برند فروشی/۷ راه اصلی برای تامین کالا فروشگاه اینترنتی

تاریخ : 1348/11/10 نویسنده :admin3 بازدیدها : 332 موضوع : مقالات برند



تامین کالا و محصول برای فروشگاه اینترنتی بعد از مسایل تکنیکی راه‌اندازی، به‌عنوان یک مسئله کلیدی به‌حساب می‌آید. دغدغه بسیاری از افرادی که قصد دارند یک فروشگاه اینترنتی راه‌اندازی کنند این است که چگونه محصولات و اجناس فروشگاه را تامین کنیم؟
آیا نیاز به انبار برای فروشگاه اینترنتی داریم؟ خدمات لجستیک چه می‌شود؟ چقدر باید برای تامین کالا و جنس هنزیه کنیم؟ به صورت کلی در این مقاله قصد داریم به نحوه تامین کالای فروشگاه اینترنتی بپردازیم. راه‌های مختلف آن را معرفی و بهترین پیشنهاد را به‌شما ارائه دهیم

تامین کالا مسئله اصلی؟

به‌شخصه در ابتدای نگارش مقالات مربوط به حوزه فروشگاه اینترنتی درگیر مسایل تکنیکی آن شده بودم. و صرفا به آن‌ها می‌پرداختم. اینکه برای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی نیاز به دانش و ابزاری است؟ چقدر سرمایه می‌خواد و چگونه می‌توان با سرمایه کم آن را راه‌اندازی کرد.
اما در واقع همه این‌ها مسایل تکنیکی ابتدای راه‌ هستند. و به کلی روش می‌توان آن‌ها را پشت سر گذاشت. مسئله اصلی برای کسب و کارهای آنلاین که مشغول فروش کالا به صورت فیزیکی هستند، چیزی فراتر از ساخت سایت فروشگاهی است.
تامین محصول برای فروشگاه اینترنتی و موارد مربوط به مدیریت فروشگاه آنلاین، مانند مدیریت محصول و انبار داری و خدمات ارسال، از موضوعاتی هستند که کمتر به آن‌ها پرداخته شده است. به همین خاطر در سایت فوربو قصد داریم که بیشتر به این مسایل بپردازیم.
حال در اولین مقاله از این سری مقالات، می‌خواهیم به تامین کالا بپردازیم. طبیعتا این مقاله مختص کسانی نوشته شده است که قصد دارند، در فضای آنلاین به‌صورت فیزیکی اجناسی را به فروش برسانند.
نکته ی مهمی که کمتر بهش اشاره میشه اینه که علاقه رو خیلی جدی نمی‌گیرن. توی منابع مختلفی خوندم که راه‌های رو معرفی کردن که سریع به محصول برسید و بفروشید اون رو.. ولی اصلا به علاقه اون فرد دقت نکردن.
توی اینترنت شما فقط محصول وارد فروشگاه کنید. نمیتونید فروش داشته باشید. کسی اصلا وارد فروشگاه شما نمیشه. باید با تکنیک‌های دیجیتال مارکتینگ از فصل چهارم پادکست توی هر قسمت در موردشون صحبت کردم، کم کم بازدیدکننده به سایت بیارید تا بعد فروش ایجاد بشه.
یکی از راه‌های مهم و خیلی تاثیرگذار توی اوردن کاربر به فروشگاه، به بازاریابی محتوا برمیگرده. یعنی شما باید در مورد محصولتون محتوا تولید کنید و روی اون کار کنید.
حالا اگر شما محصولی رو پیدا کنید که علاقه‌ای بهش ندارید، به نظر من نمیتونید توی تولید محتوا اون حوزه موفق باشید و اصلا بازدیدکننده به فروشگاه تون بیارید.
اگر تخصص نداشته باشید مهم نیست.. به مرور می‌تونید اطلاعاتتون رو بیشتر کنید و محتوای خوبی رو هم آماده کنید ولی به صورت کلی میخوام بگم که یه گروه محصول رو فقط به خاطر اینکه میتونید تامینش کنید یا سود زیادی میتونید تو فروشش داشته باشید، انتخاب نکنید. حتما علاقه تون رو هم لحاظ کنید.

