فروش برند و انواع برندسازی

تاریخ : 1399/20/12 نویسنده :admin3 بازدیدها : 341 موضوع : مقالات برند


انواع برندسازی

شما برای برندسازی کسب و کار خود باید به شیوه‌های مختلف نام کسب و کار و لوگو آن را به‌نمایش بگذارید. بخشی از برندسازی در تبلیغات و بازاریابی ریشه دارد و شما وقتی در یک محیط مناسب تبلیغاتی، آگهی را در معرض دید قرار می‌دهید، عملا علاوه بر محصول، برند خود را هم دارید معرفی می‌کنید.
 
منظور از انواع برندسازی در این قسمت، مدل‌های مختلف و شاخه‌هایی است که در این علم در دنیای بازاریابی مورد استفاده قرار می‌گیرد، است. مانند برندسازی دیجیتال و یا برندسازی شخصی. همچنین انواع دیگری از برندسازی مانند برندسازی علّی، برندسازی حسی و برندسازی کشوری (گردشگری) هم وجود دارد اما به‌دلیل اینکه از فضای بازاریابی دیجیتال و محوریت مقالات وب‌سایت دور هستند به معرفی و بررسی آن‌ها نخواهیم پرداخت.
 
 

شعار برند

 
بسیاری از شرکت‌های بزرگ و حتی کسب و کارهای کو‌چک‌تر در کنار نام برند خود از جمله کوتاهی نیز تحت عنوان شعار استفاده می‌کنند. مجموعه نام، لوگو، رنگ غالب و شعار است که هویت برند شما را می‌سازد. در ابتدا لازم نیست به فکر شعارهای بزرگ و حماسی باشید، بلکه شعار شما می‌تواند تنها یکی دو کلمه معنا دار باشد. برای درک بهتر شعار برند، می‌توانید شعار برندهای بزرگ دنیا را مطالعه کنید. همچنین لازم به‌ذکر است که شعار مانند لوگو می‌تواند در آینده تغییر کند و اصلا بسیاری از شرکت‌ها برای کمپین‌های تبلیغاتی خود از شعارهایی برای یک بازه زمانی خاص استفاده می‌کنند.
 
 
 

برندسازی کسب و کار

 
شما برای کسب و کار خود می‌توانید برندسازی کنید و تا خدمات و مصحولات خود را از این طریق راحت‌تر بفروشید. از آنجایی که برندسازی نقطه A و B مشخصی ندارد و نمی‌توانیم بگوییم اینکار را انجام دهید تا برند شما معرفی شود، باید از راه‌های مختلفی از بازاریابی را انجام دهید تا مجموعه آنها به برندسازی شما منجر شود. خدمات کسب و کار خود را می‌توانید از طریق کانال‌های مختلفی مانند تبلیغات سطح شهر، تبلیغات آنلاین در سایت‌های پربازدید و… محصولات خود را تبلیغ کنید. این شیوه در نهایت در یک مجموعه منجر به برندسازی می‌شود اما اگر تبلیغات شما مربوط به فروش و درآمدزایی نباشد، آن‌وقت راحت‌تر توسط افراد پذیرفته می‌شود و در آینده به محصولات شما واکنش بهتری نشان خواهند داد.
 
 
 

برند سازی مشارکتی

 
برندسازی مشارکتی یا کو برندیگ (Co-Branding) یکی دیگر از روش‌های برندسازی است که الزما در شروع فعالیت یک کسب و کار نمی‌تواند آغاز شود. این مدل از برندسازی مربوط به شرکت‌هایی است که برای کامل‌تر شدن و بهتر خدمات دادن، قصد دارند با شرکت‌های بزرگ‌تر از خود وارد پروسه همکاری و تجارت شوند. از همین رو به‌واسطه شهرت شرکت بزرگ‌تر، شرکت کوچک‌تر نیز برندش تبلیغ خواهد شد.
 
 
 

برندسازی دیجیتال

 
مدلی از برندسازی است که در فضای آنلاین صورت می‌گیرد. امور مربوط به دیجیتال مارکتینگ در همین راستا قرار دارد و به شرکت‌ها این اجازه را می‌دهد که خدمات خود را از طریق کانال‌های دیجیتال مانند وب‌سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها، رسانه‌های اجتماعی و… به مخاطب معرفی کنند. شما با این مدل برندسازی می‌توانید خود را به فعالین رسانه‌های اجتماعی معرفی کنید و آن‌ها در آینده می‌توانند به مشتریان بعدی شما تبدیل شوند.
 
 
 

برندسازی شخصی

 
 
این روزها بیشتر در مورد برندسازی شخصی یا پرسونال برندیگ – Personal Branding می‌شونید و دلیل آن هم وجود بسترهای مناسب اجتماعی مانند اینستاگرام و لینکدین است. این رسانه‌‌های اجتماعی به‌خصوص لینکدین به شما این اجازه را می‌دهند که به‌آسانی خود را به دیگران معرفی کنید. این مدل برندسازی بر روی شخص تمرکز دارد و افرادی که برای مثال یک کسب و کار و شرکت موفق دارند، پس از موفقیت (تکرار می‌کنم پس از موفقیتی که بدست می‌آورند) خودش را تبلیغ می‌کنند و می‌گویند این من بودم که این دستاوردها را برای خود و دیگران ساخته‌ام.
 
به این صورت آن شخص، مطرح شده و درصورتی که هر نوع کسب و کار دیگری را شروع کند، به‌اعتبار خودش احتمال موفقیت بالایی خواهد داشت زیرا افراد می‌دانند که این شرکت و کسب و کار متعلق به شخصی است که این کارنامه را دارد. قدرت برندسازی شخصی کاملا بستگی به فعالیت و نوع ارائه آن شخص از فعالیت‌های خودش دارد.



09177755652