معرفی کردند. قدم بزرگ بعدی، معرفی اولین ماوس کاملا بی‌سیم بود که بدون نیاز به دانگل بلوتوث و از طریق وای‌فای به لپ‌تاپ متصل می‌شد.

یکی از آخرین محصولات اچ‌پی در صنعت سرور و مراکز داده، سرورهای Moonshot هستند. این خانواده، اولین سرورهای با مصرف انرژی پایین و مجهز به پردازنده‌های کم‌مصرف موبایلی هستند. این محصولات تا ۸۹ درصد در مصرف انرژی، ۸۰ درصد در اشغال فضا و ۷۷ درصد در هزینه بهتر از سرورهای سنتی هستند. از دیگر نوآوری‌های این شرکت آمریکایی در سال‌های اخیر، معرفی سرویس Instant ink برای پرینترها است که سفارش جوهر را به‌ صورت اتوماتیک و توسط خود پرینتر به شرکت اعلام می‌کند.
اچ‌پی در این سال‌ها در حوزه‌ی نرم‌افزار نیز فعالیت‌هایی جدی داشته است. آنها در سال ۲۰۱۳ راهکار پشتیبان‌گیر هوشمند خود را با نام Data Protector معرفی کردند که فرآیند سنتی پشتیبان‌گیری از اطلاعات را کنار زده و آن را به‌صورت کاملا اتوماتیک با تمرکز بر بهینه‌سازی مصرف حافظه انجام می‌دهد. 
این برند در سال‌های اخیر همواره با فناوری‌های روز کامپیوتری نیز هم‌گام بوده است. آنها در سال ۲۰۱۴، محصول خود را به نام sprout pc معرفی کردند که خانواده‌ای جدید از کامپیوترهای شخصی اچ‌پی با قابلیت‌های متنوع در زمینه‌ی واقعیت ترکیبی است. این کامپیوتر علاوه‌ بر تجهیزات معمول همه‌ی کامپیوترهای شخصی، مجهز به اسکنر سه‌بعدی نیز هست که اجسام را به مدل‌های سه‌بعدی در کامپیوتر تبدیل می‌کند.
سرانجام در سال ۲۰۱۴، تصمیم سرنوشت‌ساز اچ‌پی مبنی بر جدا کردن فعالیت‌ها و تشکیل دو شرکت خصوصی، نهایی شد. آنها در این تصمیم شرکت Hewlett Packard Enterprise را برای ارائه‌ی خدمات جاری، زیرساخت، نرم‌افزار و خدمات سمت سرور تأسیس کرده و HP Inc را نیز با حفظ لوگوی اصلی به‌عنوان شرکت محصولات سمت کاربر مانند کامپیوتر و پرینتر معرفی کردند.

HPE در حال حاضر تحت مدیریت پاتریشیا روسو فعالیت می‌کند و در فهرست فورچن ۵۰۰ قرار دارد. آخرین آمارها درآمد این شرکت در سال ۲۰۱۷ را ۲۸.۸۷ میلیارد دلار اعلام کردند. مدیرعامل این شرکت نیز آنتونیو نری است. HP نیز تحت مدیریت چیپ برگ و مدیرعاملی دایان وایزلر فعالیت می کند. طبق آخرین آمار درآمد این شرکت نیز در سال ۲۰۱۷ حدود ۵۲ میلیارد دلار اعلام شده است. در حال حاضر برند HP در فهرست برترین برندهای فوربز در رتبه‌ی ۵۰ قرار دارد.
از محصولات شاخصی که در یکی دو سال اخیر از برند اچ‌پی در بخش مصرف‌کننده معرفی شده است، می‌توان به لپ‌تاپ‌های فوق حرفه‌ای سری اسپکتر، سری اومن، نمایشگرهای ایلایت دیزپلی و سری‌های جدید سری Envy از لپ‌تاپ‌ها اشاره کرد. 



09177755652