از سیر تا پیاز برندسازی
در این مطلب مهمترین مقالات در زمینه برندسازی جمع آوری شده که با کلیک روی عنوان هر مطلب و مطالعه آنها میتوانید اقدام به برندسازی کرده و برندینگ موفقی را تجربه کنید.
برندسازی در دنیای کنونی کسب و کار، اهمیت زیادی دارد و شرکتهایی که بتوانند نام خود را بهعنوان برندی شناختهشده در ذهن مخاطبان ثبت کنند، پیروز نبردهای امروزی هستند. در مورد ساخت
برند معمولا ۲ نظر وجود دارد: بسیار آسان است باید کمی در شبکههای اجتماعی فعال باشید؛ سخت است و ارزش سرمایهگذاری ندارد. البته آنلاین بودن در دنیای کسب و کار، کلیدی است اما در عین حال نیاز به سرمایهگذاری هم دارد. یعنی نظر هر ۲ گروه بهنوعی درست است. اما اگر با کسانی که در این زمینه تجربه کافی دارند صحبت کنید، به شما خواهند گفت که حدود ۴ تا ۵ سال برای ساخت یک
برند زمان لازم است…
معرفی مدلهای اصلی معماری برند
معماری
برند و چگونگی تدوین استراتژی های معماری
برند برای شرکتها و مجموعه هایی که مدیریت چند
برند را برعهده دارند، بسیار کاربردی است. هدف از معماری
برند این است که تدوین استراتژی های برندینگ برای تک تک برندهای یک مجموعه را شفاف تر و آسان تر نماید. به طور کلی سه مدل اصلی از معماری
برند وجود دارد که در زیر به شرح مختصری از آنها پرداخته شده : مدلهای اصلی معماری
برند: در این نوع از معماری
برند که به آن Corporate Brand Architecture نیز گفته می شود، تمام محصولات و خدمات از نام
برند مادر به طور مستقیم بهره می
برند و به اصطلاح به این سبک از معماری
برند Family Branding نیز گفته می شود…
برای انتخاب نام شرکت خود در برندسازی به این ۱۰ نکته توجه کنید
نام شرکت تأثیر بسیار زیادی در بازاریابی و محبوبیت
برند شما خواهد داشت و اگر به درستی انتخاب نشود، میتواند نتیجهی بسیار بدی بر فعالیتهای شما داشته باشد. پیدا کردن نام مناسب برای شرکت یکی از بزرگترین چالشها است. سادهترین راه این است که نام شرکت خود را از مشتقات اسم خودتان انتخاب کنید. اما از آنجایی که ۷۷ درصد مشتریها هنگام خرید کردن تحت تأثیر نام شرکت قرار میگیرند، انتخاب نام مناسب میتواند تفاوت چشمگیری در موفقیت شما ایجاد کند. انتخاب یک نام مناسب و خلاقانه کار سختی است و ساعتها وقت از شما میگیرد. در ادامهی این مقاله به بررسی نکاتی میپردازیم که برای انتخاب یک نام مناسب به شما کمک میکنند…
۱۲ نکته مهم که در طراحی اولیه برند باید مورد توجه قرار بگیرد
برندینگ اصولی یکی از مهمترین مواردی است که از روزهای ابتدایی شروع یک کسب و کار باید مورد توجه قرار گیرد. بنابراین توجه به طراحی اولیه برند مقرون به صرفهتر از طراحی مجدد و بازبینی آن خواهد بود. اما مطمئنا تمرکز بر روی طراحی مناسب در ابتدای کار بسیار سخت و دشوار خواهد بود. اگر شما هم در ابتدای آغاز به کار کسب و کار خود هستید و دوست دارید تصویر درست و مناسبی از برند خود را در ذهن مردم نهادینه کنید. در این مطلب با ما همراه باشید تا نکات مهمی که در طراحی اولیه برند باید مورد قرار گیرد را با هم بررسی کنیم….
در طراحی لوگوی برند خود، به این ۱۰ نکته توجه کنید
شما تنها یک شانس دارید تا با لوگوی خود دیگران را تحت تاثیر قرار دهید. بنابراین با داشتن یک طراحی مناسب و اصولی شانس خود را چند برابر کنید.