چگونه محصولات فروشگاه اینترنتی را تامین کنیم؟

اگر تصاویری از درون فروشگاه‌های بزرگ مانند آمازون و یا دیجی‌کالا را دیده باشید، با انبارهای بسیار بزرگی روبر می‌شوید. انبارهایی با کلی محصول و البته تعداد زیادی نیرو انسانی.
با دیدن این تصاویر ممکن است این تصور به وجود بیاید که همه فروشگاه‌های اینترنتی باید چنین تجهیزات و امکاناتی برای انبارداری داشته باشند. وقتی پای انبار وسط میاید، یعنی باید خودمان محصولات را تامین کنیم و در انبار نگه داریم. همچنین هزینه زیادی را هم پرداخت کنیم تا انبار و نیرو انسانی داشته باشیم.
اما اصلا شما برای شروع نیازی به این‌ها ندارید. این فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ امروز به این نقطه رسیده‌اند. و برای مثال در ده پانزده سال گذشته اصلا چنین نبودند. شما نباید کسب و کار و وضعیت «امروز» خودتان را با «امروز» بزرگ‌ترین فروشگاه‌ها مقایسه کنید.
تنها مقایسه می‌تواند بین زمانی باشد که آن‌ها شروع کردند، و زمانی که شما می‌خواهید شروع کنید. قطعا زمانی که شما می‌خواهید شروع به کار کنید، از روزهای ابتدایی آن‌ فروشگاه‌ها امکانات بیشتری دارید!

تامین‌کنندگان محصول و عمده‌فروش‌ها

اولین چیزی که به ذهن افراد می‌آید، پیدا کردن تامین‌کننده و عمده‌فروش است. اشتباه هم نیست. اما باید یک تفکیک بین افرادی که قصد دارید فروشگاه اینترنتی راه‌اندازی کنند، انجام دهیم.
ممکن است شما صاحب یک مغازه و فروشگاه در بازار محلی باشید. یعنی یک کسب و کار سنتی دارید. شما طبیعتا با یک سری تامین‌کننده و شرکت‌ها و افرادی که به صورت عمده اجناس را به شما می‌دهند، آشنا هستید. این یک دسته از مخاطبین هستند.
اما دسته دیگر که تعدادشان هم بیشتر است، کسانی هستند که فروشگاه‌هایی به شکل سنتی ندارند و اصلا قصد دارند در اولین قدم وارد فضای آنلاین شوند. این افراد کمترین آگاهی را از عمده‌فروش‌ها و نحوه تامین کالا دارند.

تامین کالا برای صاحبان فروشگاه به‌شکل سنتی

همان‌طور که مطرح شد، شما ارتباط‌هایی با شرکت‌ها و افرادی که می‌توانند به صورت عمده جنس در اختیار شما قرار دهند، دارید. عمده خرید کردن باعث می‌شود، قیمت کمتری را برای خرید بپردازید. و بتوانید با اضافه کردن درصدی سود، از فروش درآمدزایی کنید.
برای فروشگاه اینترنتی توصیه می‌شود که محصول جدید نگیرید. روی محصولاتی که هم‌اکنون به شکل سنتی در حال فروختن آن‌ها هستید، در فضای آنلاین تمرکز کنید. از پرفروش‌ترین محصولات خود هم شروع کنید.
احتمال اینکه یک محصول پرفروش در فضای کسب و کار سنتی، در فضای آنلاین هم بتواند پر فروش شود، وجود دارد. همان‌طور که امروزه محصولات مصرفی در اینترنت فروش زیادی دارند.
شما به همان شکل که برای فروشگاه سنتی خود جنس تامین می‌کردید، برای فروشگاه هم باید عمل کنید. و سعی کنید هدف‌تان این باشد که در ابتدا همان اجناس فروشگاه را بفروشید. در واقع در اولین قدم کاری کنید که فروشگاه اینترنتی، یک ابزار کمک‌کننده برای فروش محصولات شما باشد. نه وسیله‌ای برای ورود به یک بازار جدید.

