ثبت برند ترشیجات،فروش برند ترشیجات

تاریخ : 1400/10/08 نویسنده :admin3 بازدیدها : 399 موضوع : مقالات برند



آشنایی با خواص ترشیجات مختلف

ترشیجات در بین خانواده های ایرانی طرفداران زیادی دارند بنابراین اکثر خانم های ایرانی به صورت سنتی انواع ترشیجات را تهیه می کنند تا در فصل زمستان به مصرف برسانند . ترشیجات هم مانند سایر مواد غذایی دارای خواص مفید و مضر می باشند که در این بخش به بیان فواید ترشیجات پرداخته ایم .

فواید مصرف ترشی و ترشیجات در طب سنتی و مدرن

کاهش قند خون
سرکه برای تهیه ترشیجات به کار می رود . سرکه به خصوص سرکه سیب قند خون را کاهش می دهد و بعد از صرف غذا سبب کند کردن جذب کربوهیدرات ها شده و از افزایش قند خون جلوگیری می کند.

خواص تغذیه ای فراوان
یکی از مواد مفیدی که در تهیه ترشی بکار می روند ، از سبزیجات و میوه جات هستند که خواص تغذیه ای فراوانی دارند. در تهیه ترشیجات از حرارت استفاده نمی شود بنابراین خواص تغذیه ای آنها حفظ می شود. طعم ترش ترشیجات می تواند در اثر اسید تولیدشده در طی تخمیر باشد . فرآیند تخمیر در اثر فعالیت باکتری های لاکتوباسیل می باشد که سبب تولید ویتامین های گروه ب که بر سلامتی دستگاه گوارش نقش زیادی دارند ، می شود.

کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای
همانطور که در بخش سلامت نمناک گفته ایم فرایند تخمیر در تهیه ترشی موجب کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای ، کاهش 87 درصدی نیترات طبیعی موجود در کلم و 70 درصدی اسید اگزالیک چغندر و شکسته شدن فیتات ها می شود . این فرایند به افزایش جذب مواد معنی ، نرمال شدن سطح اسید معده ، جذب پروتئین و آهن کمک می کند و سبب رشد فلور طبیعی می شود.

متعادل کردن میزان اسید معده
ترشی جات جزو مهمترین غذاهای تخمیر شده هستند . غذاهای تخمیر شده با متعادل کردن میزان اسید معده و باکتری های روده به دستگاه گوارش بدن کمک می کنند و باعث می شوند روده مواد مغذی بیشتری را جذب کند . تخمیر طبیعی مواد غذایی، مواد مغذی را حفظ می کند و غذا را به شکل قابل هضم تر می شکند .
جلوگیری از ابتلا به برخی از سرطان ها
ترشی خاصیت گندزدایی دارد . در فرآیند عمل آمدن ترشی و تخمیر آن مواد جدیدی مانند آنتی اکسیدان به وجود می آیند که می توانند برای بدن مفید باشند از برخی سرطان ها جلوگیری کنند.


راهنمای مراحل ثبت برند ترشی و مربا

 با توجه به عنوان این مقاله، قصد معرفی ثبت برند ترشی و مربا را داریم و در ادامه شما را با معانی، مدارک،  استعلام برند و مراحل ثبت برند آشنا می کنیم بنابراین تا انتها همراه ما باشید.
مربا یک لغت عربی است که در لغتنامه فارسی به معنای پرورده می باشد. با توجه به رشد جمعیت می توان گفت که افراد زیادی برای ادامه زندگی به مواد غذایی نیاز دارند و در کنار غذای خود از ترشی و در وعده صبحانه از مربا استفاده می کنند، پس طبیعی خواهد بود که ثبت برند ترشی و مربا برای محصولات ما قابل توجه مصرف کنندگان باشد.
یکی از خوراکی های زیبا، خوش طعم مربا نام گرفته است که همانطور که گفتیم افراد در وعده ی صبحانه از آن استفاده می کنند. طرز تهیه مربا بسیار ساده بوده و چون با هر میوه ای که در فصل وجود دارد می توان به ساخت آن اقدام کرد باعث شده است که طرفدارهای زیادی داشته باشد از میوه های گوناگونی همچون سیب، به، توت فرنگی، زرشک، آلو، انجیر، هویج، بهارنارنج، آلبالو، کدو، پرتقال، بالنگ و ... می توان مربا تهیه نمود.
در ایران بین مرباهای نامبرده شده مربای آلبالو از محبوبیت بسیاری برخوردار است. با توجه به علم پزشکی میوه آلبالو دارای طبع سرد است و توصیه می شود که میوه و مربا در فصول گرم مانند تابستان مصرف شود.