راهاندازی یک کسبوکار جدید تنها به ارائهی محصولات بدون نقص محدود نمیشود. اگر قصد دارید که یک کسبوکار موفق در بازار داشته باشید باید روی بازاریابی برند خود نیز کار کنید. این روزها و با وجود امکانات جدید ساختن وبسایت بسیار ساده شده است. اما باید به یاد داشته باشید که بازاریابی برند با داشتن نام و لوگوی مناسب آغاز میشود. مطالعه انجام شده نشان میدهند لوگوهایی که از طراحی خوبی برخورداد هستند ۱۳ درصد بیشتر توجه مشتریها را جلب میکنند، ۷ درصد بیشتر آنها را به یک برند علاقهمند میکنند و ۶ درصد شانس معرفی شدن شرکت بهعنوان یک برند خاص در یک زمینه مشخص را افزایش میدهند…
نکات مهم و کلیدی در انتخاب رنگ برند
انتخاب رنگ برند بسیارمهم است. رنگ برند اثر مهم بر درک برند توسط مشتری خواهد داشت. اضافه نمودن رنگ به اجزای بازاریابی ، تنها هزینه زمانی دارد ، زیرا باید در خصوص رنگ تصمیمگیری نمود. انتخاب رنگ برند اگر به صورت علمی و موشکافانه صورت پذیرد، خود یک فرایند چالشبرانگیز است. علاوه بر رنگهای اصلی برند که جزء هویت بصری برند است، میتوان رنگهای متعدد دیگری را استفاده نمود، اما تناسب نامناسب بین برخی رنگها میتواند، از قدرت رنگهای اصلی بکاهد…
چطور میتوانیم بدون هزینه زیاد به برندسازی بپردازیم؟
به نظر می رسد کلمه «برند» در دنیای بازاریابی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد: برند شخصی، برند کسب و کار، برند پیشتاز،… اما معمولا ابهامی در مورد معنای این کلمه در میان کارآفرینان وجود دارد. «برند» دقیقا چه مواردی را در بر می گیرد؟ آیا باید متخصصی را استخدام کنم؟ برندسازی کار پرهزینه ای است، مگر نه؟ در مورد پرهزینه بودن باید بگوییم که لزوما این طور نیست. روش های خلاقانه زیادی وجود دارد که بتوانید بدون هزینه زیاد به برندسازی کسب و کارتان بپردازید. اگرچه باید زمان نسبتا زیادی را به این کار اختصاص دهید. اما به هر حال نتیجه ملموسی خواهیدگرفت. حتی در برخی شرایط این کار به صرفه جویی مالی بیشتر نیز خواهدانجامید. پس به خواندن ادامه دهید و ببینید چطور می توانید همین امروز برندسازی را شروع کنید…
چطور میتوانیم یک برند متمایز داشته باشیم؟
یکی از فاکتورهای که در دنیای تجارت امروز ما را به موفقیت نزدیک و نزدیک تر می کند ساختن برندی قدرتمند است. بعد از ساختن برند برای اینکه آن را محبوب و قدرتمند کنید باید آن را نسبت به دیگر برندها متمایز و متفاوت کنید. برای رسیدن به این هدف یکی از کارهایی که می توانید انجام دهید این است که به بهترین جنبه های برند خود توجه کنید و از آن ها طوری استفاده کنید که مشتری هایتان را به منافع بیشتر برسانید. در ادامه ما را همراهی کنید تا از روش هایی بگوییم که به کمک آن ها بتوانید برند متمایزی داشته باشید…
مفهوم تکنیک نردبانی در برندینگ و جایگاه سازی برند
شناسایی نقاط تمایز باهدف تسلط بر رقبا با تکیه بر مزیتهای موردتوجه مصرفکنندگان شیوهی مناسبی برای ایجاد جایگاه اولیهی برند است؛ اما زمانی که بازار هدف، درک ابتدائی را از نقش برند در ردهی محصولات به دست آورد، لازم است که شرکت درصدد تعمیق مفاهیم و تداعیات ذهنی از برند برآمده و بهاینترتیب جایگاه برند را تثبیت کند. به همین دلیل، کاوش در انگیزههای بنیانی مصرفکنندگان از خرید یا استفاده از یک محصول میتواند تداعیات مرتبط را روشن سازد. بهعنوانمثال، سلسلهمراتب نیازهای Maslow بیان میکند که مصرفکنندگان از اولویتها و سطوح نیازهای مختلفی برخوردارند و نیازهای آنها از پایینترین تا بالاترین سطح متغیر است. همانگونه که میدانیم این نیازها عبارتاند از…
تداعیات اصلی برند چیست و چگونه میتوان آن را شناسایی کرد؟
تداعیات اصلی برند (بنیان برند) عبارتاند از: تداعیات انتزاعی و مطلق از برند (ویژگیها و مزایا) که بین ۵ تا ۱۰ مورد از جنبهها و ابعاد اساسی و کلیدی برند را معرفی میکنند. این تداعیات بهعنوان پایه و اساس جایگاه سازی برند به کار میروند و در تعریف نقاط اشتراک و افتراق برند نقش مهمی دارند. اما چگونه متخصصین مارکتینگ میتوانند تداعیات اصلی برند را شناسایی کنند؟ گام اول در این فرآیند آن است که از مصرفکنندگان بخواهیم تا نقشهی ذهنی خود را با تمامی جزئیات ترسیم کنند. نقشهی ذهنی، تمامی تداعیات برجسته از برند به همراه جزئیات و همچنین واکنشهای مشتریهای هدف را ترسیم میکند…