تامین کالا برای علاقه‌مندان به شروع کار در فضای آنلاین

اگر پیش‌تر تجربه‌ای در فروش محصول به شکل سنتی نداشته‌اید و نحوه تامین کالا را نمی‌دانید. در ادامه قصد داریم شما را با روش‌های تامین کالا آشنا کنیم. فقط پیش از پرداختن به موضوع اصلی، لازم است که یک سری نکات را بدانید. اول اینکه شما قرار نیست در ابتدای کار یک انبار داشته باشید. از همین رو نیازی به پرداخت هزینه برای انبارداری و اجاره نخواهید داشت.
توجه داشته باشید، نگه‌داری و انبارداری صرفا برای فروشگاه‌ها و کسب و کارهایی است که روزانه هزاران سفارش دارند. شما در مسیر راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی خود، باید زمان زیادی را بگذارید تا به این مقدار برسید. و یک شبه این اتفاق نمی‌افتد. و شما یک شبه نیاز به انبار پیدا نمی‌کنید.
شما هر جایی که زندگی می‌کنید، می‌توانید محصولات خود نگه دارید. در ابتدای کار نیازی به حجم زیاد کالا ندارید. طبیعتا هرچقدر شما پیشرفت کنید و درآمد کسب کنید، به همان میزان می‌توانید کار خود را گسترش دهید. پس نیازی نیست اول کار نگران هزینه‌های آینده باشید.

نحوه تامین کالای فروشگاه آنلاین

برای تامین کالا در فروشگاه اینترنتی می‌توانید از چند روش اقدام کنید. در ادامه علاوه بر معرفی، نکات مثبت و منفی هر کدام را بررسی می‌کنیم.

۱) خرید مستقیم، فروش مستقیم

یکی از روش‌های مرسوم در فروشگاه‌های اینترنتی جهت تامین کالا، خرید مستقیم یک سری کالا از بازار و نگه‌داری آن‌ها جهت فروش است. در این حالت می‌توانید سود خوبی از فروش محصولات بدست آورید.
چند نکته در این بخش وجود دارد. شما نمی‌توانید به اندازه موجودی فروشگاه‌های اینترنتی محصول تهیه کنید. پس در اولین مرحله باید تنها بر روی یک سری کالای خاص دست بگذارید و آن‌ها را تهیه کنید.
بعد از تهیه و تامین کالا به این شکل، شما هزینه کل آن‌ها را پرداخت کرده‌اید، و باید با تکنیک‌های بازاریابی آن‌ها را در اینترنت و سایت فروشگاهی به فروش برسانید.
با توجه به هزینه‌های نگه‌داری، بسته‌بندی و ارسال، می‌توانید درصدی سود بر روی هر کالا بکشید. در این حالت شما کاملا بر روی محصول نظارت دارید. می‌توانید با کیفیت‌ترین محصولات را انتخاب کنید. با بهترین دسته‌بندی آن‌ها را ارسال کنید. و از همه مهم‌تر موجودی خود را کاملا مدیریت کنید.
اما این روش مشکلاتی هم به همراه دارد. اول اینکه شما باید در اولین مرحله هزینه کنید. و محصولاتی را خریداری کنید. شاید نتوانید از پس فروش آن‌ها بربیایید و ضرر کنید.
اولین راه که لزوما بهترین راه هم نیست. اینه که شما به صورت مستقیم یک سری کالا رو بخرید و همون ها رو با یه سود کمی توی اینترنت بفروشید.
اینجا بستگی داره که کجا زندیگی میکنید. چه محصولاتی هست که شما میتونید با قیمت خوب اونا رو پیدا کنید. اگر توی شهرهایی زندگی میکنید که یک سری محصولات خاص دارن .. یعنی فقط اونجا پیدا میشن، این روش خیلی به دردتون میخوره.
اما به صورت کلی شما با بررسی بازار و پیدا کردن یک سری کالاهایی که همیشه فروش دارن و شما خیالتون راحته از اینکه کسایی هستن که اونا رو بخرن، میتونید خودتون اول محصولات رو از بازار تهیه کنید و بعد بفروشید.
راه‌های بعدی که میخوام معرفی کنم رو درست در ادامه همین روش میگم چون همشون به هم مرتبطن و شما توی مسیر پیشرفت فروشگاه تون لازمه که از همه اینا استفاده کنید.
خب پس گفتم که اولین راه اینه که خودتون از بازار بخرید و آنلاین بفروشید. فقط اینجا ممکنه که فکر کنید خب اگر چیزی رو ما خریدیم ولی کسی نخرید چه کارش کنیم.. اول اینکه گفتم اگر محصولات پرفروش رو پیدا کنید و روی اونا کار کنید معمولا این اتفاق نمیوفته ولی راه دیگه اینه که نخرید چیزی رو. اول بفروشید بعد بخرید.
توی این روش باید خیلی فعال تر باشید. مثلا شما یک فروشگاهی رو توی شهرتون پیدا میکنید که محصول خوبی داره و میتونید ازش بخرید و بفروشید. شما باید حواستون باشه که اون چی داره و داره با چه قیمتی محصول رو میده، بعد همون رو هر روز توی فروشگاه موجود کنید و قیمت بدید. فقط هم یه محصول نه منظورم حالا گروهی از محصولاتی هست که شما تصمیم گرفتید بفروشید.
وقتی کسی از شما آنلاین خرید، برید از فروشگاه بخرید محصول رو و اون رو بفرستید. وقتی تعداد سفارش هاتون زیاد شد میتونید حتی با فروشنده صحبت کنید و ازش بخواید که با قیمت کمتری به شما محصول رو بده.
با اینکه خرید مستقیم و فروش مستقیم ویژگی‌های خوبی برای شما دارد، اما شاید برای همه و در اصل برای همه مدل محصول مناسب نباشد. از همین رو می‌توانید روش دوم استفاده کنید.

