فروش برند های تجاری و دلایل محبوبیت آنها

تاریخ : 1348/11/10 نویسنده :admin3 بازدیدها : 228 موضوع : مقالات برند



برخی از برندهای تجاری به‌ دلیل درک درست از نیازهای مشتری و برطرف کردن آن نیازها و ارزشی که برای مشتری قائل می‌شوند به عنوان برترین برند های تجاری در دنیا شناخته شده‌‌اند.
باید توجه داشت که هدف سرمایه‌گذاران این برندهای برتر جهانی، فقط کسب سود نبود بلکه ایجاد، حفظ، مراقبت و ارتقای برند، هنر آن‌ها می‌باشد که در اندیشه، گفتار و کردارشان دیده می‌شود و دلیل اصلی مؤفقیت برندهای برتر جهانی این است که به خود و مسیرشان اعتماد داشته و با اعتماد به نفس کامل این مسیر را طی می‌کنند.

برند های تجاری نوآور

بسیاری از این برند های برتر جهانی جزو بزرگترین نوآوری‌ها در دنیای تجارت شمرده می‌شوند زیرا آن زمان که این برندها وارد بازار تجارت شده بودند فقط برای سازمان خود به عنوان یک سرمایه‌ی سودآور نبودند بلکه زندگی روزمره مردم را تحت تأثیر قرار داده و به نوعی بر کل جامعه تأثیر گذاشته بودند. برخی از این علائم تجاری عبارتند از: برند لوازم خانگی سونی، برند تجاری زیراکس و علامت تجاری لورآل.

برندهای تجاری سرگرمی ساز

کیفیت، جذابیت چندگانه، شناخت رقبا، اهداف جهانی، مردم‌گرایی و اطمینان‌بخشی از رازهای مؤفقیت برندهای سرگرمی ساز هستند. به‌عنوان مثال: برند تجاری دیزنی اگر کیفیت محصولاتش در سطح بالایی نباشد، برای ورود به پارک‌های تفریحی دیزنی، هتل‌ها و خرید محصولات دیزنی، نمی‌توان قیمتی بالاتر از رقیبانش از مخاطبان این محصول درخواست کرد. همه‌ی برندها برای برتر شدن باید ابتدا این اطمینان‌بخشی را در مردم به وجود بیاورند، دیزنی با انیمیشن‌هایی مثل: سفید برفی، دزدان دریایی کارائیب و… توانسته هدف اصلی خود که همان اطمینان‌بخشی است را به مردم ثابت کند.

برند های تجاری متمایز

برخی از نام‌های تجاری با اینکه دیر وارد بازار تجارت شدند ولی به موفقیت رسیدند. آن‌ها یک کالایی که قبلا به ثبت رسیده و موجود است را می‌گیرند و برای آن محصول با یک روش کاملا متفاوت بازاریابی می‌کنند. به‌عنوان مثال: برند تجاری کوکاکولا و علامت تجاری پپسی تفاوتشان در این است که کوکاکولا کلاسیک است ولی پپسی جدید یا این‌که کوکاکولا قرمز است ولی پپسی آبی، کوکاکولا در تبلیغاتش از ارزش‌هایی استفاده می‌کند که محدودیت زمانی در آن مطرح نیست ولی پپسی در تبلیغاتش از افراد مشهور استفاده می‌کند.
این تفاوت‌ها در نام‎‌های تجاری باعث متمایز ساختن و موفقیت هر دو کالای بسیار مشابه شده است.

برند های تجاری موقعیت اجتماعی

به عنوان مثال رازهای مؤفقیت برند تجاری گوچی، پخش محدود، نفوذ و تمرکر آن است.
  • پخش محدود: برند گوچی به این دلیل توزیع و پخش کالایش را محدود کرد تا ارزش پخش خود را افزایش دهد.
  • نفوذ: علامت تجاری گوچی با طراحی لباس‌های شیک و فریبنده و بازارهای تبلیغاتی گسترده، توانست در دنیای مد دوباره نفوذ کند.
  • تمرکز: باتوجه به اینکه در قدیم کالاهای گوچی گستره‌ی رو به افزایشی داشت امروزه کالاهایش را ساده و محدود کرده تا بتواند تنها روی یک نقطه‌ی جدید متمرکز شود.

برندهای تجاری شخصی

یکی از موفق‌ترین بزرگان تبلیغات می‌گوید: برندها برای موفق شدن باید تبدیل به یک شخصیت شوند و همچنین شخصیت‌ها نیز تلاش کنند به یک برند تبدیل شوند.
حال برای مؤفقیت یک برند، شخص باید عواملی مثل: کنترل، انگیزش، رویکرد انسانی، شمول، رویکرد کل نگر و رنج کشیدن را در نظر داشته باشد و اگر شخصی تمامی این موارد را حتی درباره‌ی خودش رعایت کند بدون شک می‌تواند ویژگی‌های لازم برای تبدیل شخصیت خود به یک برند را پیدا کند.

برندهای تجاری با مسئولیت

برخی از برند های مواد غذایی و نوشیدنی بر سلامت جسمی انسان‌ها تأثیر می‌گذارند و برخی دیگر از برندها بر محیط زیست و یا اقتصاد کشور تأثیرات بدی دارند که برندها باید در قبال این‌گونه مسائل احساس مسئولیت کنند و پاسخ‌گو باشند، آن دسته از برندهای تجاری که با مشتریان خود با احترام رفتار می‌کنند، مشتریان آن‌ها نیز روز به روز بیشتر می‌شود. مانند: برند تجاری «مک» که به‌عنوان نام تجاری با وجدان معروف شده است و به‌دلیل شیوه‌ی کار غیرتجملی، تخصص و… توانسته جزو برندهای برتر محسوب شود.



09177755652