فروش برند آماده و نکات کلیدی و مهم در برندینگ آنلاین

تاریخ : 1348/11/10 نویسنده :admin3 بازدیدها : 206 موضوع : مقالات برند



نکات کلیدی و مهم در برندینگ آنلاین برای سایت های (B2B)

برندینگ آنلاین تنها مختص به شرکت های B2C نیست. در دنیای امروز آنلاین برندینگ یک امر ضروری برای تمامی کسب وکارهاست.

امروزه در عصر دیجیتال، شرکت­ های پیشرو B2B که قطعا برندینگ موفقی از طریق بازاریابی آفلاین کسب کرده اند تمرکزشان را بر فعالیتهای بازاریابی اینترنتی متمرکزتر نموده اند تا با حضوری پررنگ در فضای اینترنتی بتوانند همانند قبل در صنف و صنعت خود پیشرو باشند، و این یعنی همان “برندینگ آنلاین”.
امروزه کسب و کارها در هر اندازه ­ای در حال تولید محتوا، تعریف ارکان برند و بازگو کردن داستان برند در وبسایت خود هستند. هرچند اینگونه فعالیت های بازاریابی اینترنتی برای شرکت های B2B می­تواند طاقت فرسا به نظر برسد، در ادامه چند تاکتیک و نکته برای توسعه سایت B2B که به برند شما اعتبار ببخشد و تجربه­ ی سایتی ایجاد کند که ارتباط و تعامل با کاربران را تشدید کند و برندسازی دیجیتالی (اینترنتی) را به خوبی مدیریت کند، خواهیم پرداخت.


زمینه­ ی فعالیت برندتان را ارزیابی کنید

یکی از اشتباهاتی که شرکت­ های B2B در برندینگ آنلاین بارها و بارها مرتکب می­شوند فراموش کردن اهمیت انجام تحقیقات داخلی و خارجی، قبل از طراحی مجدد سایت است. کسب و کارها نیاز به تبیین هویت بصری برندشان در بستر وبسایت و فضای مجازی دارند تا از این طریق بتوانند خود را آنگونه که هستند معرفی نمایند. بدین منظور نقاط قوت و ضعف برند و تهدیدها و فرصتهای بازار را در رابطه با برندتان در فضای دیجیتال حتما ارزیابی کنید تا برندینگ آنلاین بهتری داشته باشید.

تحلیل سایت

تحلیل سایت روشی عالی برای درک بهتر جایگاه­ یابی آنلاین رقبای شما است. این نتایج در مورد هرکدام از جنبه­ های برندسازی آنلاین یعنی ساختار سایت، ارکان نمایشی برند، یا محتوای برجسته که باشد، نهایتاً به شما درکی می­دهد که متوجه باشید چه اعضایی از مخاطبان شما انتظار دارند فرصت­های فعلی وبسایت شما که هنوز شکوفا نشده را ببینند و کدامیک می­توانند به صورت چشمگیری بهبود یابند. داشتن این اطلاعات در صندوق مهمات شرکت کلید طوفان مغزی مفید در مورد ایده ­های محتوا و ویژگی­ های وبسایت جدید شما خواهد بود.

تحلیل کلمات کلیدی

رتبه بندی در کلمات کلیدی مورد هدف می­تواند مستقیماً بر سطح ورود کاربران شایسته به سایت شما اثر بگذارد. مهمتر از آن، اینکه رقبای شما چه رتبه بندی­ ای را به کلمات کلیدی می­دهند، می­تواند مستقیماً بر فعالیت بازاریابی اینترنتی شما اثر بگذارد. خوشبختانه، عرضه­ ی عمده­ ای برای ابزارهای طرف سوم مانند SEM (بازاریابی از طریق موتور های جستجو) وجود دارد که شما را قادر میسازد تا در مورد جایگاه یابی کلمات کلیدی سایت رقبای خود، ترافیک ارجاعی به متخصصان و معیارهای کلیدی مفید دیگر، تحقیق کنید.
فهمیدن و درک این اطلاعات در هنگام تصمیم­ گیری در مورد ویژگی­ ها، ساختار سایت و تلاش ­های بازاریابی اینترنتی برنامه ریزی شده برای توسعه  وبسایت جدیدکسب و کارB2B شما بسیار مفید خواهد بود.