۲) همکاری با فروشندگان سنتی

در حالت دوم شما می‌توانید به فروشندگان سنتی یا همان مغازه‌ها و فروشگاه‌های سطح شهر مراجعه کنید. و از آن‌ها بخواهید که با شما همکاری کنید. در واقع اجازه دهید تا آن‌ها تامین‌ محصول و کالا را برعهده بگیریند.
شما فروشگاه اینترنتی خود را دارید و محصولاتی که با فروشنده محلی هماهنگ کرده‌اید را در سایت قرار می‌دهید. این وظیفه شما است که با استفاده از روش‌هایی مانند بازاریابی محتوا محصولات را به افراد معرفی کنید و سپس بفروشید.
در این حالت شما باید با هماهنگی کامل فروشنده، مدام موجودی کالاها را چک کنید. در صورت خرید، باید با فروشنده تماس بگیرید تا محصول را برای شما ارسال کند. سپس شما سایر مراحل بسته‌بندی و ارسال به مشتری را باید انجام دهید.
سود و درآمدزایی شما در این روش به توافق و همکاری شما با فروشنده بستگی دارد. در واقع شما باید از فروشنده این درخواست را داشته باشید که در ازای فروش محصولات فروشگاه‌اش به شما درصدی از فروش را بدهد.
یا در حالت دیگر، محصولات را با قیمت کمتر -از حالت فروش عادی- به شما تحویل دهد. شما از ادامه دار شدن سفارشات می‌توانید درآمد از طریق فروشگاه اینترنتی خود داشته باشید.
این همکاری کردنه خودش یه روش دیگه س که چطور بتونیم با قیمت عمده محصول رو بگیریم که دارم همینجا با روش قبلی میگمش.
شما به فروشنده بگید که دارید آنلاین میفروشید و همون اولم دنبال این نباشید که به شما ارزون بده. نشون بدید که دارید میفروشید و سفارش دارید، اونم حتما به دنبال فروش محصولاتش هست و باهاتون همکاری میکنه و کمتر از قیمت اصلی محصول رو در اختیارتون میذاره.
نکته ی مهم دیگه اینه که شما همه محصولاتتون پرفروش نمیشن. همیشه یه سری محصولا هستن که بیشترین حجم فروش رو دارن. قانون ۸۰ ۲۰ که میگن توی فروشگاه هم کار میکنه. ۸۰ درصد فروش.. از ۲۰ درصد محصولاتتون هست.
ولی شما روند رشد رو ببینید و بدونید که این ۲۰ درصد کالا داره همیشه فروش میره و مشتری داره. اینجا دیگه میتونید خودتون از قبل برنامه ریزی کنید و این ۲۰ درصد رو بخرید و به اصطلاح انبار کنید. و دیگه هر بار نرید اونا رو از بخرید.