چرا استارتاپ ها نیاز به یک برندینگ قوی دارند؟
شرکت های استارت اپ اغلب بر اساس یک ایده بزرگ و اشتیاق فراوان یک کارآفرین ساخته می شوند. زمان و انرژی شرکت معمولا صرف این می شود که بخش فناوری کسب و کار بدرستی ایجاد شود که به این معنی است که برندسازی اغلب مساله ای است که به آینده موکول می شود درحالیکه برندسازی برای موفقیت هر شرکتی بسیار اساسی است، خصوصا استارت اپ های مبتنی بر فناوری. بدون یک برندسازی قوی، واضح و قابل اعتماد، راضی کردن مردم حتی به امتحان محصولتان بسیارسخت خواهد بود. برندسازی خیلی فراتر از یک لوگوی پرزرق و برق و یک طراحی خوب برای وبسایت است…
چرا شرکت های کوچک نیز نیاز به برندسازی دارند؟
اگر صاحب شرکتی کوچک هستید یا به تنهایی تجارت می کنید احتمالا به داشتن علامت تجاری فکر نکرده اید. در بیشتر موارد شرکت های بزرگ مبالغ زیادی را صرف داشتن یک برند مناسب می کنند در حالی که شرکت های کوچک فقط سعی در کسب درآمد دارند. اما آن ها در اشتباه هستند.حتی اگر به داشتن نشان تبلیغاتی فکر می کنید،احتمالا آن را جزو کارهای ضروری که برای رضایت مشتریان انجام می دهید نمی دانید. چرا شرکت های کوچک باید برند داشته باشند؟ در این مقاله شما را متقاعد می کنیم که داشتن برند ضروری است، خواه یک نظافنچی،وکیل یا رستوران دار باشید.شاید اولین کاری که باید انجام داد توجه به عبارت است.اگر عبارت اعتبار جایگزین برند شود احتمالا توجه تان را بیشتر جلب می کند. شما به اعتبار داشتن اهمیت می دهید…
۷ ویژگی برای کمپین برندآفرینی / کمپین برندینگ چیست؟
«برندینگ» یا «برندآفرینی» یعنی فرآیند فتح ذهن و قلب مخاطبان. امروزه هدف همه افراد، سازمان ها، ملت ها و… برندینگ (تسخیر ذهن و قلب مشتریان) است. برای رسیدن به این هدف باید یک برنامه جامع و همه جانبه (کمپین) داشت. این همان تعریف ساده «کمپین برندآفرینی» است؛ «برنامه ای جامع و همه جانبه برای فتح ذهن و قلب مخاطبان.» البته بسیاری از صاحبان صنایع، مدیران و سازمان ها بیشتر تمایل دارند که «جیب» مخاطبان را فتح کنند! حقیقت این است که برای فتح جیب و کیف مخاطبان هم نخست نیاز به فتح ذهن و قلب آنهاست. این مطلب برگرفته از مجموعه « کمپین برندآفرینی» است…
روش های انرژی بخشی به برند
بهترین شیوه برای انرژیبخشی به کسبوکار بهبود دادن پیشنهاد از طریق نوآوری است. مدتهاست که مربوط بودن و تمایز بهعنوان پایههای موفقیت برند تلقی میشوند؛ اما مطالعات اخیر بر روی ۴۰٫۰۰۰ برند در ۴۴ کشور- دریافتهاند که به عنصر دیگری نیز نیاز است؛ انرژی. تحلیلی بر کل این پایگاه داده از سال ۱۹۹۳ تا سال ۲۰۰۷ نشان داده است که داراییهای برندی که با معیارهای قابلیت اعتماد، قدر و منزلت، کیفیت درک شده وآگاهی از برند اندازهگیری شدهاند، طی سالها شدیداً افت کردهاند. بهعنوانمثال طی ۱۲ سال گذشته، قابلیت اعتماد نزدیک به ۵۰ درصد، قدر و منزلت ۱۲ درصد، کیفیت درک شدهی برند ۲۴ درصد و از همه چشمگیرتر آگاهی از برند ۲۴ درصد افت داشتهاند…
چرا بازاریابی و برندسازی مهم ترین عوامل موفقیت هستند؟
در دنیای کسب و کار، برای انتقال پیام مناسب و درست به مشتریان فعلی و بالقوه، ایجاد شهرت و هویت ضروری است. با وجود اینکه برندسازی و بازاریابی هر دو برای موفقیت کسب و کار شما اهمیت شایانی دارند، اما این دو با هم تفاوت زیادی دارند. بازاریابی کلمه ای است که هرگاه یک کسب و کار می خواهد خدمات یا محصولات خود را به فروش برساند از آن استفاده می کند، اما چند شرکت معنی و مفهوم این کلمه را درک می کنند و از تفاوت آن با برندینگ (branding) یا برندسازی آگاهی دارند؟ همه شرکت ها باید به نحوی چیزی را به فروش برسانند؛ استراتژی های بازاریابی و برندسازی شما نه تنها در فروش محصولات شما، بلکه در ارائه تصویر مناسبی از شرکت شما نیز نقش مهمی ایفا می کنند…
راهکارهایی برای موفقیت برند در کار گروهی
