فروش برند آماده و مشاور دیجیتال مارکتینگ کیست؟

تاریخ : 1400/18/06 نویسنده :admin3 بازدیدها : 257 موضوع : مقالات برند


حتما این روزها نام دیجیتال مارکتینگ زیاد به گوشتان خورده است! حتی ممکن است نیروی جدیدی استخدام کرده و از یک دیجیتال مارکتر در امور بازاریابی شرکت خود کمک گرفته باشید. یا شاید هم ترجیح داده اید که به جای استخدام یک نیروی اضافه از تخصص یک مشاور در این زمینه استفاده کنید و حتی نیروی های فعلی خود را در حوزه بازاریابی دیجیتال آموزش دهید.
اگر جزو دسته دوم هستید و قصد دارید که از یک مشاور دیجیتال مارکتینگ برای کسب و کار خود کمک بگیرید، قبل از هر چیز باید بدانید که مشاور دیجیتال مارکتینگ کیست و در چه زمینه هایی می تواند به شما کمک کند؟ ما در این مقاله سعی داریم شما را با وظایف مشاور دیجیتال مارکتینگ و مزایای استفاده از مشاوره دیجیتال مارکتینگ بیشتر آشنا کنیم.
کاربردهای دیجیتال مارکتینگ کدامند؟

نگاهی به فعالیت های مشاور دیجیتال مارکتینگ

مشاوره دیجیتال مارکتینگ فعالیتی است که به کسب وکارها کمک می کند تا استراتژی های خود را در زمینه های مختلف دیجیتال مارکتینگ به شکل عملی پیاده سازی کنند. یعنی زمانی که شما یک پروژه در فضای آنلاین تعریف می کنید، به عنوان مثال قصد راه اندازی یک فروشگاه آنلاین را دارید، معمولا نیازمند مجموعه ای از مهارتها هستید که از طراحی و توسعه وب سایت، بازاریابی و برندینگ تا سوشال مدیا مارکتینگ، سئو، UI/UX و بسیاری از مهارت های دیگر را شامل می شوند.
حال آنکه اکثر کسب وکارها به ویژه کسب وکارهای کوچک و متوسط همیشه بخشی از این پازل مهارتی را گم می کنند. پس اگر یک دپارتمان طراحی، مارکتینگ یا توسعه و نگهداری وب سایت به شکل جداگانه ندارید نگران نباشید. مشاور دیجیتال مارکتینگ با تسلط بر کلیه این مهارت ها، کاری می کند که برند شما به شکل یکپارچه در فضای آنلاین حضور پیدا کند.
در ادامه به لیستی از مهارت های مشاور دیجیتال مارکتینگ می پردازیم که در صورت نیاز می توانید از آنها استفاده کنید:
  • تعیین مناسب ترین بیزینس مدل برای استارتاپ ها
  • تهیه و تدوین استراتژی های دیجیتال مارکتینگ با توجه به بیزینس مدل کسب وکار
  • ارزیابی مشتریان هدف برند به منظور تشخیص کانال های سوشال مدیا که فرصت مناسب برای تعامل با مشتریان را ایجاد می کنند.
  • کمک به کسب وکار در راه اندازی یک وب سایت یا اپلیکیشن جدید
  • آسیب شناسی استراتژی های دیجیتال مارکتینگ فعلی کسب و کار و ارائه راهکارهایی به منظور بهبود آن
  • انجام عارضه یابی و بررسی در حوزه SEO و شناسایی عواملی که بر عملکرد کسب وکار در موتورهای جستجو موثر است
  • شناسایی راهکارها و فرصت هایی که تعامل مشتریان را افزایش دهد.
  • محاسبه میزان کارآمدی تبلیغات آنلاین کسب وکار و مقایسه آن با میانگین صنعت
  • ارزیابی بودجه بازاریابی کسب وکار و تخصیص آن با توجه به نیاز کسب وکار
مشاور بازاریابی حرفه ای کیست و چه ویژگی هایی دارد؟
حال که با فعالیت های مشاور دیجیتال مارکتینگ آشنا شدید و متوجه شدید که مشاور دیجیتال مارکتینگ کیست، نوبت به آن می رسد که وضعیت شرکت خود را ارزیابی کنید. آیا شما هم به مشاوره در حوزه دیجیتال مارکتینگ احتیاج دارید؟ از کجا می توان این امر را تشخیص داد؟

آیا شما به مشاور دیجیتال مارکتینگ نیاز دارید؟

بی شک استفاده از تخصص و تجربیات یک مشاور دیجیتال مارکتینگ به طرز شگفت انگیزی برای برخی از شرکت ها مفید خواهد بود. سوالی که مطرح می شود این است که کسب وکار شما چه زمانی به یک مشاور دیجیتال مارکتینگ احتیاج پیدا خواهد کرد و چرا؟
در ابتدا باید تعیین کنیم که چه کسانی به مشاوره دیجیتال مارکتینگ احتیاج دارند؟ مشاوران دیجیتال مارکتینگ می توانند با صاحبان کسب وکارهای مختلف از یک استارتاپ کوچک گرفته تا یک هولدینگ بزرگ و یا حتی یک اینفلوئنسر همکاری کنند. عموما شرکت هایی از مشاوره دیجیتال مارکتینگ بهره خواهند برد، که به دنبال یکی از اهداف زیر باشند :
  • کسب و کارهایی که به دنبال ورود به بازارهای جدید و مشتریان جدید در فضای آنلاین هستند.
  • شرکت هایی که قصد دارند تا با مشتریان و مشتریان بالقوه خود در تعامل بیشتری باشند.
  • برندهایی که می خواهند به شکل قوی و بر اساس استانداردهای اولیه در فضای آنلاین حضور پیدا کنند.
  • شرکت هایی که نیاز دارند تا عملکرد پیشین خود را در حوزه های مختلف مثل بازاریابی شبکه های اجتماعی، سئو، ایمیل مارکتینگ و … ارزیابی کنند و به کمک این آسیب شناسی، از شیوه های بازاریابی موثرتری در حوزه دیجیتال مارکتینگ استفاده کنند.
  • کسب وکارهایی که به دنبال هوشمندی رقابتی (Competitive Intelligence) هستند و می خواهند بدانند که رقبایشان با توجه به جایگاه برندشان در فضای آنلاین چگونه بازاریابی کرده اند.
  • برندهایی که به دنبال یک برنامه بازاریابی جامع در حوزه دیجیتال مارکتینگ هستند تا هم اهداف کوتاه مدت و هم اهداف بلند مدتشان را پوشش دهند.
  • کسب وکارهایی که به دنبال مدیریت کمپین های بازاریابی خود و اجرای آن از طریق شبکه های اجتماعی، موبایل مارکتینگ، ایمیل و بازاریابی محلی هستند.
  • شرکت هایی که قصد دارند تا با استفاده از تجزیه و تحلیل آنلاین، میزان موفقیت خود را در دستیابی به اهدافشان اندازه گیری نمایند. این تحلیل ها ممکن است به کمک ابزارهایی مثل گوگل آنالتیکس (Google Analytics)، گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) و تحلیل رفتارکاربران به کمک هیت مپ (Heat Map User Tracking) صورت گیرد.



09177755652