۳) خرید از عمده‌فروشی و عمده‌فروش‌ها

در ادامه مدل قبلی، اگر فروش شما از یک سری کالاها زیاد شد، می‌توانید از طریق همان فروشنده با عمده‌فروش‌ها (Wholesalers) آشنا شوید. یا همچنین از طریق شرکت‌های تولیدکننده هم می‌توانید اطلاعات مراکز اصلی پخش را بدست آورید.
با پیدا کردن عمده‌فروش‌ها در حوزه کاری خود می‌توانید محصولات را قیمت بسیار مناسب خریداری کنید. و در فروشگاه آنلاین خود به‌فروش برسانید. تامین کالا به این شکل می‌تواند در صورت دریافت سفارش زیاد، بیشترین سود را برای شما داشته باشد.
در این حالت با توجه به تعداد سفارشات نیاز به مکانی برای نگه‌داری کالاها دارید. توجه داشته باشید که در این مقاله در حال نوشتن یک مقاله جامع برای همه کسب و کارها و حوزه‌های کاری متفاوت هستیم، پس نمی‌توان خیلی دقیق درباره حجم محصول و فضای نگه‌داری آن‌ها چیزی گفت.
ممکن است کالاس شما گوشی موبایل باشد و حجم کمی داشته باشد. یا ممکن است بخواهید کیس‌ها و قطعات سخت‌افزاری را بفروشید. با توجه مدل محصول و تعداد آن در این روش تامین کالا ممکن است به زیرساخت‌هایی برای انبارداری نیاز داشته باشید.
همین ابتدای کار بزرگ‌ترین حالت ممکن و مقیاس بزرگ را درنظر نگیرید. همه‌چیز در مرحله به مرحله رخ خواهد داد. و همان‌طور که اشاره شد شما یک شبه به انبار با ظرفیت ۱۰ هزار محصول نیاز پیدا نخواهید کرد.
اینجا میتونید برید سراغ فروشنده ها و توزیع کننده های اصلی محصولات. لازمه که یک سری ارتباطات پیدا کنید تا بتونید به اون افراد اصلی بازار برسید. کافیه تو بازار برید و با آدما حرف بزنید تا بتونید توزیع کننده های اصلی رو پیدا کنید. اینطوری میتونید اون ۲۰ درصد کالا پر فروش رو با قیمت کمتری پیدا کنید و انبار کنید. مطمئن هم هستید که داره فروش میره.
اگر یکم تکنیک‌های مذاکره هم بلد باشید و خوب صحبت کنید و قرارداد ببیند اصلا میتونید اون محصولات هم یکجا نخرید.. محصولات رو بگیرید .. اونا رو بفروشید.. وقتی فروختید سودتون رو بردارید و بقیه ش رو به اون تامین کننده اصلی بدید.

