نقش برندسازی اینترنتی در فروش برند

تاریخ : 1399/19/09 نویسنده :admin3 بازدیدها : 383 موضوع : مقالات برند



برندسازی اینترنتی چه نقشی در رونق کسب و کار دارد؟

برندسازی اینترنتی یا دیجیتالی به معنی استفاده از اینترنت و فضای مجازی در راستای معرفی خدمات و یا محصولات یک کسب و کار است. که با نام های برندسازی دیجیتالی یا برندینگ آنلاین نیز شناخته می شود.

اهمیت برندسازی اینترنتی در رونق یک کسب و کار

اگر شما دارای کسب و کار خصوصی خودتان هستید حتما با مفهوم برندسازی آشنایی دارید. برندسازی اینترنتی به طور کلی به معنای تمام راه‌ و روش‌های اینترنتی و آنلاینی است که باعث می‌شود مشتریان نام شرکت شما و محصول یا خدمات‌تان را بشناسند و آن‌ را تهیه کنند. از طریق برندسازی شما می‌توانید ظاهری قوی و مثبت به شرکت و کمپانی خود بدهید.
هدف اصلی برندسازی این است که با ارائه محصولات و خدمات با ویژگی‌های خاصی که کمپانی قول آن‌ها را داده مشتریان بیشتری را جذب و حفظ کند. برندسازی به شما کمک می‌کند یک برند منحصر به فرد داشته باشید. برندی که به رقابت با کمپانی‌ها و محصولات مشابه بپردازد و در میدان رقابت از آن‌ها پیشی بگیرد. توسط برندسازی شما می‌توانید با هزینه‌ای کمتر، مشتریان بیشتری را جذب و حفظ کنید. برندهایی که از مراحل اول عبور کرده و قدمی فراتر بردارند می‌توانند رابطه‌‌ی احساسی ویژه و طولانی مدتی با مشتریان خود ایجاد کنند. هنگامی که برندی به این مرحله برسد، به عنوان “Lovemark” یا برند محبوب شناخته می‌شود.


روش های برند سازی اینترنتی

نظریات مختلفی از هدف برندسازی آنلاین وجود دارد. برخی ها این هدف را هر چه بیشتر در معرض دید قرار دادن برند روبروی بازدیدکنندگان اینترنتی می دانند. ما در برندسازی آنلاین با استفاده از ابزارهای اینترنتی اقدام به شناساندن برند خود به توده ای از افراد می کنیم. مخصوصاً آنهایی که بیشتر با محصولات و خدمات ما کار دارند.
بر همین اساس تکنیک های زیادی برای برندسازی اینترنتی و یا برندسازی آنلاین وجود دارد که هر کدام دارای مزایا و معایبی هستند و در مجموع به بیشتر دیده شدن علامت تجاریِ ما کمک می‌کنند. برند یا علامت تجاری به مجموعه ای از حروف، اعداد، نمادها، رنگ ها، تصاویر و صوت ها گفته می شود که وقتی شخصی یک یا چند تا از آنها را با هم می‌نگرد، شرکت یا محصولات ما را به یاد خواهد آورد.

برندسازی اینترنتی از طریق طراحی وب سایت

بله  طراحی وب سایت یکی از روش های  برند سازی اینترنتی است و البته برای رسیدن به این هدف می بایست بر روی وب سایت تمرکز کافی داد و روزانه و به طور مستمر بر روی آن فعالیت نمود. امروزه با گسترش کاربران اینترنت وب سایت به یکی از بهترین بسترهای تبلیغاتی تبدیل شده است و می توان با حضور قدرتمند و دائمی در اینترنت برند سازی نمود و با توجه به بکر بودن این محیط به نسبت سایرهای زمینه های تبلیغاتی هزینه های تمام شده فعالیت در این فضای مجازی بسیار پایین تر نسبت به سایر زمینه ها می باشد.

برندسازی اینترنتی به وسیله ی شبکه های اجتماعی

اهمیت شبکه های اجتماعی چون اینستاگرام و تلگرام را در برندسازی آنلاین نمی توان نادید گرفت. هر شبکۀ اجتماعی میلیون‌ها کاربر دارد که امکانی را برای ساخت برند برای ما فراهم می کند. هر نوع شبکۀ اجتماعی که شما فکرش را بکنید، قابلیت کار کردن را دارد. اما معمولاً هر شبکۀ اجتماعی دارای یک نوع کارکرد خاصی است که افراد با علاقه‌مندی‌های یکسان را کنار یکدیگر جمع می‌کند. البته بیشتر این شبکه ها حالت عمومی دارند و افراد با یک نوع گرایش کنار یکدیگر جمع می شوند. ما باید به دنبال گرایش های مرتبط با کسب و کار خود باشیم تا در امر برندسازی آنلاین موفق تر عمل کنیم.
در حال حاضر هم شبکه های اجتماعی مبتنی بر گوشی های هوشمند بازار را قبضه کرده اند که برای بیشتر دیده شدن باید بتوانید از آنها هم استفاده کنید. چرا که به دلیل سهولت کاربردپذیری شان، در زندگیِ تمام اقشار جامعه وارد شدند. به عنوان مثال تلگرام را در نظر بگیرید که چطور کانال های آن توانسته به یک رسانۀ عظیم تبدیل گردد. شما هم باید قادر باشید از این رسانه برای معرفیِ برند خود استفاده کنید. دیگر شبکه های اجتماعی هم چنین قابلیتی را دارند.

برندسازی اینترنتی با ساخت اپلیکیشن موبایلی

اید از خودتان بپرسید که آیا برند من برای موفقیت واقعا به یک اپلیکیشن موبایل احتیاج دارد؟ خب این سوال بستگی به خیلی موارد دارد. اما با یک نگاه به زندگی امروزه‌ی مردم می‌توانید ببینید که موبایل یکی از وسایل اصلی زندگی هر کسی شده است. موبایل‌های امروزی توانایی اجرا کردن انواع اپلیکیشن‌ها با اهداف و طراحی‌های مختلف را دارند. یک برند قوی باید از وسیله‌ای که این‌چنین در میان مردم محبوب است، در نقشه‌ی برندسازی خود بهره ببرد.
بیش از پنجاه درصد از افرادی که از موبایل استفاده می‌کنند اظهار داشته‌اند که اپلیکیشن‌های موبایل موجب تشویق آن‌ها برای خرید از برند‌های مربوط به آن‌ها می‌شود. اما چه چیزی باعث شده که اپلیکیشن‌ها موجب ترغیب افراد شوند؟ این دلایل شامل این موارد می باشد: ارزش گذاشتن برای مشتری، ایجاد یک برند قوی‌تر، ارائه «خدمات مشتریان» بهتر و افزایش سود.






09177755652