برخی مواقع، کار در قالب یک گروه بسیار سخت و چالشبرانگیز است. در ادامه راهکارهایی مهم برای داشتن سازمانی موفق در قالب یک تیم را مرور خواهیم کرد. آیا شما واقعا میدانید چه چیزی در زندگی میخواهید؟ گاهی اوقات به دلیل اینکه با خودمان صادق نیستیم مانعی برای موفقیت خود میشویم. در این مطلب نکات سادهای را آموزش میدهیم که به پیشرفت شخصی و گروهی شما در کار کمک میکنند. پاول دیوید واکر، نویسندهی کتاب «آیندهات را کشف کن!»، راهکارهایی ساده برای ساختن یک سازمان قوی و موفق ارائه کرده است. بروس میتمن، رئیس و مدیرعاملMittcom، توضیح میدهد که چگونه بهترین بستر رسانهای برای کسبوکار خود را پیدا کنید…
چگونه میتوانید جوانان را به برند خود جذب کنید؟
اگر میخواهید نسل جوان را جذب کنید، باید ثابت کنید قابلاعتماد هستید. جوانان امروز شرکتها را باور ندارند؛ به همین علت بسیاری از تلاشها و حرکتهای بازاریابی که برای جذب آنها صورت میگیرد با شکست مواجه میشود. آنها از کجا باید بدانند که شما یک شرکت بزرگِ دیگر نیستید که از پایین آمدن قیمت نفت یا از جنگهای تمامنشدنی در گوشه و کنار دنیا سود میبرد یا اینکه به دنبال ترفندی برای بالا بردن هزینههای بهداشت و سلامت نیستید؟ یا اینکه یک شرکت دیگر نیستید که هزینههای میلیون دلاریاش به محیطزیست آسیب میزند؟ اگر شما نمیدانید بسیاری از شرکتها مسئول اصلی صدمات جبرانناپذیری هستند که کرهی زمین با آن مواجه است، چطور میخواهید با بازاریابی مدرن خود نسل جوان را جذب کنید؟…
چگونه می توانیم بدون بودجه به برندسازی بپردازیم؟
برندینگ یا برند سازی به عنوان شیوه ای برای مختصر و خلاصه کردن کلیه فعالیت های یک سازمان در نظر گرفته می شود. برای برخی از مجریان، برندینگ تنها به لوگو و تبلیغات آنها محدود می شود. اما واقعیت این است که برندینگ موضوع و عاملی برای پیوند دادن فعالیت های مختلف است که بسیار فراتر از ارتباطات را پوشش می دهد و تمامی جنبه های سازمان شما را شامل می شود و باید در تمامی بخش های استراتژی بازاریابی شما گنجانده شود.
برند سازی تنها برای شرکت ها و سازمان های بزرگ نیست. بدون توجه به اینکه سازمان شما یک سازمان کوچک باشد یا بزرگ، به هر حال شما در حال انجام دادن ای فعالیت می باشید، خواه متوجه باشید یا نباشید…
استفاده نادرست از ابزار تبلیغات چطور میتواند موجب فروپاشی یک برند شود؟
همه ما در طول شبانه روز در معرض تماشای تبلیغ محصولات (کالا یا خدمات) هستیم؛ از رسانه های تصویری و رادیویی گرفته تا تابلوهای تبلیغاتی و نشریات. شاید همه بر این اعتقاد باشیم که تبلیغات ابزار بسیار تأثیرگذار بر میزان فروش محصولات باشد، اما دامنه این تأثیرگذاری تا کجا می تواند باشد؟
تمام این تبلیغات با سه هدف عمده تهیه و ساخته می شود. تبلیغات، تبلیغات آگاهی دهنده هستند که برای معرفی یک کسب وکار یا یک محصول جدید ساخته می شوند. یا تبلیغات ترغیب کننده هستند که به طور کلی بین کسب وکارهایی که رقیب زیادی دارند اتفاق می افتد تا بتوانند محصول تولیدی را بر اساس مزیت رقابتی نسبت به رقبا به فروش برسانند. دسته سوم هم تبلیغات یادآوری کننده هستند که بیشتر با هدف یادآوری عمر کسب وکار و محصولات ساخته می شوند…
بهترین روش تاثیرگذاری صدای برند بر مشتریان چیست؟
اغلب شرکتها میخواهند صدای برند منحصربهفرد و ویژهای داشته باشند، ولی فراموش میکنند که در این راه، گوش دادن به مشتریان، بسیار مهمتر از حرف زدن با آنها است. صدای برند (Brand Voice)، اصطلاحی است که برای ادبیات ارتباطی یک برند و سبک گفتمان آن به کار میرود. بهعبارتدیگر صدای برند، بیان هدفمند و واضحی از روشهای نوشتاری و کلامی است که یک برند برای انگیزه بخشی و تعامل با مشتریان به کار میبرد. امروزه همهی برندهای بزرگ و مطرح تلاش میکنند صدای منحصربهفرد خود را داشته باشند، چراکه صدای برند، شخصیت شرکت را تعیین میکند. شرکت تصمیم میگیرد که میخواهد چه جلوهای در ذهن مخاطبان خود داشته باشد…
چگونه میتوانیم با استفاده از بازاریابی محتوا به ایجاد هویت برند بپردازیم؟
آیا محتوای شما می تواند در «تست لوگو» موفق باشد؟ اگر نه، یکی از چندین مقالات معمولی خواهد بود که هر روز مخاطب شما را هدف قرار می دهند.