نیاز گروه مخاطبان آنلاین برند خود را پوشش دهید

وقتی صحبت از گروه مخاطبان آنلاین برند میشود مشتریان B2B در رده متفاوتی قرار می ­گیرند. برخی از آنها کاربران مطلعی ­اند که به دنبال سطح اعتبار بالایی از برندتان هستند، در حالی که سایرین کمتر مطلع بوده و به دنبال آن هستند که به طور کامل از محصول پیشنهاد شده اطلاعات به دست بیاورند. برخلاف گفتگو­های شما، محتوای مبتنی بر خدمت و کاربردی در سایت باید به راحتی قابل دستیابی باشد و نیازمندی­ های کاربران مورد هدفتان را که با سایت شما تعامل دارند را پوشش دهید.

تحلیل­های گوگل

باشاخص های اندازه گیری گوگل آنالیکتیک (Google Analytics) میزان رشد سایت خود را دنبال کنید، این کار شرکت ­ها را قادر می­سازد که به واقع کارکردهای درونی وبسایت خود را بشناسند. استفاده از معیارهای چندگانه برای فیلترکردن داده ­ها، یک راه برای دریافت سریع فعالیت ­های درونی سایتتان است که به وسیله ­ی جستجو و بررسی بازدیدکنندگان آنلاین و بخش بندی جریان رفتار آنها از طریق داشبوردهای تحلیل گوگل فراهم می­شود. کسب بینش از داده­ های سودمند مانند رتبه و میزان برگشت، زمان متوسط خواندن یک صفحه از وبسایت، و تعداد صفحات بیشتر دید شده در یک بازه زمانی مشخص و مقایسه آن با بازه های زمانی قبلی، ارزشیابی دقیقی جهت سنجش رفتارهای مثبت و منفی کاربران وبسایت را ممکن میکند.
فهمیدن این اطلاعات در زمان تحلیل محتوایی که باید حذف یا نگهداری شود، بسیار ارزشمند است. به علاوه، تحلیل گوگل دیدگاهی ایجاد می­کند که نشان می­دهد کدام محتواها از جانب مخاطبان ارزشمند شناخته می­شود و می­تواند بر ساختار سایت، CTA ، بازاریابی اینترنتی، و تخصیص بودجه بیشتر برای تولید محتوا اثرگذار باشد.

ویژگی­ها

وبسایت ­های B2B  باید بتوانند با گروه­های مختلف مخاطبان خود به سادگی تعامل نمایند. از اینرو، ویژگی ­های برند نقش بزرگی را در چگونگی تعامل کاربران در بستر وبسایت و فضای مجازی ایفا می­کند که نشان دهنده اهمیت برندینگ آنلاین می باشد. استفاده از تحلیل رقابتی به عنوان نقطه ­ی قوت، برای اطلاع از اینکه یک ویژگی چگونه نهایتاً کاربران را به سمت جلو در فرایند فروش می­ کشاند به شما کمک می­کند.

اعتبار برند

یکی از اشتباهات اصلی که شرکت­ها در مورد جایگاه­یابی برند مرتکب می­شوند آن است که خود را با استفاده از محصولات تعریف میکنند به جای آنکه از ویژگی های متمایز کننده خود در مقایسه با رقبا صحبت کنند یا حتی در مورد این مسئله که برند شما چگونه نیازهای مشتریان را برآورده می کند که قطعا شامل خدمات پس از فروش نیز می شود.
پس به جای آنکه مستقیما بر روی بستر وبسایت فقط به توضیح محصولاتتان بپردازید بر بیان ویژگی های برندتان تمرکز کنید این نکته خود بخش دیگری از برندینگ آنلاین است.
بیاندیشید که چگونه بینش تعاملی و آموزنده برای برند خود خلق ­کنید؟ داشتن انعطاف پذیری و تصور یکپارچه، که با محتوایی پرمایه همراه است، عواملی هستند که در برندینگ آنلاین باید در نظر گرفت.
در بسیاری از موارد ، قبل از اقدام به خرید، یک مشتری B2B معمولا فایل­ ها یا برخی از اطلاعات برند را با سایر تصمیم گیرندگان در مجموعه خودش به اشتراک می­گذارد، پس بهتر است برای تسریع بخشیدن به فرآیند اشتراک گذاری اطلاعات، محتوای معرفی خدمات و محصولاتتان که المانهای هویت بصری برند شما نیز در آن لحاظ شده، قابلیت اشتراک گذاری از طریق وبسایتتان را داشته باشد مثل کاتالوگ هایی که قابل دانلود یا ایمیل شدن از بستر وبسایت هستند.
 

