اهمیت برندینگ در فروش کالا
برندسازی و ایجاد نام تجاری برای یک محصول، در واقع مفاهیمی هستند که از قرن ها پیش به عنوان ابزاری برای تمایز کالاهای یک تولیدکننده از کالاهای دیگر شناخته می شدند.
نام تجاری اساساً تصویری است که یک محصول در ذهن مخاطبان خود دارد. این تصویر بر افزایش ارزش محصول تأثیر زیادی می گذارد، به طوری که ارزش برند را برای مشتری افزایش داده و منجر به وفاداری مشتریان به برندی خاص می شود. بنابراین برندسازی یک محصول روشی برای ایجاد یک مزیت پایدار و متمایز نسبت به دیگر محصولات است.ارتقاء ارزش، تصویر و پرستیژ برند در ذهن مشتریان و مخاطبان، راهی برای نگه داشتن مشتری فعلی و همینطور جذب مشتری بیشتر است.
به این ترتیب یکی از مهمترین فعالیت های بازاریابی شما به منظور دستیابی به یک تجارت موفق و پر سود، ایجاد برندینگ برای کالا و خدمات است. چرا که یک برند و مارک محبوب می تواند ارزش اضافی زیادی را برای محصول شما ایجاد نماید. البته تولیدکنندگان معمولاً ساختن محصول را ساده تر و ارزان تر از برندسازی می دانند و اغلب بخش برندسازی محصولات را به مشتریان می سپارند.
تحقیقات زیادی ثابت کرده اند که رضایت مشتری با وفاداری مشتری و برندسازی محصول رابطه مستقیمی دارد. بنابراین مؤلفه اصلی سودآوری در کسب و کارها جلب رضایت مشتری است و عدم وجود عوامل راضی کننده مطمئناً دلیل عدم موفقیت برخی از شرکت ها محسوب می شود.
اهمیت آموزش مدیریت برند و تجاری سازی در افزایش فروش
در واقع می توان گفت که هدف از برندینگ، ایجاد حس متفاوت در مشتری است که دیگر به سراغ رقبا نرود و با استفاده از برند مورد نظر، به مشتری وفادار تبدیل گردد. لازم به ذکر است که شرکت ها در این راستا برای موفقیت در کسب و کارشان قادر هستند تا دیدگاه های مخاطبین را به انجام اقدامات مناسب، نزدیک سازند. لازم به ذکر است که فعالیت های برندسازی تنها به شرکتهای بزرگ تجاری اختصاص ندارد و همچنین کسب و کار های کوچک نیز به این عمل حیاتی نیازمند هستند
چگونگی مطرح شدن برند ها
در این جا سوالی برای مخاطب پیش می آید که چگونه می توان برند ها را مطرح کرد و چه الزاماتی در جهت بهبود این روند بهتر است انجام گردد. برند سازی زمانی در نظر گرفته خواهد شد که تولیدات یک کارخانه را در کارخانه ای دیگر، متفاوت جلوه دهد. در واقع یک برند، به وجود آورنده ذهنیت مثبت در مشتری است که ارائه محصول خوب او را ترغیب به خرید آن کالا میکند. جالب است بدانید که تجاری سازی تنها به انتخاب یک نام منحصر به فرد یا یک لوگوی شاخص محدود نخواهد شد، بلکه این مفهوم نشان دهنده اعتبار، اصالت و کیفیت کالاهای تحت یک برند می باشد. این روز ها که همه به دنبال ارائه محصولی خاص هستند، می توان با انجام این کار قدمی جهشی در دنیای رقابتی برداشت تا دارایی های یک سازمان و محصولات را دارای ارزش کرد.
اهمیت رضایت مشتریان در ایجاد برندینگ
اگر به رضایت مشتریان خود اهمیتی نمی دهید، بنابراین از آنها نیز انتظار نداشته باشید که به خدمات یا محصولات شما اهمیت دهند و آنها را به دیگران معرفی کنند. در حقیقت رضایت مشتری در درآمد شما منعکس می شود. نظرات و احساسات مشتریان فعلی شما در مورد برندتان می تواند تاثیرات مثبت و منفی زیادی بر روی معاملات بعدی شما داشته باشد.جالب است بدانید امروزه ۸۹٪ از شرکت ها اساساً بر اساس رضایت و تجربه مشتریان خود با یکدیگر رقابت می کنند. چرا که مشتریانی که از عملکرد کسب و کار شما راضی هستند دیگر توجهی به پیشنهادات رقبای شما نمی کنند. آنها با رضایت کامل دوباره با نام تجاری شما ارتباط برقرار می کنند، خرید می کنند و محصول شما را به دیگران هم توصیه می کنند.
بازاریابی موفق با کسب رضایت مشتریان
جای تعجب نیست که در حال حاضر و در عصر رسانه های اجتماعی، رضایت مشتری تمرکز اصلی تیم های بازاریابی مشاغل بزرگ و کوچک باشد. تاثیر رضایت مشتری بر تقویت نام تجاری یک شرکت غیر قابل انکار است. علاوه بر این وفادارسازی مشتریان نیز به برند رونق می بخشد.مشتریان این روزها فوق العاده باهوش هستند. شاید شما بتوانید از طریق تاکتیک های بازاریابی هدفمند و از راه های منحصر به فردی به آنها دسترسی پیدا کنید، اما اگر نتوانید رضایت آنها را جلب نمایید، احتمال اینکه از محصولات و خدمات شما استقبال کنند بسیار کم است.
مزایای بررسی میزان رضایت مشتریان
رضایت مشتری نقش مهمی در ایجاد روابط طولانی مدت با افراد و بازگشت آنها به تجارت شما پس از اولین خرید یا تماس دارد. خوشبختانه در حال حاضر بررسی میزان رضایت مشتریان کار چندان سختی نیست. چرا که این روزها نرم افزار خدمات پس از فروش و سامانه های مختلفی برای تعامل آسان با مشتریان در دسترس هستند. شما زمانی که بتوانید از میزان رضایت یا عدم رضایت مشتریان از محصولات و خدمات خود آگاه شوید می توانید اقدامات بهتری برای حفظ مشتریان و راضی نگه داشتن آنها انجام دهید. برخی دیگر از مزایای بررسی میزان رضایت مشتریان عبارتند از:- امکان شناسایی نقاط ضعف تجارت
- امکان شناسایی نقاط قوت کسب و کار
- تصمیم گیری در مورد اینکه چه چیزی در کسب و کار شما نیاز به پیشرفت یا تغییر دارد.
- تعیین اقدامات لازم برای بهتر شدن محصولات و خدمات