آیا محتوای شرکت شما می تواند در «تست بدون لوگو» موفق باشد؟ زمانی که با مشتریان استراتژی دیجیتال که با بازاریابی محتوا سروکار دارند، کار می کنم، از آنها می خواهم تست لوگو را -که از مقاله عالی مؤسسه بازاریابی محتوا الهام گرفته شده است- بگذرانند. شما نیز باید آن را امتحان کنید. برای انجام این کار، مقاله هایی که نوشته اید، به علاوه مقالاتی را که رقبای تان نوشته اند در سند ورد، کپی و پیست کنید. آنها را چاپ کرده و کنار هم بگذارید. آیا می توانید بدون کمک لوگو یا نام شرکت ها، محتوای خود را از محتوای رقبا تشخیص دهید؟…
۱۱ نکته مهم در ایجاد یک دیجیتال برندینگ موفق
مهمترین چیزی که از شتاب گیری دیجیتال باید یاد گرفت این است که مانند یادگیری یکزبان خارجی میتوانید از روی کتاب یا نوار ویدئویی یاد بگیرید، میتوانید در دورههای آموزشی شرکت کنید، اما بهترین راه یادگرفتن زبان این است که در کشوری زندگی کنید که مردمش به آن زبان صحبت میکنند، اینکه خود را در آن فرهنگ غوطهور کنید و آن را به بخشی از زندگی خود تبدیل کنید. این حقیقت درباره فناوری دیجیتال هم صدق میکند. از دید افراد حرفهای در برند و مارکتینگ باید با فناوری دیجیتال زندگی کرد، در آن غوطهور شد و با آغوش باز آن را پذیرفت. تنها با شناختن فناوری دیجیتال و زندگی با آن است که خواهید توانست تمام ابزارها و تاکتیکهای موجود را مهار و از آنها به نفع سازمان استفاده کنید…
در برندسازی کسب و کارهای کوچک مرتکب این ۷ اشتباه نشوید
وقتی درباره برندسازی موفق فکر می کنید احتمالا حروف متمایز سفید و قرمز کوکاکولا، تیک نایکی و نوارهای سه تایی آدیداس به ذهن شما خطور می کند، اما به عنوان یک کسب و کار کوچک، حتی تصور سرمایه ای که بابت این برندسازی ها صرف شده، می تواند شما را از فکر برندسازی برای خودتان منصرف کند. پس در واقع بهتر است به جای خیال پردازی دست به عمل بزنید. فقط حواس تان باشد که از چند مشکل و اشتباه رایج در برندسازی اجتناب کنید…
قوانین موفقیت برندها از زبان برایان تریسی در یک سمینار ایرانی
برایانتریسی هفته گذشته برای چهارمینبار به ایران سفر کرد؛ سمینار«بازاریابی و فروش با عملکرد بالا» نشستی بود که گروه صنعتی گلرنگ برگزاری آن را برعهده داشت و تریسی در آن به ارائه نکات آموزشی در حوزه کسبوکار پرداخت. برایان تریسی را از طریق سخنرانی در سمینارهای آموزشی در شرکتهای بزرگ بینالمللی و کتابهای موفقی که در زمینه مدیریت موثر نوشتهاست، میشناسیم. قطعا حضور این مدرس توانا در سمینار بازاریابی و فروش با عملکرد بالا، جهت افزایش بهرهوری، خودباوری و خلاقیت موثر خواهد بود. عوامل دستیابی به موفقیت در کسبوکار، اصلیترین بخش صحبتهای «برایان تریسی» در این سمینار را تشکیل داد…
اهمیت تعیین جایگاه مشتری و انتظارات آنها از برند در روند برندسازی
مشتری ها برای رسیدن به نتیجه مورد نظر به نقشه مسیر نیاز دارند. این کار کمک می کند مشتری چشم انداز بهتری نسبت به کار آژانس داشته باشد و درنتیجه سطح انتظاراتش پایین بیاید. مشتری های یک برند همیشه توقع دارند خدمات مورد نظر خود را با قیمت پایین و مطلوب ترین نتیجه خریداری کنند. البته این انتظارات کاملا به جا هستند اما گاهی اوقات سطح توقعات بالا می روند و انتظارات غیر واقعی به نظر می رسند. انتظاراتی که اگر برآورده نشوند ممکن است برند برای همیشه مشتری های خود را از دست بدهد و اگر این موضوع درشبکه های اجتماعی بازتاب پیدا کند تأثیر منفی روی برند خواهد گذاشت…
۸ راهکار برای ایجاد برند با ارزش و برندینگ موفق
ما درباره فشار وارد روی برندها به منظور ایفای صحیح نقش خویش و نیز درباره مشکلات موجود در زمینه رقابت در بازارهای بزرگ و سریعا در حال تغییر، زیاد صحبت می کنیم. با این وجود، برندهای جهانی در سال ۲۰۱۴، با افزایش ۱۲درصدی ارزش خود مواجه شدند. اینکه این برندها چه کرده اند که به چنین موفقیتی دست یافته اند، برای همه افراد مسئول در حوزه برند، درس های زیادی را به دنبال دارد. اگر بخشی از وظیفه شما ایجاد تقاضا توسط مشتری است، در اینجا هشت کاری که می توانید به منظور حفظ اعتبار، متوقف کردن سیر نزولی و ایجاد حداکثر رونق اقتصادی و اولویت مصرف کنندگان انجام دهید، برای تان ارائه شده است…
آشنایی با مفهوم جایگاه یابی برند و انواع آن
مفهوم جایگاه یابی یکی از اجزای بنیادین مدیریت بازاریابی مدرن است و اهمیت آن توسط پژوهش هایی که رابطهای مثبت بین عملکرد شرکت و فعالیتهای جایگاه یابی را نشان می داد، نشان داده شده است. در واقع جایگاه بازار یک شرکت می تواند با آگاهی از ادراک مشتریان در مورد محصولات رقابتی شرکت یا برند آن بهبود یابد. اما علیرغم این توافق کلی، تعریف یکسانی که مورد توافق همه باشد وجود ندارد و آن هم می تواند به دلیل عدم وجود اصول نظری شفاف و ساده سازی معنی جایگاه یابی باشد. در ادامه به بررسی برخی از جایگاههای ممکن در بازار خواهیم پرداخت…