۴) تامین کالا از فروشگاه‌های اینترنتی دیگر

توی روش‌های قبل کار رو از فروشنده های محلی توی شهر گفتم که میتونید شروع کنید اما یه راه دیگه اینه که محصولات رو از فروشگاه‌های آنلاین بخرید. یک سری فروشگاه های اینترنتی که میدونید قیمت مناسب میدن و میتونید سریع ازشون تحویل بگیرید، پیدا کنید. یک سری محصولاتشون رو توی فروشگاه تون قرار بدید، وقتی سفارش گرفتید، به اونا سفارش بدید و بعد بفرستید برای مشتری.
نگران زمان ارسالش هم نباشید، میتونید مشخص کنید توی سایت که مثلا سفارش های شما از دو روز دیگه ارسال میشه. حالا اگر فروشگاه توی شهرتون باشه مثلا توی تهران میتونید همون رو یا فرداش محصول رو تحویل بگیرید، و بفرستید، اینطوری شاید حتی با یک روز تاخیر بتونید کالا رو به دست مشتری تون برسونید. بازم مثل روش قبل وقتی تعداد فروش زیاد شد میتونید متوجه بشید که کدوم کالاها پرفروشترن.. بعد همونا رو از بخرید و نگه دارید که فرآیند ارسالتون سریع تر بشه.

۵) خرید از فروش صفحه‌های اینستاگرام

یکی از روش‌های خیلی خوبی که میتونید ازش استفاده کنید اینه که بیاید تولیدکننده های محصول رو پیدا کنید و ازشون مستقیم بخرید.
اینجا منظورم یه شرکت و بزرگ کارخونه نیست.
اول این قسمت گفتم که مخاطب این موضوع کسایی هستن که خودشون تولیدکننده نیستن.. و میخوان بفروشن.
کسایی که یک سری محصولاتی رو تولید میکنن .. مثل چیزای دست ساز و تزیین و لباس و چیزای اینطروی… معمولا توی اینستاگرام یا تلگرام محصولتتون رو میزارن.
کالایی که این صفحات اینستاگرامی دارن، توی فضای وب و فروشگاه های اینترنتی نیستن. شما میتونید چندتا از این صفحه ها که خوشون تولیدکننده هستن رو پیدا کنید، و محصولات اونا رو توی سایتتون قرار بدید و با یک سودی قمیتی هم براش تعیین کنید.
وقتی کسی از شما خرید کرد برید از صفحه اینستاگرام بگیرید و برای اون شخص بفرستید. مثل روش های قبل بازم وقتی فروش محصولی زیاد شد میتونید اونا رو به تعداد بیشتری بخرید و پیش خودتون داشته باشید.
از اونجایی که کسایی که توی اینستاگرام هستن خودشون تولید کننده ن خیلی راحت تر میتونید باهاشون همکاری کنید و ازشون بخواید که محصول رو ارزون تر بهتون بدن.

۶) دراپ شیپینگ

روش تامین محصول دراپ شیپینگ (Drop Shipping) یک مدل با ریسک بالا است. در این حالت شما هیچ کالایی تامین نمی‌کنید.­ در واقع چیزی نمی‌خرید و موجودی انبار شما صفر است. اما در سایت خود لیست کاملی از محصولاتی که توان تامین آن‌ها را دارید را وارد می‌کنید.
در واقع به‌نوعی کاتالوگ کامل از محصولات را در سایت خود قرار می‌دهید. با توجه به قیمت محصولات، درصدی سود روی آن‌ها حساب می‌کنید و محصولات را با قیمت‌های خود منتشر می‌کنید. هر موقع که کسی در سایت از شما خرید کند، و هزینه را پرداخت کند، شما آن کالا را تهیه می‌کنید و برای مشتری می‌فرستید.
تامین کالا به شکل دراپ شیپینگ خطرات زیادی به همراه دارد. اول قیمت محصولات می‌تواند در بازه‌های زمانی مختلف متفاوت باشد. و مدیریت آن به این شکل چندان آسان نیست.
از طرف دیگر بحث موجودی کالاها نیز پیش میاید. ممکن است کاربر به شما هزینه محصول را پرداخت کند اما شما با توجه به عدم موجودی کالا در بازار دیگر نتوانید آن را تامین کنید.
دراپ شیپینگ با توجه به تعریفی که امروزه دارد و حرف لیست محصولات و قرار دادن دایرکتوری محصول مطرح می‌شود، چندان مدل موفقی برای تامین کالا و محصول در فروشگاه اینترنتی نیست.
اما اگر از تکنیک‌های بازاریابی مثل نیچ مارکتینگ استفاده کنید، می‌توان به دراپ شیپینگ هم برای تامین محصول فکر کرد. در واقع می‌توان با نیچ مارکتینگ محصول، دراپ شیپینگ دایره محصولات را محدود کرد تا کنترل بهتری روی آن داشت.