تعبیه کردن ویدئو در صفحه اصلی وبسایت

آمارهای ویدئو مارکتینگ نشان می دهد، جایگزین کردن یک تصویر با ویدئو در صفحه ­ی اصلی،  گفتگوها را تا ۱۲٫۶۲% افزایش می­دهد. وقتی شما در حال رقابت با رقبا هستید، نیاز دارید که بهترین اقدام را در قبال صفحات سایت خود انجام دهید. بااینکه تصویر کارکنان و تسهیلات قابل قبول است، اما خلق ویدئویی جذاب، فرهنگ برند شما و ارزش پیشنهادی آن را پررنگ می­کند، به اینصورت در هر دو جنبه ی اعتبار بخشی و مصرف محتوا پیشرفت خواهید داشت. از CTA برای به فعالیت وا داشتن کاربران در زمانی که صفحه ­ی اصلی سایت شما را می بینند، استفاده کنید. سهولت دستیابی به ویدیو معارف ه­ای بصری به شرکت شما می­دهد و کاربران را برای اقدامات بیشتر در صفحه برمی ­ا­­نگیزاند. گویی که خریدار در شرکت شما حضور دارد، از طریق ویدئو مارکتینگ و معرفی مزایای برندتان وی را جذب نمایید این عمل به برندینگ آنلاین شما کمک خواهد کرد.

بیان تمایزاتتان در برندینگ آنلاین را فراموش نکنید

۹۰% اطلاعاتی که به مغز منتقل میشود بصری است، و تصویر ۶۰۰۰۰ هزار بار سریعتر از نوشته در مغز پردازش میشود. ۴۰% مردم پاسخگویی بهتری به اطلاعات بصری نسبت به نوشته ­های ساده دارند.
بسیاری از کاربران وقت نمی­گذارند تا کاملاً محتوا و مطالب را بخوانند تا ارزش پیشنهادی برند شما را شناسایی کنند، مگراینکه شما یک منبع فنی یا کمکی برای مخاطبین باشید. از طرفی دیگر محتوای غنی بر اساس ویژگی های برند شما به برجسته کردن مزیت رقابتی شرکت شما کمک می­کند، برای اینکه یک شرکت برند خود را برای اولین بار به صورت آنلاین جایگاه­یابی کند (برندینگ آنلاین را آغاز نماید)، گاهی اوقات اعتبار عمیق ­تری مورد نیاز است. در ادامه چند راهکار آورده شده که شما را در توسعه برندینگ آنلاین کسب وکار B2B یاری می­کند.

چگونه میتوانیم با استفاده از ایمیل مارکتینگ اقدام به برندسازی موفق کنیم؟

استراتژی های بهینه ایمیل مارکتینگ نرخ تبدیل مخاطبان بالقوه به مشتریان وفادار را افزایش می دهد و باعث می شود محصولات در سطحی وسیع تر معرفی شوند.

درحالی که ارسال نامه، هرگز جایگاه اصیل خود را از دست نمی دهد، ایمیل ها با تسریع ارتباطات، به ارسال پیام های شخصی و حرفه ای مفهوم جدیدی بخشیده اند. امروزه میانگین ایمیل های ارسال و دریافت شده در طول یک روز، به ۲۶۹ میلیارد ایمیل می رسد و همین آمار برای اثبات پتانسیل یک ایمیل کافی است.

برندها با انتخاب کانال های مناسب بازاریابی، نه تنها شانس خود را در تنظیم مخاطبان هدف افزایش می دهند، بلکه نرخ تبدیل مشتریان بالقوه به مشتریان واقعی خود را نیز بالا می برند. بازاریابی از طریق ایمیل یا ایمیل مارکتینگ، یکی از بهترین و مؤثرترین کانال های آگاهی بخشی، جلب توجه مخاطب و تبدیل مشتریان بالقوه به شمار می رود. این سبک بازاریابی به شما کمک می کند محتوای تبلیغاتی خود را بخش بندی کرده، به هر یک از مخاطبان به طور جداگانه دسترسی داشته باشید و ارتباطات برندتان را برحسب رابطه ای که با مخاطبان دارید، شخصی سازی کنید.

در ادامه این مطلب، بررسی می کنیم که چگونه ایمیل مارکتینگ به شما کمک می کند تا:

• برندتان را بهتر به دیگران معرفی کنید

• نرخ حفظ مشتریان را افزایش دهید

• نفوذ و اعتبار بیشتری به برندتان ببخشید

• روابطتان را بهبود دهید

بهبود شناخت و آگاهی از برند

شناخت برند اصطلاحی است که برای شرح قابلیت تشخیص یک برند توسط عموم مردم (یا بازار سازمان های هدف) از روی ویژگی های خاص آن برند به کاربرده می شود. بنابراین هنگامی که ایمیل های شرکتتان را برای مشترکین ارسال می کنید، مطمئن شوید که لوگوی برند و سایر نشانه های بصری شرکتتان را در ایمیل وارد کرده اید. رنگ ها و گرافیک برند باید در تمامی ایمیل های ارسالی ثابت و یکسان باشد، زیرا به این ترتیب مخاطب بلافاصله متوجه شود که این پیام از طرف شرکت شما است. همین ویژگی های ظاهری سطح آگاهی از برند را افزایش می دهد و همان طور که می دانید، آگاهی از برند به نوبه ی خود مشتریان را به سمت محصولات و خدمات برند جذب می کند. اگر مشتریان بخواهند یک محصول را از میان دو برند انتخاب کنند، مسلماً دست خود را روی محصولی می گذارند که نام تولیدکننده ی آن را پیش ازاین شنیده اند.