چگونه میتوان با جلب توجه برندینگ موفقی داشت؟
اینکه در دنیای شلوغ امروزی چگونه صدای خود را به گوش دیگران برسانیم، تبدیل به یکی از دغدغههای تمام برندها شده است. عکسهای باکیفیت، تیترهای جذاب، دعوت به اقدامهای قوی، تبلیغات در فیسبوک، تبلیغات در اینستاگرام و پادکستها، کار بازاریابی برندها را بسیار دشوار کردهاند. هر ماه روشهای جدیدی برای بازاریابی ارائه میشوند که ممکن است برخی از آنها مفید باشند؛ اما نباید به هدف اصلی کسبوکار تبدیل شوند. اینکه سعی کنید پیغام برند خود را به گوش دیگران برسانید، تنها روشی برای جلب توجه است و هیچ فایدهی دیگری برای موفقیت کسبوکار به همراه نخواهد داشت. درواقع اگر میخواهید کسبوکار موفقی داشته باشید، باید از هر کاری که باعث جلب توجه کاربران و مشتریها میشود اجتناب کنید…
برقراری ارتباط عاطفی با مشتریان از طریق برندسازی
برقراری ارتباط عاطفی، یکی از پنج دلیل اصرار مشتری در خرید از برند (نام تجاری) شماست (چهار عامل دیگر عبارتند از: آگاهی، تمایز سودمند، ارزش و قابل دسترس بودن برند). برای برقرار کردن ارتباط بین مشتری و برند، در ابتدا مشتری باید برند شما را بشناسد، آنگاه بدان علاقه مند شود و در نهایت به برند شما اعتماد کرده و با آن یک رابطه عاطفی برقرار کند. مشتریان به دلایل زیر می توانند با برند شما ارتباط عاطفی برقرار کنند: – برندتان، یاد آور مسئله ای مهم و ارزش هایی مشترک برای آنهاست. – برندتان، جذاب و پرطراوت بوده و با افراد متفاوت در سطوح مختلف اجتماعی، ارتباط های حسی متنوع برقرار می کند…
۶ مرحله وفادار کردن مشتری های یک برند
وفادار نمودن مشتری مسئله مهم رقابت است. چگونه برندی بسازیم که دارای پیروانی وفادار باشد؟ چگونه به عنوان یک بازاریاب باید برنامه وفاداری را تنظیم و در سطح رقابت محلی یا جهانی آن برنامه را به مشتری معرفی و بر آن تمرکز نمود؟ یکی از بزرگترین چالشها پیش روی بازاریان ، حفظ و نگهداشت مشتریان است. آگاهی اولین نیاز مشتری است، گره زدن اعتبار و هیجان با برند موجب تسخیر ذهن مشتری و قرار گرفتن در سطر لیست انتخابهای مشتریان است. مشتریان با نیازهای متفاوتی نسبت به یک برند مشتاق میشوند. وفاداری به برند لزوما به معنای فروش نیست ، بلکه به مشتری این نکته را یادآوری مینماید که انتخاب درست در زمان بازگشت به خرید مجدد ، همین برند است…
۴ عنصر اصلی برای برندسازی و بازاریابی در فضای مجازی
به نظر میرسد دنیای دیجیتال همچنان برای بسیاری از کسبوکارها اثری جادویی دارد و این تأثیر به ویژه در کسب و کارهای نوپا که در تلاشند برای اولین بار کسبوکارشان را راهاندازی کنند، چشمگیرتر است. بسیاری از برند ها و حتی آنهایی که بهعنوان کانالهای بازاریابی قدرتمند شناختهشدهاند نیز در پذیرش فناوریهای نوین، کم اشتیاق و کند عمل میکنند. البته فهمیدن علت این تردید و نبود اطمینان ساده است، کسی نیست که باوجود واژههایی مانند توییت، هشتگ، بهینهسازی موتور جستجو یا SEO و رسانههای اکتسابی دچار سردرگمی نشود…
درس هایی که از استراتژی بازاریابی و برندسازی ۵ برند بزرگ جهان میتوان آموخت
برندهای بزرگ و ثروتمند جهان، استراتژی های بازاریابی مخصوص خود را دارند که شرکت های کوچک نیز می توانند درس هایی از آن ها بیاموزند. برندسازی و استراتژی بازاریابی برند، هنری است که نیاز به تماشا کردن و بررسی زیاد دارد. افراد فعال در این زمینه می توانند با بررسی روندهای این کار در شرکت های دیگر، سرنخ ها و روش های مخصوص شرکت خود را بیاموزند. در دوران کنونی کسب و کار، برندها به سرعت در حل رشد هستند. بازاریابی شبکه های اجتماعی در حال رشد سریع در شرکت ها است و پتانسیل بالایی برای مشهور شدن برندها ایجاد کرده است. در این میان شرکت هایی با بودجه های هنگفت، استراتژی هایی آموزنده دارند که مشاهده و یادگیری از موفقیت ها و شکست های آن ها، تنها نیاز به مشاهده و دقت دارد…
۵ اشتباه رایج در طراحی استراتژی برندینگ که پولهایتان را هدر میدهد
بازگشت سرمایه (یا همان ROI) از اهمیت بسیار زیادی برای کسبوکارها برخوردار است، هیچ کسبوکاری مایل نیست انرژی خود را صرف کارهایی بکند که از آنها هیچ نتیجهای عایدش نمیشود. برندسازی یکی از مهمترین استراتژیهایی است که کسبوکارها هزینهی زیادی را برای آن صرف میکنند. زیرا اگر برندسازی به شکلی صحیح صورت بگیرد، نتایج فوقالعادهای را برای یک کسبوکار ایجاد خواهد کرد. شهرت، محبوبیت، فروش، درآمد و بسیاری از موارد مشابه در سایهی برندینگ ساخته میشوند. اما اغلب اشتباهاتی در فرآیند برندسازی صورت میگیرد که به جز هدر دادن پول، عاید دیگری برای کسبوکار شما ندارد….