۷) مارکت‌پلیس (بازارچه آنلاین)

در واقع مارکت‌پلیس (Marketplace) یا همان بازارچه آنلاین یک مدل کسب و کار است. و صرفا روش تامین کالا نیست. شما می‌توانید از این مدل در کسب و کار خود استفاده کنید.
در واقع در حالت مارکت‌پلیس شما فروشنده نیستید. بلکه می‌توانید فروشندگان و تامین‌کنندگان کالا همکاری کنید. به آن‌ها پنلی برای فروش بدهید.­ و همه آن‌ها محصولاتشان را در آنلاین شاپ شما قرار دهند.
وظیفه شما در این حالت بیشتر به مدیریت و بازاریابی محصول خلاصه می‌شود. مارکت‌پلیس برای شروع کار توصیه نمی‌شود. زیرا سایت شما، و در اصل برند شما ارزش چندانی برای تامین‌کنندگان ندارد که بخواهد با شما همکاری کنند.
اما زمانی که در فروش اینترنتی توانستید به جایگاهی برسید، همانند بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی می‌توانید مدل تک فروشندگی را به مارکت‌پلیس یا بازارچه تغییر دهید. بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی ایران یعنی دیجی‌کالا هم جهت رشد و افزایش سهم بازار، با اضافه کردن فروشندگان مختلف به مارکت‌پلیس تبدیل شد.
توی همه این روش هایی که گفتم خودتون آخر قراره فروشنده اصلی باشید، ولی اگر ارتباطات خوبی داشته باشید و بتونید با تامین کننده های اصلی ارتباط بگیردی میتونید به خود اونا پنل بدید و بگید بیاید توی مارکت پلیس من محصولاتتون رو بذارید.
اینطوری بدون محصول و بدون داشتن انبار میتونید چند فروشنده وارد سایت کنید اونا بفروشن و محصولات رو بفرستن. الان فروشگاه های اینترنتی بزرگ چه در ایران چه خارج از ایران، مدل کسب و کارشون به این شکله. و کلی فروشنده دارن که محصولاتشون رو تامین میکنن.
برای شروع این کار جواب نمیده تقریبا چون باید یه دلیلی وجود داشته باشه که تامین کننده ها بیان توی فرشگاه شما فروشنده بشن، ولی اگر اول خودتون فروشنده باشید و کم کم با تکنیک‌های دیجیتال مارکتینگ فروشگاه حرفه‌ای تر کنید و پر بازدید کنید، برای فروشنده‌های دیگه میتونید دلیل ایجاد کنید که بیان و توی فروشگاه شما به عنوان فروشنده همکاری کنن.

بهترین روش برای تامین کالا و فروش محصولات

تا اینجا مقاله با ۵ روش مختلف برای تامین کالا در فروشگاه اینترنتی آشنا شدید. در این قسمت از مقاله قصد داریم با ترکیب این طرح‌ها یک نقشه راه‌ برای تامین محصول و شروع فروش اینترنتی در یک فروشگاه آنلاین را مطرح کنیم.