آن گروه از ایمیل هایی که سطح شناخت برند را بالا می برند، خبرنامه نام دارند. خبرنامه، مشتریان شما را در جریان آخرین به روزرسانی های محصولات و همچنین رویدادهای کنونی و آینده ی شرکت قرار می دهد و نام برند شما را در ذهن مشتری ماندگار می کند.

شما می توانید در خبرنامه های شرکت، بینش تحلیلی تان را برای مشتریان شرح دهید و آن ها را با آخرین خبرهای و اتفاقات صنعت به روز نگه دارید. همچنین می توانید این امکان را برای مشتریان فراهم کنید که ترجیحات و علاقه مندی های شخصی شان را، همان طور که خودشان می خواهند به روز کنند. این روش یک راه عالی برای بهبود شناسایی برند شما است.

افزایش نرخ حفظ مشتریان

استراتژی هایی که یک شرکت برای حفظ مشتریان فعلی خود به کار می گیرد، از اهمیت فوق العاده ای برخوردارند. مسلماً شما نمی خواهید هر مشتری، تنها یک بار از محصولتان استفاده کند. حالت ایده آل این است که بتوانید آن ها را به مشتریان وفادار خود تبدیل کنید. یک استراتژی مناسب ایمیل مارکتینگ، شما را به این هدف می رساند. اگر در زمانی مناسب، با فرکانسی مناسب، ایمیل هایی مناسب را ارسال کنید، مشتریان همیشه برنامه های برندتان را پیگیری می کنند. همچنین ممکن است آن ها به عنوان حامیان و طرفداران برند شما، محصولاتتان را به دیگران نیز معرفی کنند.

هنگامی که یک ایمیل ارسال می کنید، وجود برندتان را به مخاطبان یادآور می شوید. این ایمیل ها می توانند خبر معرفی محصولات جدید یا فروش ویژه  شما را به مشتریان اطلاع دهند. این ایمیل ها درواقع به عنوان «یادآور» عمل می کنند. حتی زمانی که مشترکین قصد ندارند خرید کنند، باز هم به یاد می آورند که برند شما وجود دارد. هنگامی که آن ها برای خرید محصول یا خدمات خاصی آماده اند، نام برند شما در ذهن آن ها خودنمایی می کند. گاهی ممکن است ایمیل ها، یک گردش ساده ی مردم از فروشگاه را به خرید واقعی آن ها تبدیل کنند.

به منظور حفظ مشتریان فعلی، ایمیل هایی را برای تعامل مجدد با مخاطبان، با عنوان «مدت ها است از شما خبری نشنیده ایم» ارسال کنید. اگر در کسب و کار  فعالیت می کنید که مشتریان باید محصولاتتان را مجدداً سفارش دهند، ایمیل هایی را برای آنان ارسال کنید که به راحتی این امکان را برایشان فراهم می کند.

شهرت و خوش نامی برند

به عنوان یک برند، بازاریابی ایمیلی شما باید موفقیت هایی را که کسب کرده اید و جایگاهی را که در این صنعت دارید، به نمایش بگذارد. با ارائه ی راهنمایی های ارزشمند، اطلاعات قابل توجه و حتی محتوایی که مخاطبان شما در حال حاضر نیاز دارند، می توانید اعتبار و تأثیر برندتان را افزایش دهید. اگر ایمیل های شما ارزش آفرینی خاصی داشته باشند، این احتمال وجود دارد که مخاطبان آن ها را به سایر آشنایان خود ارسال کنند. به این ترتیب آوازه ی ویژگی های مثبت برند شما گسترش می یابد.

اطلاعات مربوط به محصول و همچنین ویژگی هایی که مشتریان برای خرید در نظر می گیرند را در ایمیل های خود شرح دهید. حتی می توانید آخرین اخبار صنعت را هم به صورت خلاصه در ایمیل ها ذکر کنید.