بهترین راهکارها برای پیشرفت سئوی برند ها و کسب و کارهای کوچک
سئو یا بهینهسازی موتورهای جستجوی عنصر جدانشدنی تمام روشهای بازاریابی است. شما به کمک سئو میتوانید ترافیک وبسایت خود را افزایش داده و مخاطبان بیشتری جذب کنید. همهی کسبوکارهای قرن بیستویکم با دیجیتال مارکتینگ در ارتباط هستند. این به این معنی نیست که همهی روشهای بازاریابی و روابط کسبوکار باید بهصورت دیجیتال باشند بلکه به معنای آن است که دیجیتال مارکتینگ میتواند بهطور تضمین شده ارتباط شما با مردم و مشتریهایتان را حفظ کند. بهینهسازی موتورهای جستجو یا سئو (SEO) بخش ثابت تمام استراتژیهای بازاریابی محتوا است. درواقع سئو یک عنصر حیاتی برای هدایت مشتریها به سمت کسبوکار شما از طریق پلتفرمهای آنلاین است…
۴ شاخص مهم در پیشرفت صفحه ایسنتاگرام یک برند موفق
شاخصهایی وجود دارند که با استفاده از آنها میتوانید میزان تعامل مخاطبان با یک صفحهی اینستاگرام و کارایی آن صفحه را محک بزنید. شبکهی اینستاگرام با داشتن بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر فعال بهطور روزانه، خود را به سطحی از اعتبار و کارایی رسانده که تقریبا محال است برندی پیدا شود که از کنار این شبکه و پتانسیلش بهراحتی بگذرد. با این وجود، تمامی برند هایی که از اینستاگرام برای گسترش خدماتشان استفاده میکنند، این کار را بهطور صحیح و اصولی انجام نمیدهند. شما برای اینکه بتوانید ارزیابی درستی از میزان فعال بودن صفحهی اینستاگرام و همچنین میزان تأثیرات مثبت حاصل از فعالیت در این شبکه داشته باشید، باید دستاوردها و نتایج بهدستآمده از اینستاگرام را مورد سنجش قرار دهید…
چگونه میتوانیم با استفاده از ایمیل مارکتینگ اقدام به برندسازی موفق کنیم؟
استراتژی های بهینه ایمیل مارکتینگ نرخ تبدیل مخاطبان بالقوه به مشتریان وفادار را افزایش می دهد و باعث می شود محصولات در سطحی وسیع تر معرفی شوند. درحالی که ارسال نامه، هرگز جایگاه اصیل خود را از دست نمی دهد، ایمیل ها با تسریع ارتباطات، به ارسال پیام های شخصی و حرفه ای مفهوم جدیدی بخشیده اند. امروزه میانگین ایمیل های ارسال و دریافت شده در طول یک روز، به ۲۶۹ میلیارد ایمیل می رسد و همین آمار برای اثبات پتانسیل یک ایمیل کافی است. برندها با انتخاب کانال های مناسب بازاریابی، نه تنها شانس خود را در تنظیم مخاطبان هدف افزایش می دهند، بلکه نرخ تبدیل مشتریان بالقوه به مشتریان واقعی خود را نیز بالا می برند…
چگونه در برند خود نوآوری ایجاد کنیم؟
ایجاد نوآوری درست به یک تیم نیاز دارد و شرکتهایی که با آنها مشارکت میکنید، موفقیت شما را تعیین خواهند کرد. آیا در فکر روشهایی هستید تا کسبوکار خود را نوآورتر کنید؟ نوآوری بخشی حیاتی از موفقیت برای هر کسبوکاری است. تکنولوژی موجب شده است تا گسترش جهانی، دستیابی به مخاطبان هدف بزرگتر و افزایش قابلتوجه سودها آسانتر شود؛ اما رقابت بسیار زیادی را نیز به همراه داشته است. به این معنی که کسبوکارها برای پیشرفت باید این اطمینان را ایجاد کنند که آنها نوآور هستند و قادرند محصولات و خدمات جدید و جذابی را تولید کنند. اگر در تلاشید تا کسبوکار خود را نوآورتر کنید، در زیر چند ترفند و توصیه فوقالعاده ارائه شده است که به شما کمک خواهند کرد…
رازهای مهم در تبلیغات یک برند برای اجرای برندینگ مناسب
تبلیغات برند جدید در حال تغییر از معیارهای سنتی دیجیتال بر مبنای کلیک، به سمت معیار جدید توجه در تبلیغات برند است. اندازه تبلیغات، فرمت آنها، کاربری آنها، تکنیک های هدف گیری و روش های خرید آنها این نوآوری ها هستند. در حالی که ما شاهد نوآوری های گسترده هستیم، نوآوری در معیارهای اندازه گیری بسیار کم بوده اند. نخستین پاسخ برای معیار اندازه گیری تعداد کلیک بوده است. اما این معیار صاحبان تبلیغ کننده برند را راضی نمی کند و آنها به دنبال معیارهای جدیدی برای سنجش میزان کارایی تبلیغ برای برند هستند. برای شروع، جهت یافتن یک معیار مناسب برای تبلیغات برند ابتدا برند را تعریف می کنیم…