قدم به قدم رو به جلو…

شما به صورت انفرادی بدون نیاز به کس دیگری، می‌توانید با استفاده از ابزارهای رایگان و سریع سایت فروشگاهی خود را راه‌اندازی کنید. برای یاد گرفتن ساخت سایت فروشگاهی، توصیه می‌کنم مقاله ساخت فروشگاه اینترنتی را مطالعه کنید. همچنین کلاس صفر از سرویس دانشگاه فوربو هم می‌توانید برای شما مفید باشد.
با نصب وردپرس و پلاگین ووکامرس می‌توانید همین امروز فروشگاه خود را داشته باشید. نکته‌ای که باید به آن حتما توجه داشته باشید این است که شما قرار نیست یک فروشگاه اینترنتی همه‌چیز داشته باشید. تخصصی کار کنید. حتما مقاله نیچ مارکتینگ سایت که پیش‌تر هم به آن اشاره شد را مطالعه کنید.
باید سعی کنید تا جایی که می‌شود مخاطبین خود را محدود کنید. بازار هدف را کوچک‌ کنید. و محصولات تخصصی به فروش برسانید. تا اولین قدم‌ها را محکم بردارید. و این کار این شانس را خواهید داشت که بهترین ارائه دهنده و فروشنده محصول در همان دسته‌بندی کوچک و موضوع تخصصی شوید.
همه‌چیز در آینده قابل ارتقاع و پیشرفت است، نگران نباشید. با محصولات تخصصی شروع کنید. روی یک دسته محصول زوم کنید. با فروشنده محلی خود لیست قیمت‌ها را داشته باشید. و مثلا با آن توافق کنید که اگر در ماه x تا از این محصول از شما خریدم، قیمت را کمتر را با شما حساب کند.
شما محصول و یا محصولات را در سایت قرار دهید و به سراغ بازاریابی بروید. در ابتدای راه برای جلوگیری از هزینه تبلیغات بهترین راه‌ تمرکز روی بازارابی محتوا و تولید محتوا­ است.
با بازاریابی محصولات خود را بفروشید. از بین کالاهایی که در سایت قرار داده‌اید، طبیعتا چند محصول بیشترین فروش را خواهد داشت. مثلا ۳ محصول از ۱۰ محصولی که در سایت قرار داده‌اید.
وقتی متوجه فروش یک سری محصولات خاص شدید. می‌توانید از عمده‌فروش آن کالا را خودتان تامین کنید. در واقع وقتی مطمئن هستید که از سری محصول به صورت منظم فروش دارید، باید با عمده‌فروش ارتباط بگیرید. و تعدادی از آن محصولات را خریداری کنید و نگه دارید.

پیشرفت فروشگاه اینترنتی

این شکل از تامین کالا فروشگاه اینترنتی می‌تواند تضمین فروش و در اصل سود برای شما باشد. یک سری محصولات را در سایت قرار داده‌اید و آن‌هایی که مطمئن هستید همیشه فروش دارند، را تامین کرده‌اید و به‌نوعی انبار کرده‌اید.
حال با فروش بیشتر و دریافت سود بیشتر می‌توایند محصولات خود را بیشتر کنید. به سراغ دسته‌بندی‌ها و کالاهای دیگر بروید. به همین شکل کم‌کم کار را گسترش دهید. یادتان باشد که در مسیر پیشرفت دیگر تنهایی نمی‌توان کار کرد. از درآمد خود برای جذب نیرو استفاده کنید. کارها را سریع‌تر انجام دهید. و به سراغ بازار هدف جدید بروید.­ و به همین شکل کم‌کم و قدم‌به‌قدم پیشرفت کنید.
روند پیشرفت فروشگاه اینترنتی شما نحوه تامین کالا را مشخص می‌کند. در ابتدا با فروشندگان محلی کار می‌کنید، سپس خودتان از عمده‌فروش خرید می‌کنید. و در نهایت می‌توانید با در اختیار داشتن یک بانک اطلاعاتی از مشتریان، از فروشندگان مختلف دعوت کنید به خودشان تامین‌کننده سایت شما شوند.
در قسمت مربوط به نحوه تامین کالا مارکت‌پلیس اشاره شد که برای شروع توصیه نمی‌شود. اما طبیعتا بهترین راه برای گسترش فروشگاه اینترنتی در آینده است. به زودی در سایت فوربو در خصوص این مدل کسب و کار هم مقالاتی را منتشر می‌کنیم.


*مشاور برند*

مشاور بزرگترین سایت در خصوص خرید و فروش برند،واگذاری برند،برند آماده خشکبار و حبوبات، برند آماده برای فروش برند مواد غذایی،فروش برند مواد شستشو، فروش برند مواد ضد عفونی ، فروش برند خوراکی و .... جهت ارتباط با مجموعه مشاور برند با مشاوران مجموعه مشاور برند در 24 ساعت از شبانه روز میتوانید در ارتباط باشید.


09177755652