تقویت و بهبود روابط

هنگامی که به فردی اعتماد می کنید، بسیار راحت تر می توانید با او وارد رابطه شوید. این امر در مورد مشتریان بالقوه ای که در حال ارزیابی برند شما هستند نیز صادق است. اگر می خواهید اعتماد آن ها را به دست آورید، باید روی برقراری ارتباط سرمایه گذاری کنید و موضوعات مثبتی را با آن ها به اشتراک بگذارید. ایمیل مارکتینگ این پروسه را تسهیل می کند.

فرقی نمی کند مخاطب شما، یک مشترک جدید است یا یک مشتری سابق. ایمیل های مناسبی که ارسال می کنید باعث می شود آن ها شرکت و برند شما را بهتر بشناسند و درنهایت به شما اعتماد کنند. درواقع ایمیل ها به پرورش روابط کمک می کنند.

ایمیل های خوشامدگویی و حتی ایمیل های راهنمایی محصولات، ارتباطات متقابل شما را تقویت می کنند. پیش از اینکه مشتریان بالقوه از مرحله ی آگاهی به مرحله یقین برسند، به کمک این ایمیل ها می توانند اطلاعات موردنیازشان را به دست آورند.

تمرین هایی برای برندسازی بهتر

لحن و ادبیات برندتان را با دقت انتخاب کنید

اگر می خواهید افراد مناسبی را به سمت برندتان جذب کنید، باید دستورالعمل ها و راهنمایی های محصولات را به استراتژی ایمیل مارکتینگ خود اضافه کنید. لحن و ادبیات ایمیل شما، باید با سایر ارتباطات بازاریابی برندتان هماهنگی داشته باشد تا مؤثرتر واقع شود. برای مثال اگر یک برند جدی هستید، ایمیل های شما باید با جملاتی رسمی تألیف شوند.

محتوای خود را برنامه ریزی کنید

یکی از مهم ترین جوانب ایمیل مارکتینگ، که حتماً باید برای آن برنامه ریزی شود، محتوایی است که به اشتراک گذاشته می شود. اگر پیش ازاین استراتژی ایمیل مارکتینگ شرکت را تنظیم کرده اید، مطمئن شوید که محتوای آن درست طراحی شده است.

۱- محتوا باید با نوع ایمیلی که به مشتری ارسال می شود، همسویی داشته باشد. به عنوان مثال محتوایی که برای خوش آمد گویی به مخاطبان جدید انتخاب می شود، با محتوایی که برای تبدیل لیدها در نظر گرفته می شود متفاوت است.

۲- محتوا باید مختصر و واضح باشد، به طوری که خواننده بتواند با یک بار مرور و نگاه اجمالی، اطلاعات موردنیازش را به دست آورد.

۳- موضوع و عنوان ایمیل باید مفاد ایمیل را منتقل کند، پس عنوان ایمیل را ساده و جذاب نگه دارید.

۴- محتوا باید ارزش خاصی را برای خوانندگان ایجاد و بینش خوبی به کاربران ارائه کند.

اضافه کردن دکمه سفارش فوری

بسیار ضروری است که ایمیل شما، محتوایی کاربردی را شامل شود. بنابراین اگر مخاطبانتان در حال ارزیابی برند شما هستند، آن ها را به وب سایت شرکت متصل کنید. اگر مخاطبان، مشتریانی هستند که برند شما را به خوبی می شناسند، اضافه کردن دکمه ی خرید یا CTA، به آن ها کمک می کند راحت تر سفارش خود را ثبت کنند.

ایمیل ها را تنها با اجازه مخاطبین ارسال کنید

هرگز بدون رضایت مخاطب، هیچ ایمیلی را برای او ارسال نکنید. به یاد داشته باشید که اگر پیامی را به مشتری فعلی یا مشتری بالقوه ای که متمایل نیست از شما ایمیلی دریافت کند ارسال کنید، اعتبار و ارزش برندتان را زیر سؤال می برید.

و در پایان، همیشه سعی کنید تلاش های بازاریابی تان را در مسیری درست هدایت کنید. ایمیل مارکتینگ یک راه عالی برای خوش آمد گویی به مشترکین، پرورش روابط، اعتمادسازی و جلب مشارکت آن ها است. به منظور جلب توجه و حفظ وفاداری مشتریان، ایمیل های مناسبی را در زمان مناسب ارسال کنید. ضروری است که محتوای هر ایمیل را مطابق با روش های استاندارد و برای مقاصد و اهداف خاص تنظیم و طراحی کنید. پس در آینده، هر زمان که روی ساخت و تقویت برندتان متمرکز شدید، به یاد داشته باشید که استراتژی های ایمیل مارکتینگ تان را هم بهینه سازی کنید.







09177755652