مربا انواع گوناگونی دارد که عبارت است از:

  • مارمالاد: این نوع مربا از میوه و پوست له شده درست می شود.
  • ژله: هیچ اثری از گوشت میوه نبوده و کاملا صاف شده می باشد.
  • کمپوت: این نوع مربا دارای گوشت میوه به ابعاد درشت می باشد.
شاید شما نیز این حس را کرده باشید زمانی که هوا سرد می شود میل به مصرف ترشی افزایش میابد. برخی از افراد این سوال برایشان پیش می آید که ترشی ها چه فواید و مضراتی را دارند. قابل ذکر است که ترشی ارزش تغذیه‌ای چندانی ندارد و باعث ایجاد اسید می شود که این اسید فقط با ماده قلیایی که در بدن بنام کلسیم است خنثی می شود.
ثبت برند ترشی و مربا چند دسته است و ترشیجات به دو دسته تقسیم شده اند برخی از این مواد غذایی در محلول نمک نگهداری می شود که باعث ایجاد تخمیر می شود. تخمیر به معنای رشد باکتری مفید می باشد که از فساد مواد غذایی جلوگیری می کند. مانند خیار شور، دسته ی دیگر از مواد غذایی هستند که درون سرکه نگهداری می شوند. سرکه اسیدی است که باکتری های کمی در آن زنده می‌مانند.
ترشی یک چاشنی مهم برای آشپزی خاورمیانه به حساب می آید. که امروزه افراد به دلیل لذیذ بودن این محصول را استفاده می کنند ولی دلیل دیگری نیز دارد آن این است که افراد برای نگهداری از مواد خوراکی که در فصل های دیگر پیدا نمی شد مجبور به ترشی گذاشتن می شوند که بتوانند در فصل های دیگر از آن استفاده نمایند. 
قابل ذکر است که در کشورهای دیگر نیز ترشی های گوناگونی وجود دارد که عبارتند از:
  • خیارشور اعلی در نیویورک
  • کنسرو گوساله نمک سود در ایرلند
  • ترشی میسو در ژاپن
  • کیم چی در کره
  • تخم مرغ شور در چین
  • چاشنی در هند
  • ترشی شاه ماهی در اسکاندیناوی
  • مدارک لازم جهت ثبت برند مربا و ترشی:

شخص حقیقی:
1) کپی شناسنامه شخص متقاضی
2) کپی کارت ملی شخص متقاضی
3) کپی کارت بازرگانی (در صورتی که از حروف لاتین استفاده شده باشد)
4) کپی مجوز فعالیت (جواز تاسیس،پروانه ی بهره برداری،پروانه ی ساخت،جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هر گونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی)
5) نمونه علامت تجاری در کادر 10 در 10
شخص حقوقی:
1) کپی شناسنامه مدیر عامل شرکت
2) کپی کارت ملی مدیر عامل شرکت
3) کپی روزنامه ی  تاسیس و آخرین تغییرات شرکت(از آخرین تغییرات شرکت نباید بیش از دو سال گذشته باشد)
4) کپی مجوز فعالیت (جواز تاسیس،پروانه ی بهره برداری،پروانه ی ساخت،جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هر گونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی)
5) کپی کارت بازرگانی (در صورتی که از حروف لاتین استفاده شده باشد)
  6) یک نمونه از علامت مورد تقاضا(در کادر 10 در 10)




09177755652