چه زمانی نیاز به ریبرندینگ داریم؟
زمانی که یک شرکت اقدام به انجام کسب و کار خود می کند و یک برند جدید از محصولات را وارد بازار می کند باید به این نکته توجه کند که برند سازی با عواطف و احساسات مخاطبین و کارکنان مرتبط است و باید آنها بتوانند به خوبی با آن ارتباط برقرار کنند. ریبرندینگ آیا نیاز است؟ در واقع یک برند به معنای ساخت یک لوگو یا طراحی سایت نیست بلکه باید مخاطبین و مشتریان بتوانند درک خوبی با آن داشته باشند. حال ممکن است در این بین شما نیاز به تغییر برند خود داشته باشید که به آن ریبرندینگ می گویند و به نوعی باید بدانید در چه مواقع نیاز به تغییر برند دارید…
چه نکاتی را می بایست در برندسازی مجدد برند خود رعایت کنید؟
شما در حال راه اندازی یک برند جدید یا برندسازی مجدد برند موجود هستید. احساس وظیفه می کنید. نمی توانید صبر کنید تا برندسازی را شروع کنید. برای ماه ها در حال تعیین استراتژی بوده اید. چشم انداز مشخص و واضحی دارید و رئیس اجرایی تان، برای شروع چراغ سبز نشان داده است. حالا زمان آن است که تیم طراحی یا گروه خلاقیت خود را خبر کنید تا مسیر مشخص ساخت لوگوی جدید را شروع کنید، درست است؟، خیر، این راه غلط است. شما به چیزی بیشتر از هیجان، چشم انداز و تایید طراحی لوگو برای برندی با اثرگذاری ماندگار، نیاز دارید…
۴ راهکار ساده برای بازسازی جایگاه برند
اگر قصد دارید از روابط عمومی برای بازسازی جایگاه برند خود استفاده کنید و این موضوع شما را ترغیب کرده است که از نزدیک به برنامه روابط عمومی خود نگاهی بیندازید، در این پست به بیان ۴ قانون ساده که می تواند به عنوان نقطه شروع به شما کمک کند می پردازیم: ۱- نخست دریابید که جایگاهتان در ذهن عموم چیست. چند دلاری برای پژوهش خرج کنید و یا شال و کلاه کنید و بیرون بروید و با مشتریان و مخاطبانتان حرف بزنید. فراموش نکنید که مهمترین افراد، سردبیران نشریه های کلیدی هستند…
اهمیت رنگ در برندسازی چیست و نحوه استفاده از رنگ در برندسازی چگونه است
رنگ برند در برندسازی و بازاریابی اهمیت زیادی دارد زیرا اولین برداشتهای صورت گرفته توسط مشتریان مبتنی بر رنگ میباشد. همچنین، رنگ برند راز تولید یک هویت برند خوب برای شرکت شما میباشد. رنگ ها چیزی بیش از صرفا یک کمک بصری هستند زیرا رنگ هیجانات، احساس ها و تجربیات را منتقل مینمایند. معانی در پس رنگهای مختلف وجود دارند و برای شرکت ها، این رنگ ها میتواند کمک کننده باشند اگر منطبق با این معانی انتخاب شده باشند زیرا انتخاب رنگ می تواند کسب و کار را تحت تاثیر قرار دهد، رنگ هم میتواند کسب و کار را بسازد و هم آن را بشکند. قرمز، آبی، زرد، سبز، رنگ ها ممکن است تنها بخشی از مبانی باشند اما برای کسب و کار شما آنها نقشی حیاتی ایفا مینمایند. چرا رنگ برند اهمیت دارد؟ یک شاخه از روانشناسی که “روانشناسی رنگ“ نامیده می شود به مطالعه رنگ ها و تاثیر آن بر رفتار انسان میپردازد. روانشناسی رنگ سالها قبل پدید آمد زمانی که مصریها تاثیر رنگ ها بر خلق و خو را مورد مطالعه قرار دادند و از آنها برای توسعه کل نگر مورد استفاده قرار دادند. رنگ قرمز نماد افزایش گردش خون است، رنگ زرد به معنی تصفیه بدن است، رنگ آبی به منظور تسکین درد است، رنگ ارغوانی برای مشکلات پوستی است، رنگ نارنجی به منظور افزایش انرژی به کار رفته است و رنگ سیاه به معنی زندگی و تولد دوباره است. در روانشناسی مدرن، کارل جونگ، یک روانپزشک سوئیسی، بر این باور است که رنگها و انسانها ارتباطی خاص با هم دارند، او میگوید “انسانها واکنشهای بدنی جهانی نسبت به محرکهای رنگی دارند”. او همچنین می گوید ” رنگ ها زبان مادری ناخودآگاه هستند “…